(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

9,2 uit 345 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Oosterhout traprenovatie

Voor traprenovatie in Oosterhout en omgeving hoef je niet verder te zoeken. Je hebt met Bas van Genderen namelijk de juiste persoon gevonden. Bas werkt vol passie en plezier aan je traprenovatie-project. Hij is een specialist en daarnaast ben je bij hem ook nog eens voordelig uit. Voor een scherpe prijs realiseert Bas je traprenovatie in de regio Oosterhout. Met als resultaat een vakkundig gerenoveerde trap die oogt alsof hij nieuw is.


Afwerking

Ben je al een tijdje aan een nieuwe trap toe, maar houdt de prijs je tegen? Bij Bas heb je een uitgebreide keus uit verschillende kleuren en kun je voor de afwerking kiezen uit onder andere oliën, waxen, polijsten en lakken. Je traprenovatie kan ook in Oosterhout voor een mooie prijs.


Praktijk

Alle verschillende kleuren en afwerkingen zijn verkrijgbaar tegen dezelfde scherpe prijs. Bas is dus de persoon bij uitstek voor je traprenovatie in Oosterhout. Wil je de mogelijke kleuren en afwerkingen voor traprenovatie liever eerst een keer in de praktijk zien? Dan kan dat in de showroom te Nederhemert.


Fraai

Wil je je trap renoveren maar zie je op tegen de rommel? Bas is gespecialiseerd in snelle traprenovaties. Je trap is ongemerkt vaak een belangrijk onderdeel van je woning en je wil natuurlijk dat dit er fraai uitziet. Laat je trap dus renoveren door iemand die daar ervaring mee heeft. Door een specialist zoals Bas. Dan gebeurt je traprenovatie in de regio Oosterhout door een passievolle vakman. En heb je voor een voordelige prijs een als nieuw ogende trap.

Bas staat altijd voor je klaar en is goed telefonisch bereikbaar. Toch liever een persoonlijkere benadering? Ga dan even langs bij Bas in zijn showroom. Kijk daar rustig rond, dan vertelt Bas je alles over traprenovaties.


Vraag meteen een offerte aan

 

oosterhout3.jpg