Tel: 0418 - 20 20 06

Openingstijden showroom: Vr (10:00 - 20:00) - Za (10:00 - 16:00)

Klanten aan het woord

Vloer schuren en kleuren in Wijk en Aalburg10

Bas van Genderen heeft hier fantastisch werk afgeleverd, werkelijk top!
Dit bedrijf kunnen we zeker aanbevelen: Gedegen advies, mooie showroom waar de vele mogelijkheden te bewonderen zijn, keurige offerte, flexibel en komt gemaakte afspraken ook na!
Tijdens het oliën vonden we de door ons uitgekozen kleur toch wat aan de donkere kant uitvallen: Geen probleem, dit bedrijf is in staat om hier direct op te acteren, de kleur werd ter plaatse geheel naar onze wensen aangepast.
Het resultaat mag er zijn, hier gaan we lang plezier aan beleven!

Oude eiken vloer opgeknapt10

Wow, wat een super mooie “nieuwe” vloer! Wat is Bas een super vakman en een super leuke gast. Prijs kwaliteit verhouding is echt super.
Joyce regelt de afspraken super. Ik kan werkelijk niets negatiefs bedenken, dus als u uw vloer wilt laten doen laat het gerust door Bas van Genderen doen echt een aanrader!

Parketrenovatie in Soest10

Na mijn eerste email met vragen een zeer transparante en uitgebreide reactie gekregen. Daarna ook prettige communicatie.
Vervolgens natuurlijk waar het om gaat; de vloer. Resultaat ronduit verbluffend. Hier dus zeer tevreden klanten. Bedankt. Fam. de Neef

Vloer schuren en oliën in Den Bosch10

Via marktplaats hier terecht gekomen. Snel en goed contact gehad en ook een prima offerte. Na bezoek aan de showroom en het uitkiezen van de kleur heeft Bas de klus geklaard. Onze vloer was na ruim 10 jaar toe aan een opknap beurt. Bas is zeer secuur en gaat niet eerder weg dan dat je tevreden bent over het resultaat. Na 4 weken zijn we nog steeds heel blij met onze nieuwe vloer. Zeker een aanrader. Eerlijk bedrijf met goede adviezen. Gewoon doen! Fam. Landman

Vergeeld eiken geschuurd en behandeld met white- en greywash10

Mijn vloer: Frans eiken geolied, 14 jaar oud, best geel/bruin geworden.  Nu geschuurd door Bas en met combi van whitewash en grijs monocoat oil behandeld. Ziet er super uit! Het is alsof ik een nieuwe vloer heb. Snelle offerte, goed advies en overleg over de kleur. Ben erg tevreden en blij. Prima werk en vakman. Ook alleen in huis gelaten, omdat ik er niet bij kon blijven, ook belangrijk dat vertrouwen!

Houten vloer schuren en in de kleurolie10+

Na een tip van vrienden Bas om een offerte gevraagd. Een goede offerte die ook snel kwam.Wij zijn zeer tevreden met het resultaat zelfs boven verwachting.Wat is Bas een goede vakman!!! Dit kan ik zeggen na wat hij bij ons gepresteerd heb.Zo mooi is de vloer nog niet geweest.Over de service en vriendelijkheid niets anders dan lof en wat een mooie showroom. MENSEN IK ZOU ZEGGEN DOEN! Heel erg bedankt.

Goede prijs/kwaliteit verhouding 9

Bas heeft onze onze oude vloer met gaten en scheuren heel mooi bijgewerkt en vakkundig geschuurd. Ook de V-groeven. Weer als nieuw. Prima prijs/kwaliteit, zeker aan te raden. Groeten uit Breda

Parket- en traprenovatie 10

Onze vloer is na 20 jaar een nieuw leven begonnen. Bas van Genderen heeft de vloer weer nieuw leven ingeblazen. Binnenkort is de trap aan de beurt. Wij zien daar erg naar uit. Vriendelijke mensen en de koffie staat altijd klaar in hun mooie showroom.

Hardhouten vloer geschuurd na waterschade9

Wij hebben onze hardhouten vloer laten repareren door Bas na een waterschade. We zijn zo enorm blij en genieten iedere dag van het resultaat. Bas heeft werkelijk alles tot in de puntjes keurig gemaakt. Ook willen wij Joyce bedanken voor de snelle service en afhandeling. Indien je een nieuwe vloer of misschien een reparatie, raden wij echt iedereen aan om van Genderen vloeren in te schakelen. Bas en Joyce, wij wensen jullie goede zaken voor de toekomst. Gr. Carla en André

Houten vloer schuren en oliën in Alphen aan den Rijn9

We laten even weten dat we heel erg blij zijn met onze ” nieuwe” vloer. Jullie hebben er alles aan gedaan ons helemaal tevreden te stellen met je werk. Alle hulp bij de kleurkeuze maar zeker ook de aanpak van het werk is werkelijk top. Het resultaat is boven verwachting mooi. Extra zichtbaar nu onze nieuwe bank gekomen is. 

Wij zijn ervaren en best kritische consumenten maar hier geldt alleen maar meer dan tevredenheid. De extra nieuwe plinten die we kregen in combinatie met het advies de groeven opnieuw aan te brengen geven de vloer inderdaad de nieuwe uitstraling die Bas verwachtte.

Wij zullen zoeken naar klanten voor jullie. Nogmaals bedankt voor het mooie werk.

Aanhelen, schuren en kleuren in Den Bosch10

Bas heeft onze houten vloer heel mooi opgeknapt. Ook heeft hij een stuk vloer bijgelegd omdat we een open haard hadden verwijderd. We zijn heel erg tevreden over het resultaat! 

Parketrenovatie in Leersum9

Top! in 1 woord. Kwaliteit en service uitstekend. Bas is een harde en eerlijke werker, geeft duidelijke adviezen, ook betreft de nazorg. Wij zijn bij Joyce geweest betreft de kleur van de olie. Wij wilden de kleur met eigen ogen zien, ook hier een goede en uitstekende uitleg. Zelf heb ik een klusbedrijf en weet dan ook als geen ander hoe het werkt als kleine zelfstandige. Mijn klanten zal ik zeker adviseren hun vloer te laten behandelen door van Genderen vloeren.

Opknapbeurt eiken houten vloer 's-Hertogenbosch10

Onze vloer was nodig toe aan een opknapbeurt. Na het bezoek aan de nieuwe fraaie showroom in Nederhemert hebben we besloten onze vloer te laten verouderen. Het resultaat is verbluffend. Mooie matte 2K whiteolie maken de vloer echt oud, voorzien van mooie plinten. De begeleiding, adviezen en administratieve afhandeling zijn prima en het resultaat getuigt van echt ouderwets vakmanschap. Hartelijk bedankt, Joyce en Bas voor de geleverde dienst voor en prima prijs!

Parketrenovatie in Wageningen9

Heel goede communicatie, zowel mailverkeer met Joyce als in persoon met Bas. Vloer is zeer professioneel gedaan. Niets dan lof, zeker een aanrader!

Eiken vloer schuren en oliën 9

Bas heeft onze eikenhouten vloer geschuurd en geolied, vloer ligt er al 20 jaar in en was nog nooit behandeld maar Bas heeft er een hele nieuwe vloer van gemaakt! We zijn er stil van, zo mooi. Er moesten ook wat reparaties worden uitgevoerd en dat ziet er perfect uit! Binnenkort mag hij ook aan de slag bij mijn dochter die pas een huis heeft gekocht. Bas is een topper en ik raad hem iedereen aan. Ook het contact met Joyce was zeer prettig.

Direct weten wat jouw investering is? BEREKEN HIER