(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

9,2 uit 338 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen (40).jpg

Trap kleuren

Veel mensen denken er niet zo over, maar wist je dat je van je trap een heuse eye-catcher kunt maken? De hal is vaak een beetje een ondergeschoven onderdeel in je huis, maar dat hoeft dus niet! Omdat de trap een belangrijk element is in je interieur is het belangrijk dat de afwerking met allergrootste zorg gebeurt. Daar hoeft je gelukkig bij Bas niet aan te twijfelen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het laten ‘herleven’ van uw trap.

Om er zeker van te zijn dat je een kleur kiest waar je blij van wordt, adviseren wij je vriendelijk doch dringend om de kleur uit te komen kiezen in onze showroom.

Bij Bas maken wij van iedere trap iets moois en jij kunt zelf bepalen hoe de stijl van je woning doorgevoerd kan worden in je trap.
Bij een zwarte of antracietgrijze tegelvloer zou je zelfs traptreden kunnen hebben in een zwart geoliede tint waardoor je hal één geheel wordt. Maar hierbij zijn ook whitewash treden mogelijk om zo de trap wat meer te laten afsteken. Heb je een houten vloer? Dan kunnen we de overzettreden in exact dezelfde kleur maken. Ligt er een laminaatvloer op de begane grond of verdiepingsvloer dan is het vaak mooier een afwijkende kleur te gebruiken voor je trap. Wij maken overzettreden in allelei kleuren en van verschillende materiaalsoorten, dus je kunt helemaal los gaan met de kleurcombinaties. De mogelijkheden zijn groot!


De stootborden, de zijwangen, de leuningen en leuninghouders zijn ook in allerlei kleuren en materialen te bestellen. En dan hebben we nog de verlichting die compleet geïntegreerd kan worden. Zo kan iedere trap van Bas, een unieke trap worden!

Ik wil ook een unieke trap!

Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen (44).jpg
Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen (2).jpg