(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

Sterren score 9,2
Sterren score 9,2

9,2 uit 348 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Traprenovatie Oss

Voor traprenovatie in Oss en omgeving heb je met Bas van Genderen de juiste persoon gevonden. Bas werkt vol passie en plezier aan je traprenovatie-project. Hij is een specialist. En daarnaast ben je ook nog voordelig uit.


Resultaat

Dus kom je uit de regio Oss, denk je al een tijdje na over traprenovatie, maar hield de prijs je tegen? Zoek dan niet verder. Bij Bas heb je een uitgebreide keus uit verschillende kleuren en kun je voor de afwerking kiezen uit onder andere oliën, waxen, polijsten en lakken. Met als resultaat een vakkundig gerenoveerde trap die oogt alsof hij nieuw is. Bas is ook werkzaam in ander regio's, zoals Breda en Eindhoven


Eerlijk

Je kent vast de verhalen over bijkomende kosten bij onder andere traprenovaties. Bas is helder en eerlijk als het over financiële zaken en traprenovaties gaat. Hij hanteert ook altijd dezelfde prijs. Het maakt niet uit wat voor kleur hout of welke afwerking je kiest. Op deze wijze word je niet verrast door bijkomende kosten. Bas staat voor een eerlijke prijs, zonder addertjes onder het gras. In het fotoboek kun je bovendien diverse projecten bekijken die door hem gedaan zijn.

 

Interesse in traprenovatie Oss?

Onverhoopt toch nog twijfels of je de desbetreffende traprenovatie door Bas moet laten doen? Of wil je de mogelijke kleuren en afwerkingen voor traprenovatie liever eerst een keer in de praktijk zien? Dan kan dat door vanuit de regio Oss af te reizen naar zijn showroom in Nederhemert. Alle verschillende kleuren en afwerkingen zijn verkrijgbaar tegen dezelfde scherpe prijs. Heb je interesse in meer informatie? Dan kun je te allen tijde even contact met hem opnemen. Hij staat je graag te woord.

 
Neem meteen contact op met Bas

 

traprenovatie oss