Tel: 0418 - 20 20 06

Openingstijden showroom: Vr (10:00 - 20:00) - Za (10:00 - 16:00)

Klanten aan het woord

13-05-'19: Eiken visgraat vloer leggen en plinten plaatsen in Vught10

In onze woning ligt nu een hele mooie houten visgraat vloer. Via onze aannemer (https://www.vanheijkop.nl/) zijn we in contact gekomen met Bas van Genderen. Hij heeft na kundig advies ons overtuigd van de juiste vloer. Nu deze er ligt kunnen we zeggen dat het resultaat perfect is. De visgraat is keurig vanuit het midden gelegd waardoor deze nog beter tot zijn recht komt, zie ook de foto's hiervan. Naast de vloer zijn ook de plinten op de beneden verdieping gelegd. Deze zijn keurig met alle kozijn afgewerkt en afgekit. Kortom echt vakmanschap waar we met ons gezin hopelijk nog jaren plezier van mogen beleven. Bedankt, Jan, Lars, Bas en Joyce!

13-05-'19: Schuren en lichter oliën van eiken houten vloer in Dongen9

Uitstekend resultaat en prima vakwerk met passie gedaan.

12-05-'19: Eiken vloer schuren en donker oliën in Vught8

Jullie werk is ons erg goed bevallen. Van ontvangst en gastvrijheid in Nederhemert tot uitvoering in deskundig en prachtig werk in Vught!

29-04-'19: Eiken vloer schuren en oliën9

Super goed geholpen door zowel Joyce en Bas. Vriendelijk contact zowel persoonlijk al telefonisch. Behulpzaam en denken mee. Op tijd aanwezig en was binnen een dag klaar, Bas maakt het af en maakt geen probleem van een uurtje langer werk. Goed geïnformeerd over het onderhoud en we hebben een prachtige vloer waar we weer jaren mee voorit kunnen! Zeer tevreden over alles en komen zeker terug bij jullie!

20-04-'19: Eiken vloer schuren en donkergrijs oliën in Waalwijk10

Via internet op jullie mooie site terechtgekomen. Kregen wij gelijk een vertrouwd gevoel bij. Via de site een offerte aangevraagd. Binnen een paar uur de offerte per mail ontvangen. Een afspraak gemaakt om in de showroom langs te komen. Mooie nette showroom achter de woning. Alle mogelijkheden en kleuren zijn daar te zien. Joyce heeft ons uitstekend geholpen. We hebben zelfs een aantal vloerdelen mee naar huis genomen om de kleur goed te kunnen kiezen. Vervolgens afspraak gemaakt. Half april zijn Bas en Lars bij ons aan de slag gegaan. Ze hebben de vloer op sommige plaatsen hersteld en vervolgens alle v-groeven helemaal uitgeschuurd. Vervolgens de vloer kaal geschuurd. De vloer zag er toen al netjes uit. Vervolgens hebben ze de plinten gezet en gelijk de bedrading er achter weggewerkt. Ze hebben er een lange dag van gemaakt. Ze gaan ook niet eerder weg tot het netjes is. De volgende dag is Lars teruggeweest om de vloer in de olie te zetten. Dat heeft hij met ontzettend veel passie gedaan. En het eindresultaat was geweldig. Na afloop kregen we nog een onderhoudswijzer en onderhoudsmiddelen. Als je eenmaal voor Bas van Genderen hebt gekozen is je vloer in uitstekende handen.

15-04-'19: Traprenovatie d.m.v. eiken Z-treden in Rijsbergen9

Wij hebben Bas, Joyce en Jan als zeer vakkundige, servicegerichte en hartelijke mensen ervaren. Jan heeft in 3 dagen de treden van een open trap omkleed met eikenhout en van de dichte trap zijn de traptreden veranderd in een z-trap. We zijn ontzettend tevreden met het resultaat. We hebben een trap die helemaal bij onze woonsmaak past!

08-04-'19: Traprenovatie in Vleuten10

Bas, Joyce en Jan bewijzen dat echt vakmanschap en goede service nog bestaat. De klant is hier echt koning! Zoals de site is (mooi, duidelijk met een warme uitstraling) zo heeft Jan het werk bij ons uitgevoerd. Wij zijn enorm tevreden met het resultaat. Keigoed Jan!

08-04-'19: Parketrenovatie in Drunen9

Heel blij met het eindresultaat. Onze vloer ziet er weer als nieuw uit. De hoge witte plinten maken het af. Netjes gewerkt door Bas en Lars en binnen 1 dag klaar. Ook goed geholpen door Joyce. Snel en duidelijke antwoorden op onze vragen. Wij zijn dik tevreden.

05-04-'19: Versleten eiken vloer schuren en oliën in Vught9

Van a tot z goed advies en begeleiding bij het renoveren van onze houten vloeren! Snel, professioneel en flexibel bij last minute aanpassingen die nodig waren om het gewenste resultaat te krijgen.

30-03-'19: Traprenovatie in Huizen9.5

Wij hebben half maart onze 2 trappen laten renoveren. Jan heeft keurig gewerkt en werkt zeer netjes. Per trap is Jan één dag bezig geweest. De trap naar onze zolder is een zogenaamde "scheepstrap" dat houdt in heel schuin en de onderkant van de bovenste 5 treden zijn in het zicht en ook deze heeft hij keurig bekleedt met hetzelfde materiaal. Wij zijn erg blij met onze nieuwe trappen en ook met de heldere afspraken. Wij zijn ook naar de showroom gegaan en kregen de verschillende mogelijkheden te zien. Eentje uit gekozen en gelijk een eerlijke prijs. Wij zouden dit bedrijf zeker aanbevolen.

25-03-'19: Schuren en oliën grenen vloer in Oosterhout10

Onze grenen vloer is door Bas van Genderen behandeld. Hoog vakmanschap, kwalitatief goed werk, adviserend, zeer vriendelijk, goede communicatie en servicegericht.

Wij zijn erg blij met het resultaat en raden Bas van Genderen iedereen aan!

21-03-'19: Parketrenovatie in Waalwijk 10

Onze beuken parketvloer is weer als nieuw. De beschadigingen, die het vorige bedrijf slecht gerepareerd had, zijn subliem opgelost! Een aanrader voor ieder die zijn vloer weer als nieuw wil hebben. Vakwerk!!! En sympathiek!!!

14-03-'19: Parket- en traprenovatie in Sprang-Capelle9

Het werk is prima uitgevoerd! Geweldig!

15-03-'19: Traprenovatie te Waarder9.5

Keurig werk geleverd! Een goed advies door Joyce, die ook zorgde voor een goede afstemming en voorbereiding. Bas die vooraf kwam meten en Jan en Lars die de traprenovatie hebben gedaan, de overloop hebben voorzien van een nieuwe houten vloer en keurig afgewerkt met plinten. Het ziet er echt heel mooi uit!

14-03-'19: Parketrenovatie in Maarssen9

We hebben een beukenhouten vloer laten schuren en oliën. Bas heeft zeer goed werk verricht, de vloer ziet er weer als nieuw uit! Ook de communicatie via Joyce is goed en duidelijk.

Direct weten wat jouw investering is? BEREKEN HIER