(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

Sterren score 9,2
Sterren score 9,2

9,2 uit 351 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Traprenovatie Veldhoven

Wanneer je in de buurt van Veldhoven op zoek bent naar iemand die traprenovatie tot zijn specialiteiten rekent, ben je bij Bas van Genderen aan het goede adres. Met zijn jarenlange ervaring heeft Bas zich bewezen als vakman op het gebied van traprenovatie. Hij weet maar al te goed hoe belangrijk een trap is als onderdeel van je huis. Je gebruikt hem immers vele keren op een dag,


Veiligheid

Bas van Genderen heeft ook in de buurt van Veldhoven veel ervaring op het gebied van traprenovatie. Hij snapt dan ook als geen ander wat het belang van veiligheid binnenshuis is. Vaak is de trap bijvoorbeeld een slecht verlichte ruimte. Een ongeluk zit dus in een spreekwoordelijk klein hoekje. Dat geldt in het bijzonder voor kinderen, maar ook wanneer je ouder wordt, kan je trap veiligheidsrisico’s meebrengen. Voor dat probleem bestaat een mooie oplossing, namelijk het aanbrengen van LED-verlichting. De mogelijkheden daarin zijn nagenoeg eindeloos.

 

LED-verlichting

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor LED-strips in de zijkanten. Of onder elke traptrede. Maar het is ook een optie om spots in de ‘wangen’ van de trap te laten plaatsen. Zowel de spots als de strips zijn in verschillende kleuren leverbaar. Die diverse toepassingen maken je trap tot een veilig en sfeervol geheel. Om de verlichting op het juiste moment in te laten schakelen, is het mogelijk om deze zelf te bedienen door middel van een afstandsbediening met dimmer. Als je helemaal van alle zorgen af wil zijn kun je ook kiezen voor een bewegingssensor.

Bas levert qua traprenovaties altijd maatwerk dat naadloos aansluit op je interieur en alle andere mogelijke wensen. Vraag dus geheel vrijblijvend een offerte aan, of kom vanuit Veldhoven langs in zijn showroom en laat je door hem op vakkundige wijze adviseren.

 

parkettilburg1.jpg