Tel: 0418 - 20 20 06

Openingstijden showroom: Vr (10:00 - 20:00) - Za (10:00 - 16:00)

Klanten aan het woord

18-1-'19: Maple vloer schuren en vergrijzen10

Onze vergeelde Maple parketvloer is vakkundig geschuurd, voorzien van een ash grey olie en nieuwe plinten. We hebben van Joyce prima advies over de olie en de kleur gekregen in de showroom, de afspraken zijn goed nagekomen, en Bas heeft het werk schoon en snel uitgevoerd. We genieten weer elke dag van onze mooie vloer!

13-1-'19: Eiken traprenovatie met RVS-leuningen in Rosmalen10

De ontvangst en advisering in de zaak was al uitstekend. Vervolgens is er met groot vakmanschap en voortvarendheid aan de trappen en de leuningen gewerkt. Het resultaat is volledig naar wens. Complimenten!!!

20-12-'18: Eiken vloer schuren en in kleur oliën Sprang-Capelle9.5

Top. Vanaf de advisering wat de mogelijkheden zijn tot en met de afwerking! Niet te vergeten het kleuradvies in de winkel door Joyce. Ook de vlotte afhandeling van de offerte, gebruiksaanwijzing onderhoud en uitleg allemaal keurig in orde.

19-12-'18: Eiken traprenovatie met LED-strips in Schijndel10+

Wij zijn zeer tevreden over hoe de trap is geworden. Hij is nog mooier dan we gehoopt hadden. Vanaf het moment dat we bij jullie aan de deur kwamen tot dat de trap klaar was, is alles vlekkeloos verlopen. Een duidelijke uitleg en offerte. Een uitmuntende showroom en een vriendelijke en attente gastvrouw, die alles duidelijk liet zien en ons adviseerde. We kregen Jan als trappenlegger en die is een vakman pur sang. Alles keurig gemaakt en daarbij nog vriendelijk en super gezellig. Voor ons een lot uit de loterij; wij hebben nog nooit zo'n super gast over de vloer gehad. Alle lof voor de Firma van Genderen en hun personeel. Wij raden dan ook iedereen aan als jullie een traprenovatie willen, ga naar Nederhemert en overtuig jezelf. Wie bij ons wil komen kijken, is bij ons welkom. 

17-12-'18: Merbau visgraat vloer geschuurd en geolied10

We zijn dolblij met het werk dat Bas heeft afgeleverd. De vloer is echt prachtig geworden en het was erg prettig om Bas in huis te hebben. Hij is vrolijk en werkt nauwkeurig en schoon. Bas enorm bedankt voor je harde werk en het schitterende resultaat. Na 6 maanden verbouwen en met veel vaklieden te hebben samengewerkt is het werken met Bas een verademing: Vrolijk, doet niet moeilijk en voor alles is een oplossing.

03-12-'18: Eiken visgraat schuren en whitewashen in Zaltbommel10

Beter en mooier had het niet gekund.

30-11-'18: Betonlook traprenovatie10

Vol verwachting klopt ons hart, niet voor Sinterklaas en Zwarte Piet, maar voor Jan en Bas die onze trap komen renoveren en overloop en hal met hetzelfde laminaat komen leggen.

Exact om 07.15 uur arriveren zij bij onze woning in Arnhem en na het in parkeren van de aanhangwagen op onze inrit kan het werk beginnen. Om maar direct met de deur in huis te vallen, wij zijn uitermate tevreden met het resultaat en de wijze waarop Jan en Bas werken. Uiterst nauwkeurig en niet te beroerd om iets extra's te doen, wel moet worden opgemerkt dat met name Bas extra energie krijgt van een (extra) bakje koffie, waar Jan het op een glaasje water houdt. Na heel hard door werken is om ca. 16.15 uur het werk geklaard en zorgen zij voor het opruimen van al het (rest)materiaal en stof van het zagen op onze oprit.

Slotconclusie; zeer vriendelijke, aimabele, deskundige en betrokken mensen, die met hart en ziel voor hun werk de klant tevreden willen stellen. Er is dan ook geen betere reclame, dan "mond tot mond" reclame en iedereen die het maar horen wil wordt door ons geanimeerd de klus door jullie te laten doen.

30-11-'18: Whitewash eiken traprenovatie open trap10

24-11-'18: Robijn vloer schuren en in een andere kleur oliën 10

Onze Robijn houtenvloer is perfect geschuurd en een mooi nieuw kleurtje gegeven, top werk geleverd. Wij zijn erg blij met het eindresultaat.

22-11-'18 Parket- en traprenovatie met LED-strips in Beneden-Leeuwen10

Beste Joyce, Bas en Jan, 

Onze ervaringen met jullie bedrijf waren al erg goed toen we een bezoek brachten aan jullie showroom en vervolgens het door jullie laten behandelen van de houten vloer in de huiskamer. Nu is ook de traprenovatie achter de rug en het resultaat is ook nu weer geweldig. Jullie gastvrije ontvangst, duidelijke uitleg en informatie over de mogelijkheden, heldere offerte en vooral de zeer deskundig uitgevoerde werkzaamheden strekken tot aanbeveling.

Jan is drie dagen hier in huis geweest en heeft zijn vakkennis bewezen. Geen hoekje is te moeilijk en wat krom is maakt hij onzichtbaar. Bovendien is het een gezellig mens.

Wij laten met gepaste trots onze huiskamervloer en ‘nieuwe’ trap aan iedereen zien die hier binnenkomt.

Hartelijk bedankt en wellicht tot ziens.

Vriendelijke groeten uit Beneden-Leeuwen

08-11-'18: Leggen van eikenhouten vloer + eikenhouten traprenovatie 10

Super... echte vakmannen! Gezellige jongens, goed, snel maar zorgvuldig vakwerk. 

6-11-'18: Eikenhouten visgraatvloer schuren en naturel oliën te Oosterhout9

Van een oubollige gelige visgraatparket zijn we naar een prachtige eigentijdse vloer gegaan. Heel blij mee, chapeau Bas!

31-10-'18: Eikenhouten traprenovatie in Culemborg10

Trap gerenoveerd door Jan. Super werk gedaan. Prachtig afgewerkt door een echte vakman. Wij zijn zeer tevreden!! Echt een aanrader! Familie Pothuizen.

30-10-'18: Vergrijsd eikenhouten traprenovatie in Tuil9

Bij ons heeft de firma Bas van Genderen de trap gerenoveerd. Dit is super gedaan! Echt vakwerk, mooi afgewerkt. Bedankt team Bas van Genderen! Gr. Ariën en Iwona

29-10-'18: Parket- en traprenovatie in Almere9

Zeer goed!

Direct weten wat jouw investering is? BEREKEN HIER