(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

9,2 uit 330 klantbeoordelingen

Bezoek ons op Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Traprenovatie Vught

Voor traprenovatie in Vught en omgeving ben je bij Bas van Genderen absoluut aan het juiste adres. Deze pure vakman houdt van hout. Weet wat een tevreden klant is. En probeert alle mogelijke wensen altijd te vervullen. Dus bij slijtagesporen in je houten vloer, een versleten trapbekleding, of wanneer je toe bent aan iets nieuws, is Bas degene bij wie je moet zijn. Hij houdt van vakwerk en dat is te zien in de andere traprenovatie-projecten die hij door de jaren heen heeft gedaan.


Detail

Met zijn jarenlange ervaring, ook in de omgeving Vught, weet Bas precies wat er op het gebied van traprenovatie de do’s en don’t’s zijn. Hij hanteert te allen tijde een nauwkeurige werkwijze en staat bekend om zijn gedetailleerde vakmanschap. Hij kan je oude trap weer nieuw leven in blazen, op de momenten dat je dat niet meer voor mogelijk had gehouden. Bas heeft oog voor detail, zet de puntjes op de i en, niet onbelangrijk, laat alles na een traprenovatie netjes opgeruimd achter.


Dichte trap

Je bent op zoek naar iemand in de buurt van Vught die een traprenovatie kan uitvoeren om zo je dichte trap te laten renoveren tot een trap met een nieuwe look? Bas van Genderen weet precies hoe hij zoiets moet aanpakken. Hij past traprenovatie toe door het plaatsen van stootborden of overzettreden. Daarnaast is Bas  prima in staat om ook de zijwangen te bekleden met eikenhout of wit plaatmateriaal. Helemaal toegespitst op je wensen en verlangens.

Inmiddels interesse gekregen in de vele mogelijkheden die Bas biedt. Kom dan langs in zijn showroom in Nederhemert. Of neem vrijblijvend contact met hem op.


Vraag hier meteen je offerte aan

vught4.jpg