(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

Sterren score 9,2
Sterren score 9,2

9,2 uit 351 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Traprenovatie Veghel

Voor traprenovatie in Veghel en omgeving heb je met Bas van Genderen de juiste persoon gevonden. Hij is bijzonder ervaren in het renoveren van trappen en weet precies welke mogelijkheden en keuzes er zijn.

Aandacht

Op het gebied van traprenovatie zijn er vele mogelijkheden. Bas komt graag naar Veghel om dat te bewijzen. Veel mensen denken er bijvoorbeeld niet over na, maar je kunt van je trap een heuse eye-catcher maken. De hal is doorgaans een ondergeschikt onderdeel van je woning, maar daar kan een opvallende trap verandering in brengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een trap met bloktreden. De trap is immers een belangrijk element in je interieur. Daarom is het van belang om deze met de allergrootste zorg en aandacht te laten afwerken. Bij Bas hoef je daar niet aan te twijfelen. Het laten herleven van je trap, is één van zijn specialismen.

Kleuren

Zo is het bij zijn traprenovaties mogelijk om met kleuren te werken. Bij een antracietgrijze of zwarte tegelvloer zou je bijvoorbeeld traptreden in een zwart geoliede tint kunnen plaatsen. Daardoor worden je hal en je trap samen één geheel. Wil je de trap wat meer laten afsteken, dan is ‘whitewash’ een goede optie. En wanneer je een houten vloer hebt, kan Bas de overzettreden in exact dezelfde kleur namaken. Ligt er op de begane grond of verdiepingsvloer een laminaatvloer, dan is het vaak mooier om voor de trap een afwijkende kleur te gebruiken. Bas maakt overzettreden in allerlei diverse kleuren en dat ook nog eens van verschillende materiaalsoorten.

Kortom; de mogelijkheden voor traprenovatie zijn legio. Bel Bas voor advies of kom vanuit Veghel naar Nederhemert. Daar is Bas’ showroom gevestigd, waar hij maar wat graag wil uitleggen welke kleuren en afwerkingen hij allemaal aanbiedt.

Ik wil van mijn trap een eye-catcher maken!

oosterhout3.jpg