Tel: 0418 - 20 20 06

Openingstijden showroom: Vr (10:00 - 20:00) - Za (10:00 - 16:00)

Klanten aan het woord

Parketrenovatie in Wageningen9

Heel goede communicatie, zowel mailverkeer met Joyce als in persoon met Bas. Vloer is zeer professioneel gedaan. Niets dan lof, zeker een aanrader!

Parketrenovatie in Cuijk9

Bas heeft bij ons de vloer in de kamer en de serre geschuurd en in de olie gezet. De vloer is echt geweldig mooi geworden. Bas is echt een vakman die oog heeft voor detail. De vloer heeft hij een aantal keren geschuurd waarbij het stof werd opgevangen. Hij heeft ook de plinten netjes gemonteerd en geholpen met het maken van de juiste keuze voor de kleur. Ook het emailverkeer met Joyce hebben we als zeer prettig ervaren. Ik kan Bas en Joyce van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een goed en betrouwbaar adres voor een nieuwe vloer.

Hardhouten padoek vloer schuren en oliën in Den Bosch9

Ik heb een ambachtelijk gelegde padoek vloer die geschuurd moest worden. Omdat dit een kostbare vloer is heb ik lang gezocht naar een betrouwbaar bedrijf om deze klus te klaren. Uit de diverse offertes uiteindelijk voor Bas gekozen. Gelukkig was het de juiste keus. Bas heeft me goed geadviseerd, mijn vloer is weer als nieuw voor een nette prijs. Ook de plinten zijn door Bas geleverd en netjes gemonteerd. Bas werkt met professioneel gereedschap waardoor weinig stof, komt zijn afspreken na en kijkt niet op een uurtje als dit het werk ten goede komt. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

Parketrenovatie in Rosmalen10

Klus: mijn 20 jarige oude parket in woonkamer en hal schuren en lakken Bas is voor deze klus gisteren en vanmorgen tot 1 uur  geweest, hij is zojuist vertrokken. Ik ben absoluut een zeer tevreden klant! Bas is betrouwbaar, deskundig plus een harde werker, alleen maar lof! Het mailverkeer met Joyce heb ik ook als zeer prettig ervaren, dezelfde dag altijd antwoord! Bas van Genderen zou ik echt aanraden! Verhouding prijs en kwaliteit is een absolute aanrader!

Vloer schuren en kleuren in Rosmalen10

Op 26 okt. heeft Bas bij ons de vloer geschuurd en in de kleurolie gezet. Helemaal tevreden. Prima en nette werker. Ook het mailverkeer met Joyce was keurig en duidelijk en meteen antwoord. Bas was de zeep vergeten, maar de volgende dag werd het al opgestuurd. Zeer betrouwbare jonge mensen, ga zo door!

Eiken houten vloer schuren in Oosterhout9

We hebben Bas onze boenvloer laten schuren en oliën. Het resultaat is geweldig. Bas werkt erg secuur, zorgvuldig en netjes. Hij houdt zich aan afspraken en is prettig in de omgang. Na drie dagen hard werken hebben wij dankzij Bas een super vloer waar wij heel blij mee zijn. Verhouding prijs/kwaliteit is een echte aanrader.

Parket schuren en whitewashen in Doetinchem9

Afgelopen woensdag is Bas bij ons geweest. Hij heeft onze vloer met Super White olie bewerkt en geschuurd! Maar het is zooooo mooi geworden! We zijn er zo blij mee! Bas werkt erg hard en super netjes! Ik ben zeer tevreden en mijn partner ook! Wij raden Bas van Genderen echt aan! Succes met alles jullie zijn een top bedrijf!

Parketrenovatie in Opijnen10

Bas heeft in april onze vloer geschuurd. Op zijn advies hebben we de vloer met 2 componenten olie behandeld en het resultaat is fantastisch. Daarnaast heeft hij plinten gemonteerd en de afwerking was ook perfect. Wij zijn vanwege onze kleine kinderen twee dagen het huis uitgeweest en Bas heeft het huis zeer netjes. Over een paar weken komt Bas laminaat leggen op de tweede verdieping, het is hem zeer gegund!

