(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

Sterren score 9,2
Sterren score 9,2

9,2 uit 351 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Waalwijk traprenovatie

Je wil graag je trap laten opknappen en komt uit de buurt van Waalwijk? Traprenovatie is dan een uitstekend idee. Bas van Genderen is een specialist op het gebied van het renoveren van je trap. Hij komt graag bij je langs om dit op een professionele en persoonlijke manier uit te voeren.


Succes

Bas is een jonge ondernemer uit de buurt van Waalwijk, die niets liever doet dan je traprenovatie in uitstekende staat opleveren. Elke traptrede wordt door hem met uiterste zorg onder handen genomen, waardoor je traprenovatie een doorslaand succes wordt.


Resultaat

Een trap kan in een huis erg in het oog springen. Uiteraard moet deze er dan ook perfect uitzien. Na Bas’ traprenovatie zien de trappen er weer als nieuw uit. Trede voor trede wordt behandeld om zo een gehele traprenovatie naar behoren uit te voeren en het gewenste resultaat te bereiken.


Specialistenwerk

Veel mensen beginnen zelf aan een traprenovatie en besluiten halverwege alsnog Bas te bellen. Een traprenovatie kost namelijk veel tijd als je het niet vaak gedaan hebt. Gelukkig is Bas een ware specialist op het gebied van traprenovaties. Binnen een dag kan je traprenovatie in de regio Waalwijk al gedaan zijn. Twijfel daarom niet langer. Bas doet je traprenovatie graag voor je en levert daar ook nog eens garantie op.


Voorliefde

Bas is daarnaast erg begaan geraakt met al zijn klanten tijdens de diverse traprenovatie-projecten die hij door de jaren heen al heeft gedaan. In die lange tijd heeft hij een gezonde passie en voorliefde ontwikkeld voor traprenovaties. Je kunt Bas gerust bellen voor meer informatie over je traprenovatie. Hij komt graag naar Waalwijk om je uit de brand te helpen.


Vraag hier meteen je offerte aan

 

zaltbommel2.jpg
bedanktcontact.jpg