(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

Sterren score 9,2
Sterren score 9,2

9,2 uit 348 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Gorinchem traprenovatie

Je zoekt iemand in de buurt van Gorinchem die traprenovatie tot zijn specialisme rekent? Dan ben je hier op de goede plaats terecht gekomen. Op deze website vind je alles over Bas van Genderen en zijn passie voor traprenovatie.


Plezier

Bas is degene die je het beste kunt bellen voor je klus omtrent traprenovatie in Gorinchem en omgeving. Hij heeft door zijn ruime ervaring alles wat je zoekt voor je traprenovatie. Hij doet zijn werk met veel plezier en je merkt dat ook in het resultaat. Na afloop van zijn klus blijft hij altijd bereikbaar voor vragen die je eerder nog vergeten was te stellen. Dat levert hem tevreden klanten op, die hun traprenovatie graag nogmaals door hem laten uitvoeren.


Precisie

Veel mensen willen zelf hun trap renoveren. Men vergeet daarbij vaak dat een traprenovatie een klus is die veel precisie en een goede afwerking vereist. Denk dus goed na alvorens je zelf aan een tijdrovende traprenovatie begint. Bas verzorgt het namelijk maar wat graag voor je.


Afgesproken

Hij staat bekend om zijn behendigheid, professionaliteit en kwaliteit. En dat alles voor een eerlijke prijs zonder onvoorziene kosten. Bas hanteert voor de traprenovaties een all-in tarief. Bij Bas word je niet verrast door addertjes onder het gras. Je traprenovatie in de regio Gorinchem wordt netjes gedaan voor het afgesproken bedrag. Naast in de regio Gorinchem is Bas ook actief in Utrecht.

Wil je meer weten? Dan kun je altijd langskomen in de showroom, waar Bas je alles laat zien met betrekking tot traprenovaties. Onder het genot van een bakje koffie of thee heet hij je graag van harte welkom in de showroom.


Neem meteen contact op met Bas

gorinchem1.jpg