(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

Sterren score 9,2
Sterren score 9,2

9,2 uit 348 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Traprenovatie Utrecht

Ben je op zoek naar een gedreven en gepassioneerde vakman voor je traprenovatie in Utrecht? Kan je trap na al die jaren wel een opknapbeurt gebruiken? En ben je liever niet teveel geld kwijt voor die renovatie?

Dan heb je met Bas van Genderen de juiste persoon gevonden. Hij geeft je trap de behandeling die het verdient. Bas is een specialist als het om traprenovaties gaat en stort zich ook in de regio Utrecht vol overgave op elke renovatieklus. Voor je het weet is je trap weer het pronkstuk van weleer.

Traprenovatie open of dichte trap?

Of het nu gaat om een open of dichte trap, bij Bas kunnen wij je helpen met de renovatie van een uw trap. Ook bij een trap met bloktreden. Hierin hebben wij verschillende mogelijkheden. Wij werken met materialen zoals eikenhouten, laminaat en vinyl. Tussen de materialen zitten ook weer verschillen in van de levensduur en onderhoud. Bas helpt je graag met het maken van deze keuzes.


Moeite

Je kent misschien de verhalen over bijkomende kosten bij onder andere bedrijven die traprenovaties uitvoeren. Bas is helder en eerlijk als het over financiële zaken rondom traprenovaties gaat. Sommige mensen proberen eerst zelf hun trap te renoveren om goedkoper uit te zijn. Voor de prijs die Bas hanteert bij een traprenovatie is dat de moeite niet waard. Hij reist graag af naar Utrecht om een snelle traprenovatie uit te voeren. En dat alles bovendien helder, eerlijk en voordelig. Ongeacht wat voor afwerking en kleur; Bas regelt het altijd goed, goedkoop, professioneel en zonder onvoorziene kosten. Voor een traprenovatie in Utrecht tegen een scherpe prijs, ben je bij Bas aan het goede adres. Bekijk ook eens de projecten die we met veel plezier hebben gedaan.

 

Ruime keuze in traprenovatie

Hij biedt de keus uit een breed assortiment qua kleuren en afwerkingen voor je traprenovatie. De mogelijkheden zijn onder andere oliën, waxen, lakken. En wil je de kleuren liever in de praktijk aanschouwen? Dan ben je altijd van harte welkom in onze showroom.

 

Interesse in traprenovatie Utrecht?

Onverhoopt toch nog twijfels of je de traprenovatie door Bas moet laten doen? Neem dan contact met hem op. Hij voorziet je van advies.


Vraag hier meteen je offerte aan

traprenovatie eindhoven