(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

9,2 uit 338 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Traprenovatie Tilburg

Bas van Genderen voorziet ook in Tilburg en omgeving je trap of vloer weer van een frisse look. Gepassioneerd ontfermt Bas zich over je traprenovatie met zijn persoonlijke en professionele werkwijze.


Vakman

Wanneer je naarstig op zoek bent naar een betrouwbare vakman voor je traprenovatie in de regio Tilburg, dan ben je bij Bas aan het juiste adres. Voor een scherpe prijs kan hij je trap renoveren, met een prachtig resultaat als gevolg. Bas houdt bij traprenovaties vast aan een vooraf vastgestelde prijs; ongeacht wat voor kleur of afwerking je kiest bij je traprenovatie.

 

 

Laat uw trap renoveren in Tilburg

Je bent wellicht bekend met de verhalen over bedrijven waar er tijdens of achteraf nog kosten worden verrekend, omdat de kosten hoger bleken uit te vallen. Om geen verwarring te zaaien door wisselende prijzen voor verschillende kleuren of afwerkingen gebruikt Bas een vaste prijs. Hij is helder over de kosten van je traprenovatie in Tilburg. Eerlijk zaken doen staat bij Bas namelijk hoog in het vaandel.

 

De ein-de-lo-ze mogelijkheden in traprenovatie

Voor de renovatie van je trap is Bas van Genderen je (vak)man! Of ie nu open of dicht is, met of zonder bordes en of je nu bloktreden of Z-treden wilt. Bas kan het allemaal.

Het grote voordeel van traprenovatie is dat je op deze manier al je ideeën op je nieuwe overzettreden los kunt laten. Bij Bas houden we van eikenhout! Een duurzaam natuurproduct met een neutrale uitstraling die in maar liefst veertig (!) verschillende kleuren is te oliën. En natuurlijk volgt Bas ook de laatste trends op de voet. Beton-, marmer- en leerlook: het zijn - wat Bas betreft - allemaal blijvende trends die je makkelijk kunt toepassen in elk interieur. Daarom hebben we naast eikenhout ook overzettreden in laminaat en vinyl in het assortiment.

Wij doen er alles voor om aan jouw wensen te voldoen. Bij Bas is alles mogelijk!

 

Ik wil een offerte op maat!


Helder

Een trap renoveren kan op allerlei manieren met afwerkingen, zoals onder andere polijsten, waxen, oliën of lakken. Dus wil je je trap laten waxen, lakken, polijsten of oliën? Geen probleem. Bas kan je traprenovatie op elke gewenste manier uitvoeren. Helder over de prijs en een prachtig gerenoveerde trap als resultaat; voor je traprenovatie in Tilburg ben je bij Bas op de juiste plek.


Interesse in traprenovatie Tilburg?

Wil je een impressie krijgen van het kleurenaanbod voordat je de trap laat renoveren? Of wil je liever de verschillende kleuren en afwerkingen in het echt zien? Dan ben je altijd welkom in de showroom in Nederhemert. Deze is gemakkelijk bereikbaar vanuit Tilburg.


Neem gelijk contact op met Bas

tilburg2.jpg
tilburg3.jpg
waalwijk1.jpg