Tel: 0418 - 20 20 06

Openingstijden showroom: Vr (10:00 - 20:00) - Za (10:00 - 16:00)

Tilburg traprenovatie

Bas van Genderen voorziet ook in Tilburg en omgeving je trap of vloer weer van een frisse look. Gepassioneerd ontfermt Bas zich over je traprenovatie met zijn persoonlijke en professionele werkwijze.


Vakman

Wanneer je naarstig op zoek bent naar een betrouwbare vakman voor je traprenovatie in de regio Tilburg, dan ben je bij Bas aan het juiste adres. Voor een scherpe prijs kan hij je trap renoveren, met een prachtig resultaat als gevolg. Bas houdt bij traprenovaties vast aan een vooraf vastgestelde prijs; ongeacht wat voor kleur of afwerking je kiest bij je traprenovatie.

Verwarring

Je bent wellicht bekend met de verhalen over bedrijven waar er tijdens of achteraf nog kosten worden verrekend, omdat de kosten hoger bleken uit te vallen. Om geen verwarring te zaaien door wisselende prijzen voor verschillende kleuren of afwerkingen gebruikt Bas een vaste prijs. Hij is helder over de kosten van je traprenovatie in Tilburg. Eerlijk zaken doen staat bij Bas namelijk hoog in het vaandel.


Helder

Een trap renoveren kan op allerlei manieren met afwerkingen, zoals onder andere polijsten, waxen, oliën of lakken. Dus wil je je trap laten waxen, lakken, polijsten of oliën? Geen probleem. Bas kan je traprenovatie op elke gewenste manier uitvoeren. Helder over de prijs en een prachtig gerenoveerde trap als resultaat; voor je traprenovatie in Tilburg ben je bij Bas op de juiste plek.


Welkom

Wil je een impressie krijgen van het kleurenaanbod voordat je de trap laat renoveren? Of wil je liever de verschillende kleuren en afwerkingen in het echt zien? Dan ben je altijd welkom in de showroom in Nederhemert.


Neem gelijk contact op met Bas

Tilburg traprenovaties

Traprenovaties Tilburg

Trapleuningen traprenovaties

Bas van Genderen traprenovaties

Direct weten wat jouw investering is? BEREKEN HIER