Schuren en oliën eikenhouten vloer in Ede9

Vorige week heeft Bas bij ons 55 m2 eikenvloer geschuurd, gefreesd, geolied. Dit heeft hij naar onze volle tevredenheid en professioneel gedaan.
Wij zijn zeer tevreden. Harde werkers.
Ook het emailverkeer met Joyce was goed. Zeer duidelijke offerte en nota.
Echt een bedrijf die zijn verplichtingen nakomt.
Wij hebben dit bedrijf dan ook aanbevolen bij onze buren die ook hun vloer geschuurd en geolied wilden hebben.

Aanhelen, schuren, oliën en plinten plaatsen in Spakenburg10

Bas en Joyce super bedankt. Jullie zijn nog erg jong, maar dat is absoluut niet te merken aan jullie adviezen, hard werken en vakmanschap. Bas is een super aardige, rustige en harde werker. Bij ons moest een stuk aangelegd worden i.v.m. erker, vloer in zijn geheel geschuurd en toen opnieuw in de olie en overal plinten. Het is supermooi geworden en je ziet helemaal niks van het stuk wat is aangelegd. Zijn prijs was ook nog eens de beste bij ons in de buurt. Veel succes verder met jullie bedrijf

Eiken houten vloer met v-groef schuren in Tiel9

Bas heeft afgelopen jaar onze vloer met v-groef geschuurd en gelakt. Bas is een gedreven vakman en werkt uiterst precies. Niets is te veel, geeft goede adviezen en levert zeer mooi werk. Een echte vakman. Wij zijn hier zeer tevreden over. De vloer ziet er weer als nieuw uit. Wij hebben Bas en Joyce ervaren als nette betrouwbare mensen die hun woord nakomen. Ook over de prijs die ze rekenden waren wij zeer te spreken! Een absolute aanrader!

Eiken houten vloer schuren en kleuren in Eindhoven9

Afgelopen weekend heeft Bas onze grenen vloer geschuurd, gekleurd en in de olie gezet. Wij wisten niet of onze vloer wel mooi zou worden, maar toen wij hem ‘s maandags zagen waren we dik tevreden. Bas en Joyce bedankt voor de geleverde diensten! Ik zal goede reclame voor jullie afgeven bij anderen.

Parketrenovatie in Gameren10

De vloer bij ons is erg mooi geworden. Bas heeft hem geschuurd, geborsteld, gerookt en daarna geolied. Wij zijn ZEER tevreden. Voor zowel prijs als kwaliteit. Hij is ten alle tijd bereid om te komen.

Grenen vloer schuren en oliën in Vught10

Vorige week heeft Bas mijn grenen vloer geschuurd en in de olie gezet. Het hele proces van informatie opvragen tot en met de vloer renovatie was in een woord TOP!
Joyce heeft mij met engelengeduld voorzien van alle informatie en advies, ik kon ten alle tijden terecht met vragen en ik kreeg altijd snel antwoord. Ze dacht met me mee en had waardevolle adviezen. Bas is een TOP vakman en heeft van mijn lelijke vloer weer iets super moois gemaakt. Hij maakt zich er niet gemakkelijk vanaf, hij is secuur, kritisch op zijn eigen werk en let niet op de tijd. Ik ben heel erg blij met mijn vloer, het ziet er prachtig uit! Zo heeft hij er nog niet eerder uitgezien. Ook het leggen van de plinten, een paar dagen later, heeft hij uitstekend gedaan. En dit alles voor een zeer aantrekkelijke prijs! Ik zal iedereen die het horen wil Bas en Joyce aanraden wat het renoveren van houten vloeren betreft. Twee sympathieke vakmensen die deze beoordeling verdienen!

Eiken multiplank leggen in Engelen 10

Bas heeft enkele weken geleden bij ons boven en beneden een houtenvloer gelegd en een bijpassende tafel gemaakt. Graag schrijven wij deze beoordeling voor Bas, omdat hij in alle opzichten onze verwachtingen heeft overtroffen. Hij is een op en top vakman, heeft oog voor detail, goede prijs, en werkt daarbij ook nog eens super netjes. Kortom: Een aanrader!

Direct weten wat jouw investering is? BEREKEN HIER