(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

Sterren score 9,2
Sterren score 9,2

9,2 uit 348 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

trapreinigen.jpg

Professioneel trap reinigen

Je trap wordt intensief gebruikt. Niet zo verwonderlijk dat je trap na verloop van tijd plaatselijk een loopspoor kan vertonen. Zover wil je het echter niet laten komen, want een loopspoor is niet meer op te lossen met alleen onderhoud. Er zit dan nog maar één ding op; een complete traprenovatie uit - laten - voeren.  

Schakel je Bas op tijd in, dan kan hij je trap een opfrisbeurt geven. Hij begint met het grondig reinigen van de trap met een speciale zeep. Als de trap goed is gedroogd, wordt vervolgens de trap opnieuw in de olie gezet, waardoor deze weer een uitstekende beschermlaag heeft. En er weer uitziet zoals op het moment na de traprenovatie die Bas destijds voor je heeft gedaan.

Ik wil mijn trap laten reinigen!

trapreinigen1.jpg