(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

9,2 uit 345 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Traprenovatie Den Bosch

Bas is een gedreven jonge ondernemer uit de regio Den Bosch. Zijn passie, traprenovatie, is tevens zijn werk. Bas renoveert je trap, trede voor trede, richting een prachtig eindresultaat.


Professionaliteit

Een trap is in veel huizen een snel in het oog springend onderdeel. Helaas slijt je trap en kan deze verkleuren waardoor het een lelijke doorn in het oog wordt. Bas is ook in de regio Den Bosch gespecialiseerd in het renoveren van je trap. Hij renoveert je bestaande trap met uiterste zorg en professionaliteit. Daarnaast zijn er bij Bas bijzonder veel keuzes mogelijk voor het renoveren van je houten trap.


Laat uw trap renoveren in Den Bosch

Traprenovatie is specialistenwerk, maar toch zijn er nog altijd mensen die het zelf proberen. Mits iemand met ervaring aan een traprenovatie begint, lopen dit soort klussen vaak niet goed af. Veelal moet er daarna alsnog een specialist aan te pas komen. Je bent daardoor kostbare tijd verloren en je trap moet alsnog door iemand anders gerenoveerd worden. Twijfel daarom niet langer en bel Bas. Hij staat binnen no-time in Den Bosch.


Scherp

Bas is transparant en goedkoop, maar goedkope traprenovatie betekent bij Bas echter geen duurkoop. Hij hanteert voor traprenovatie een bepaalde prijs en daar houdt hij zich aan. Geen addertjes onder het gras. ‘Gewoon’ goed en goedkoop, je traprenovatie in de regio Den Bosch, tegen een scherpe prijs.

 

Interesse voor traprenovatie Den Bosch?

Zoals vermeld is Bas in de regio Den Bosch, Zaltbommel, Breda, Eindhoven en Vught je specialist voor uw traprenovatie. Uiteraard ben je altijd van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek. Hij hoopt je snel in zijn uitgebreide showroom te kunnen begroeten.


Ik wil meteen een offerte

 

denbosch2.jpg