(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

9,2 uit 345 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Waalwijk parketrenovatie

Je bent op zoek naar iemand die parketrenovatie serieus neemt? Die je wil helpen bij het verzorgen, het schuren, oliën of polijsten van je houten vloer? En toevallig ook woonachtig is in de regio Waalwijk? Dan ben je bij Bas van Genderen aan het juiste adres.


Optimaal

Bas is in de regio Waalwijk je specialist als het aankomt op houten vloeren of parketvloeren. Van renoveren van je parket tot het onderhouden van je houten vloer; met oliën, stofvrij schuren, professioneel reinigen en tal van andere werkzaamheden weet Bas als geen ander wat het beste werkt om het optimale resultaat te bereiken. Ook nadat hij het werk met de hoogste zorg heeft gedaan, staat de service nog hoog in het vaandel.


Stofvrij

Als Bas je vloer schuurt, gebeurt dat stofvrij. Altijd volgens de nieuwste en meest moderne technieken en machines. Zo zorgt hij ervoor dat de oude olie- of laklaag verdwijnt. En verwijdert hij ook alle krassen, vlekken, deuken en slijtagesporen, zodat het hout er weer als nieuw uitziet. Bas schuurt je houten of parket vloer meerdere keren, van grof naar fijn. Alles om er zeker van te zijn dat alle oneffenheden weggehaald worden.

Mocht je na deze uitleg onverhoopt toch nog vragen hebben? Neem dan vrijblijvend contact op met Bas. Het is ook mogelijk om vanuit Waalwijk in zijn showroom over de vloer te komen. Het adres is te vinden op de contactpagina.  

 


Vraag hier meteen je offerte aan

waalwijk2.jpg