(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

9,2 uit 345 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Traprenovatie Uden

Voor traprenovatie in Uden en omstreken is Bas van Genderen je man. Deze vakman pur sang houdt van hout. Streeft het allerbest mogelijke resultaat na. En doet dat altijd op een professionele maar persoonlijke manier. Bas is degene die al je mogelijke wensen altijd zo goed mogelijk wil vervullen.


Voordelig

Door zijn brede ervaring op het gebied van traprenovatie, is Bas een specialist. Hij komt graag naar de regio Uden om dat te laten zien. En dat altijd voor een voordelige prijs. Bas’ concurrenten bieden een traprenovatie aan voor zeer scherpe prijzen. Achteraf blijkt dan vaak dat die prijs toch te mooi om waar te zijn is, aangezien er nog diverse kosten na afloop bij komen. Daar heeft Bas een broertje aan dood. Hij verzorgt je traprenovatie op een heldere, eerlijke en voordelige manier. Het maakt niet uit welke afwerking en/of kleur je voorkeur geniet.


Afwerkingen

Er zijn vele verschillende afwerkingen en kleuren mogelijk, wanneer het gaat om traprenovatie. Je kunt kiezen uit afwerkingen als lakken, oliën, waxen of polijsten. Inmiddels is zijn naam wijd en zijd bekend, ook in de regio Uden. En wanneer je je trap wel wil laten renoveren, maar op ziet tegen de rommel en lange tijd die het in beslag neemt, heb je met Bas van Genderen ook de juiste persoon gevonden. Hij is gespecialiseerd in snelle traprenovaties en weet hoe belangrijk een snelle afhandeling is. Je trap is ongemerkt immers toch een belangrijk onderdeel van je huis en je wilt dat zo’n in het oog springend onderdeel er fraai uitziet. Daarvoor ben je bij Bas aan het juiste adres.

Uiteraard ben je voor meer informatie welkom in zijn showroom, gevestigd in Nederhemert. Daar legt hij je graag uitgebreid uit wat de mogelijkheden zijn op het gebied van traprenovatie.

Naast in Uden is Bas ook actief in de regio Veghel, Eindhoven en Boxtel.


Vraag meteen je offerte aan