(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

9,2 uit 338 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

vloerreinigenbanner.jpg

Professioneel vloerreinigen

Wanneer Bas klaar is met het schuren van je vloer ziet het geheel er schitterend uit. En dat wil je natuurlijk graag zo houden. Door middel van het juiste onderhoud kun je tegen minimale kosten de totale levensduur verlengen.

 

Naast dagelijks reinigen en de vloer compleet renoveren, hebben we nu een tussenoplossing; het opfrissen van de vloer met behulp van het Bona Deep Clean System. Dit is een reinigingsmiddel dat hardnekkig vuil losweekt en door middel van ronddraaiende borstels van de schrob-/zuigmachine overig vuil verwijdert van de vloer.

vloerreinigen1.jpg

Bovendien zit er ook een krachtige waterzuiger in de schrob-/zuigmachine. Deze zorgt ervoor dat de vloer goed droog gezogen wordt, zodat er geen schade aan het hout kan ontstaan. Vervolgens wordt de vloer opnieuw in de olie gezet, waardoor deze weer een uitstekende beschermlaag heeft. En er weer uitziet zoals op het moment dat Bas hem net gelegd had.

 

Meer informatie over professioneel reinigen van je vloer?

vloerreinigen2.jpg