(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

9,2 uit 345 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen (74).jpg

Trapkast

Extra opbergruimte nodig? Denk dan eens een trapkast voor de ruimte onder je trap. Vaak is het een (nutte)loze ruimte waar je misschien geen raad mee weet. Zo’n plek waar het al snel rommelig oogt (en dat misschien ook wel is) en waar je voor je gevoel maar blijft opruimen. Met een trapkast los je dat op! Bas kan ‘m tegelijk met de renovatie van je trap onder handen nemen en omtoveren tot een trapkast op maat. En we kunnen zowel een trapkast maken onder een open trap als onder een dichte trap. Zo krijgt de ruimte onder je trap plots een functie, namelijk als opbergruimte. En zeg nou zelf, opbergruimte is een magisch woord, iets waar we nooit genoeg van hebben! Beeld je eens in; extra ruimte in huis voor je schoenen, jassen, schoonmaakmiddelen of voorraad. Eigenlijk voor alles waar je nu geen plek voor hebt.

Trapkast op maat

Net zoals een traprenovatie maatwerk is, geldt dat ook voor een trapkast. De stijl van je trapkast kun je op die manier naadloos laten aansluiten op je trap. Wil je dat deze een gedeelte of gehele ruimte onder de trap beslaat? Kies je bij de inrichting van de trapkast voor legplanken? Of hebben lades je voorkeur? Vertel Bas je wensen en hij gaat ermee aan de slag!

TIP: Neem eens een kijkje bij onze projecten om ideeën op te doen.

Meer weten over een trapkast op maat?

3837C0DA-CD4A-496F-94E3-1A4BA52F09E7.jpeg

Trapkast maken onder een open trap

Een trapkast maken onder een open trap klinkt misschien wat uitdager dan het maken van een trapkast onder een dichte trap, maar toch is het ook bij een open trap heel goed mogelijk op een fraaie en praktische trapkast naar eigen wens te realiseren. Van een open trap kunnen we namelijk vrij eenvoudig een dichte trap maken, waardoor we vervolgens een gesloten trapkast kunnen maken waar je vanuit de trap niet meer in kijkt. Zo werk je bijvoorbeeld onzichtbaar je stofzuiger weg onder je trap! Ook een kast onder je open trap maken? Informeer dan naar onze maatwerk mogelijkheden.

Trapkast onder een dichte trap

Wil je een trapkast maken onder een dichte trap? In dat geval bespaar je de tijd voor het dichtmaken van de trap zoals dit bij het maken van een trapkast onder een open trap wel vaak wenselijk is. Maar ook het maken van een trapkast onder een dichte trip is natuurlijk maatwerk. Er zijn vele verschillende stijlen en formaten trapkasten mogelijk. Afhankelijk van jouw wensen kan Bas van Genderen een voorstel of offerte aanleveren voor het maken van een trapkast onder jouw dichte trap.

Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen (78).jpg