(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Eindhoven traprenovatie

In Eindhoven en omgeving is Bas van Genderen de geschikte persoon als het gaat om traprenovatie. Hij streeft een nauwkeurige werkwijze na en stort zich vol overtuiging op je klus. Hij is vakkundig en voordelig als het om traprenovatie gaat.

 

Laat uw trap renoveren in Eindhoven

Voor een scherpe prijs realiseert Bas je traprenovatie in de regio Eindhoven. Bas hanteert een vaste prijs, ongeacht wat voor kleur hout of welke afwerking je kiest. Hierdoor komen er geen onvoorziene kosten bij. Dus kijk je al lange tijd tegen een lelijke trap aan? En vind je dat deze nodig aan een renovatie toe is? Bij Bas heb je keus uit een uitgebreid assortiment aan verschillende kleuren en kun je voor de afwerking kiezen uit onder andere oliën, waxen, polijsten en lakken. Met als eindresultaat een vakkundig gerenoveerde trap die eruitziet als nieuw.


Besparen

Wil je je trap renoveren, maar niet dagen in de rommel zitten? Bas is gespecialiseerd in snelle traprenovaties. Daarvoor kun je je de moeite en tijd net zo goed besparen. Je trap is immers een prominent onderdeel van je woning en dat moet niet een doorn in het oog zijn. Laat je trap in de regio Eindhoven dus renoveren door een specialist zoals Bas. Dan wordt je traprenovatie gedaan door een vakman en heb je voor een voordelige prijs een nieuwe trap.


Interesse in traprenovatie Eindhoven?

Wil je de mogelijke kleuren en afwerkingen voor traprenovatie liever eerst een keer gezien hebben? Dan kan dat door vanuit Eindhoven af te reizen naar Bas’ showroom te Nederhemert. Alle verschillende kleuren en afwerkingen zijn verkrijgbaar tegen dezelfde scherpe prijs.


Vraag meteen een offerte aan

parkettilburg1.jpg
traprenovatie eindhoven