Tel: 0418 - 20 20 06

Openingstijden showroom: Vr (10:00 - 20:00) - Za (10:00 - 16:00)

Zaltbommel traprenovatie

Voelt traprenovatie in Zaltbommel voor je als een monsterklus? Wacht dan niet langer en neem contact op met Bas van Genderen. Met zijn jarenlange ervaring op het gebied van het renoveren van houten trappen, weet hij exact welke behandelingen er voor welke klus het meest geschikt zijn. Hij doet zijn werk vol passie en vakmanschap.


Professionaliteit

Bas’ professionele uitvoering van traprenovatie, levert hem steevast tevreden klanten op. Hij staat bij zijn klanten in Zaltbommel en de wijde omtrek dan ook bekend om de professionaliteit en behendigheid waarmee hij trappen renoveert.


Oud

In de Bommelerwaard heeft Bas, vanwege zijn nabije ligging reeds een flink aantal renovaties van houten trappen gedaan. Zaltbommel is rijk aan oude woningen met trappen die vaak aan renovatie toe zijn. Vanaf Bas zijn showroom in Nederhemert is Zaltbommel slechts een kwartier rijden verwijderd en hij staat dan ook binnen korte tijd bij je voor de deur.


Showroom

Je kunt ook vanuit Zaltbommel naar zijn showroom in Nederhemert komen om daar op je gemak rond te kijken. Daar is het mogelijk om uitgebreid kennis te maken met alle verschillende kleuren en behandelmethoden die Bas biedt. Dat betreft een breed assortiment qua kleuren en afwerkingen voor je traprenovatie. De mogelijkheden zijn onder andere oliën, waxen, lakken en polijsten.

Niet bekend in Zaltbommel maar toch op deze pagina terechtgekomen? Ook in de regio Utrecht, Gorinchem, Breda, Oosterhout, Tilburg, Waalwijk, Den Bosch, Rosmalen, Vught, Boxtel, Oss, Uden, Veghel, Veldhoven en Eindhoven staat Bas voor je klaar.

 Neem vrijblijvend contact met hem op. Dan zorgt hij, desgevraagd, voor een offerte en advies op maat.


Vraag meteen een offerte aan

Zaltbommel traprenovaties

Traprenovaties Zaltbommel

Traprenovaties Zaltbommel showroom

Direct weten wat jouw investering is? BEREKEN HIER