(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

9,2 uit 345 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Traprenovatie Breda

Op zoek naar een jonge en gedreven ondernemer die zich vol passie en overgave over je traprenovatie in de regio Breda ontfermt? Dan heb je met Bas van Genderen de juiste persoon gevonden.


Pronkstuk

Wanneer je trap na jaren van trouwe dienst een opknapbeurt nodig heeft en de traprenovatie ook betaalbaar moet zijn, staat Bas ook in de regio Breda voor je klaar. Hij geeft je trap de uitstraling die het verdient en stort zich vol toewijding op elke klus. In een handomdraai verandert Bas je trap van een lelijk eendje in een waar pronkstuk. Daarbij heb je de keus uit een breed scala aan kleuren en afwerkingen voor je traprenovatie, zoals oliën, waxen, lakken en polijsten.

Om goedkoper uit te zijn proberen sommige mensen eerst zelf hun trap te renoveren. Dat leidt niet zelden tot teleurstellingen, omdat het niet het beoogde resultaat oplevert. Bespaar jezelf dus de tijd en moeite door te kiezen voor een specialist.

Diverse opties bij een traprenovatie

Wanneer je een keuze maakt voor een traprenovatie dan zijn er diverse mogelijkheden bij Bas van Genderen;

  • Led – Verlichting
  • Trapleuning voorzien van bijpassende kleur
  • Verschillende kleuren mogelijk
  • Aanbrengen van antislipprofiel
  • Traprenovatie mogelijk voor open of dichte trap


Laat uw trap renoveren in Breda

Er zijn veel bedrijven die traprenovatie aanbieden voor een scherpe prijs, maar waar uiteindelijk nog onvoorziene kosten bijkomen. Bas verzorgt je traprenovatie helder, eerlijk en goedkoop. Ongeacht wat voor kleur en afwerking. Bij alle traprenovaties, ook in de buurt van Breda, hanteert hij een vaste prijs en daar wijkt hij ook niet van af. Goed, goedkoop en geen onvoorziene kosten, je traprenovatie in Breda tegen een scherpe prijs.

Interesse in traprenovatie Breda?

Foto’s van renovaties aan trappen en vloeren zijn te vinden op deze website. En uiteraard ben je welkom in Bas’ showroom in het Gelderse Nederhemert. Bij al je vragen kun je rekenen op goed en vakkundig advies. En een kopje koffie.


Vraag hier meteen je offerte aan

parkettilburg1.jpg