(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

Sterren score 9,2
Sterren score 9,2

9,2 uit 348 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Traprenovatie Kerkdriel

Voelt traprenovatie in Kerkdriel voor je als een monsterklus? Wacht dan niet langer en neem contact op met Bas van Genderen. Met zijn jarenlange ervaring op het gebied van het renoveren van houten trappen, weet hij exact welke behandelingen er voor welke klus het meest geschikt zijn. Hij doet zijn werk vol passie en vakmanschap.

 

Professionaliteit

Bas’ professionele uitvoering van traprenovatie, levert hem steevast tevreden klanten op. Hij staat bij zijn klanten in Kerkdriel en de wijde omtrek dan ook bekend om de professionaliteit en behendigheid waarmee hij trappen renoveert.

 

kerkdriel.jpg

Diverse opties bij een traprenovatie in Kerkdriel

Wanneer je een keuze maakt voor een traprenovatie dan zijn er diverse mogelijkheden.

  • Led – Verlichting
  • Trapleuning voorzien van bijpassende kleur
  • Verschillende kleuren mogelijk
  • Aanbrengen van antislipprofiel
  • Traprenovatie mogelijk voor open of dichte trap

In de Bommelerwaard heeft Bas, vanwege zijn nabije ligging reeds een flink aantal renovaties van houten trappen gedaan. De omgeving is rijk aan oude woningen met trappen die vaak aan renovatie toe zijn. Een opknapbeurt voor je trap, die ervoor zorgt dat deze niet meer van nieuw te onderscheiden is. Dat garanderen we je! Het grote voordeel van traprenovatie is dat je op deze manier elke gewenste bewerking op je nieuwe overzettreden los kunt laten.

 

Projecten

Op onze projecten pagina vind je verschillende projecten die we hebben gedaan. Waaronder ook in de omgeving van Kerkdriel.

 

Showroom

Je kunt ook vanuit Kerkdriel naar zijn showroom in Nederhemert komen om daar op je gemak rond te kijken. Daar is het mogelijk om uitgebreid kennis te maken met alle verschillende kleuren en behandelmethoden die Bas biedt. Dat betreft een breed assortiment qua kleuren en afwerkingen voor je traprenovatie. De mogelijkheden zijn onder andere oliën, waxen, lakken en polijsten.

 

Interesse voor traprenovatie in Kerkdriel?

Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op. Of vraag gemakkelijk via onze website een offerte aan. Wij komen graag bij je langs in Kerkdriel om je trap te renoveren.