(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

Sterren score 9,2
Sterren score 9,2

9,2 uit 348 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen LR (37).jpg

Trap bekleden houtlook

Geef je trap een tijdloze uitstraling!

Houtlook trapbekleding geeft een natuurlijke en warme uitstraling en past daarom in elk interieur. Het is niet voor niets dat we hout graag verwerken in ons interieur. Bij Bas heb je de keuze uit veel verschillende houtstructuren, kleuren en stijlen.

Eindeloos veel mogelijkheden!

Kleurcombinaties zijn belangrijk als het gaat om je inrichting en dat geldt ook voor de keuze van je trapbekleding. Zo kun je kiezen voor stootborden en zijwangen in dezelfde kleur als de overzettreden. Hiervan afwijken kan natuurlijk ook; door te kiezen voor contrasterend witte stootborden in combinatie met donkere overzettreden.

Ga voor donkere kleuren als je houdt van strak en stijlvol. En ben je op zoek naar een neutrale uitstraling? Dan sluiten lichte of blanke houten overzettreden naadloos aan bij je Scandinavische, landelijke en moderne interieurstijl.

Houd je van een duidelijke nerf of juist van een fijne structuur? Houtlook overzettreden zijn er in de hoogwaardige materialen laminaat en vinyl en je hebt de keuze uit meer dan veertig houtstructuren en kleuren. Je kunt het zo gek niet bedenken of Bas heeft ‘t!

Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen (77).jpg

Blikvanger!

Je trap is in veel gevallen een centraal punt in je woning en daarmee een echte blikvanger. Daarom is het belangrijk goed te kijken welke stijl niet alleen nu maar ook over een aantal jaar nog bij je past. En wat dacht je van een bijpassende trapleuning, verlichting of balustrade? Dat maakt je trap helemaal af!

In onze showroom staat Joyce voor je klaar om je te inspireren en adviseren op basis van jouw wensen.

Ik wil een offerte op maat

Gerben en Anneke Fotografie - 240131 Bas van Genderen (34).jpg