(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

Sterren score 9,2
Sterren score 9,2

9,2 uit 348 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Traprenovatie Rosmalen

Wil je graag in Rosmalen en omgeving je trap laten renoveren? Dan is Bas van Genderen je specialist. Hij is ervaren en professioneel op het gebied van traprenovatie en weet precies wat je wel en niet moet doen om het beoogde resultaat te behalen.


Betaalbaar

Normaal gesproken is traprenovatie geen goedkope aangelegenheid. Bas, zelf woonachtig in de buurt van Rosmalen, draagt er echter zorg voor dat zijn service betaalbaar is en blijft. Het wordt vaak aangegeven door klanten die een traprenovatie bij een ander bedrijf hebben laten uitvoeren. En dat het desbetreffende bedrijf naderhand met onvoorziene kosten op de proppen komt. Daarvan is bij Bas absoluut geen sprake. Met zijn all-in tarief zitten er bij hem namelijk geen addertjes onder het gras.

 

Vraag hier meteen je offerte aan


Prijs

Bas is helder en eerlijk als het over financiële zaken en traprenovaties gaat. Hij hanteert altijd dezelfde prijs. Het maakt dus niet uit wat voor kleur hout of welke afwerking je kiest. Op deze wijze komen er geen bijkomende kosten bij je op het bordje.


Buurt

Hierdoor eindig je met een prachtige trap, zonder de financiële domper. Daarnaast kun je Bas in de buurt vinden. Rosmalen is voor hem nauwelijks 25 minuten rijden en je traprenovatie-specialist is dus altijd in de buurt. Bas doet je traprenovatie snel en voor een scherpe prijs. Voorkom teleurstellingen bij het renoveren van je trap. Bespaar jezelf de moeite en laat een specialist je traprenovatie doen.

 

 

Interesse in traprenovatie Rosmalen?

Hij biedt de keus uit een breed assortiment qua kleuren en afwerkingen voor je traprenovatie. Zo kun je het eikenhout in wel 40 verschillende kleuren geolied of gelakt krijgen en maar liefst 25 kleuren betonlook.. En wil je de kleuren liever in de praktijk aanschouwen? Dan ben je altijd van harte welkom in de showroom in Nederhemert, waar je voorzien wordt van een bakje koffie, thee of fris.


Vraag hier meteen je offerte aan

rosmalen4.jpg