(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

9,2 uit 345 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

borstelenbanner.jpg

Borstelen van de houten vloer

Bij het verouderen van de houten vloer worden de volgende twee behandelingen vaak gedaan:

1. Trommelen van de vloer
2. Borstelen van de vloer

Borstelen1.jpg


Door de vloer te borstelen haal je de zachte delen uit het hout. Hierdoor wordt de nerf dus heel ruw en dat zorgt voor een robuuste uitstraling. Zodra je je vloer een verouderde uitstraling wilt geven, is deze behandeling dus aan te raden. Een verouderde vloer geeft je woning een authentieke uitstraling en dierdoor krijgt de vloer die doorleefde look.

Deze behandelingen zijn ook mogelijk bij een (wat) nieuwere vloer, het is vooral afhankelijk van welk uiterlijk je houten vloer moet krijgen. Dus ben je op zoek naar een doorleefde houten vloer, neem dan gerust een contact met ons op! Joyce vertelt je graag over de mogelijkheden, de behandelingen en kan met je doornemen wat de precieze uitstraling van je vloer wordt aan de hand van de vele voorbeelden. In onze showroom vind je ontzettend veel voorbeelden en stalen van houten vloeren. 


Meer weten over het verouderen van je houten vloer?

 

 

borstelen2.jpg