Tel: 0418 - 20 20 06

Openingstijden showroom: Vr (10:00 - 20:00) - Za (10:00 - 16:00)

Klanten aan het woord

17-12-'18: Merbau visgraat vloer geschuurd en geolied10

We zijn dolblij met het werk dat Bas heeft afgeleverd. De vloer is echt prachtig geworden en het was erg prettig om Bas in huis te hebben. Hij is vrolijk en werkt nauwkeurig en schoon. Bas enorm bedankt voor je harde werk en het schitterende resultaat. Na 6 maanden verbouwen en met veel vaklieden te hebben samengewerkt is het werken met Bas een verademing: Vrolijk, doet niet moeilijk en voor alles is een oplossing.

03-12-'18: Eiken visgraat schuren en whitewashen in Zaltbommel10

Beter en mooier had het niet gekund.

30-11-'18: Betonlook traprenovatie10

Vol verwachting klopt ons hart, niet voor Sinterklaas en Zwarte Piet, maar voor Jan en Bas die onze trap komen renoveren en overloop en hal met hetzelfde laminaat komen leggen.

Exact om 07.15 uur arriveren zij bij onze woning in Arnhem en na het in parkeren van de aanhangwagen op onze inrit kan het werk beginnen. Om maar direct met de deur in huis te vallen, wij zijn uitermate tevreden met het resultaat en de wijze waarop Jan en Bas werken. Uiterst nauwkeurig en niet te beroerd om iets extra's te doen, wel moet worden opgemerkt dat met name Bas extra energie krijgt van een (extra) bakje koffie, waar Jan het op een glaasje water houdt. Na heel hard door werken is om ca. 16.15 uur het werk geklaard en zorgen zij voor het opruimen van al het (rest)materiaal en stof van het zagen op onze oprit.

Slotconclusie; zeer vriendelijke, aimabele, deskundige en betrokken mensen, die met hart en ziel voor hun werk de klant tevreden willen stellen. Er is dan ook geen betere reclame, dan "mond tot mond" reclame en iedereen die het maar horen wil wordt door ons geanimeerd de klus door jullie te laten doen.

30-11-'18: Whitewash eiken traprenovatie open trap10

24-11-'18: Robijn vloer schuren en in een andere kleur oliën 10

Onze Robijn houtenvloer is perfect geschuurd en een mooi nieuw kleurtje gegeven, top werk geleverd. Wij zijn erg blij met het eindresultaat.

22-11-'18 Parket- en traprenovatie met LED-strips in Beneden-Leeuwen10

Beste Joyce, Bas en Jan, 

Onze ervaringen met jullie bedrijf waren al erg goed toen we een bezoek brachten aan jullie showroom en vervolgens het door jullie laten behandelen van de houten vloer in de huiskamer. Nu is ook de traprenovatie achter de rug en het resultaat is ook nu weer geweldig. Jullie gastvrije ontvangst, duidelijke uitleg en informatie over de mogelijkheden, heldere offerte en vooral de zeer deskundig uitgevoerde werkzaamheden strekken tot aanbeveling.

Jan is drie dagen hier in huis geweest en heeft zijn vakkennis bewezen. Geen hoekje is te moeilijk en wat krom is maakt hij onzichtbaar. Bovendien is het een gezellig mens.

Wij laten met gepaste trots onze huiskamervloer en ‘nieuwe’ trap aan iedereen zien die hier binnenkomt.

Hartelijk bedankt en wellicht tot ziens.

Vriendelijke groeten uit Beneden-Leeuwen

08-11-'18: Leggen van eikenhouten vloer + eikenhouten traprenovatie 10

Super... echte vakmannen! Gezellige jongens, goed, snel maar zorgvuldig vakwerk. 

6-11-'18: Eikenhouten visgraatvloer schuren en naturel oliën te Oosterhout9

Van een oubollige gelige visgraatparket zijn we naar een prachtige eigentijdse vloer gegaan. Heel blij mee, chapeau Bas!

31-10-'18: Eikenhouten traprenovatie in Culemborg10

Trap gerenoveerd door Jan. Super werk gedaan. Prachtig afgewerkt door een echte vakman. Wij zijn zeer tevreden!! Echt een aanrader! Familie Pothuizen.

30-10-'18: Vergrijsd eikenhouten traprenovatie in Tuil9

Bij ons heeft de firma Bas van Genderen de trap gerenoveerd. Dit is super gedaan! Echt vakwerk, mooi afgewerkt. Bedankt team Bas van Genderen! Gr. Ariën en Iwona

29-10-'18: Parket- en traprenovatie in Almere9

Zeer goed!

29-10-'18: Parket- en traprenovatie bij familie Quik te Rossum9

Wij zijn zeer tevreden. Vakkundig personeel. Wij hebben een goede service ervaren

29-10-'18: Vergeelde eiken vloer geschuurd en gekleurd in Gameren10

Bas heeft zeer vakkundig en mooi werk afgeleverd. In een korte tijd heeft hij van een oude en verstelen vloer weer een mooie vernieuwende vloer gemaakt. Uiteraard een 10 voor de geleverde diensten.

Vloer schuren en oliën in Gorinchem10

Joyce en Bas,

Zojuist jullie rekening binnen gehad en om eerlijk te zijn houden wij net als, denken wij, veel mensen met ons niet zo van rekeningen en betalen, maar deze hebben we toch met een glimlach op ons gezicht meteen betaald.

Vanaf het eerste contact met Joyce en het bezoek aan jullie showroom, de snelle en servicegerichte antwoorden op onze vragen en verzoeken van Joyce tot de laatste handelingen aan de vloer van Bas is voor ons meer dan prettig verlopen en kunnen vele bedrijven een voorbeeld aan nemen.

De vloer is een waar plaatje geworden, de plint is prachtig en het meedenken van Bas hierin en het vakmanschap van hem, net als de kleine details waar hij op let, waren super en zijn erg blij met het eindresultaat.

Dank voor de service en geleverde werk, succes met jullie bedrijf, mochten we ooit nog iets met vloeren moeten doen weten we waar we zijn moeten.

Traprenovatie in Brakel9

Na zoeken op traprenovatie, terecht gekomen bij Bas van Genderen. Wij zijn op afspraak naar de showroom geweest waar we prettig werden ontvangen door Joyce met koffie. Goed advies gekregen en meteen afspraak gemaakt, Bas kwam bij ons thuis om de traptreden op te meten en kwam op de afgesproken datum. Na een dag werken hadden wij een mooi gerenoveerde trap. Wat een vakman, Bas werkt keurig en secuur en is prettig in omgang. Bedankt Bas.

Direct weten wat jouw investering is? BEREKEN HIER