Tel: 0418 - 20 20 06 

Showroom uitsluitend op afspraak   

Klanten aan het woord

15-01-'22: Vinyl traprenovatie in Haaften9

Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe trap! Jullie hebben hier anderhalve dag gewerkt en daarna hadden we een gloednieuwe en superstrakke trap. Het is prachtig geworden!

13-12-'21: Betonlook traprenovatie open en dichte trap10

We zijn erg leuk geholpen. Fijne ontvangst door Joyce, ze nam alle tijd om de mogelijkheden te bespreken. Het opmeten van de trap heeft Bas verzorgd. En het was het wachten waard... Jan heeft in 2,5 dag onze trappen omgetoverd van gebutste houten tredes in een echt grote mensen trappenhuis. Jan is een prettig persoon om over de vloer te hebben, je hebt toch iemand de hele dag in je huis! Heel blij met het stoere resultaat!

13-12-'21: Betonlook traprenovatie open en dichte trap

12-12-'21: Eiken vloer schuren en kleuren in Gorinchem9

Vol verwachting kwamen wij vanochtend na twee nachten wachten in onze woonkamer… En wat is het prachtig geworden! Onze (vergeelde) gelakte vloer is na het schuren door Bas behandeld met olie in de kleur Cotton White. Zo leuk dat je dan ineens een compleet andere woonkamer hebt. Bas, goed gedaan en superbedankt!

04-12-'21: Eiken vloer schuren en oliën in Hank9

We hadden geen idee dat de vloer zo mooi kon worden. De look is totaal anders en precies wat we graag wilden. In de showroom zijn we goed geholpen en Joyce wist waar ze het over had. Bas werkt netjes en precies, een vakman. Wij zijn zeer tevreden.

04-12-'21: Eiken vloer schuren en oliën in Hank

27-11-'21: Eiken visgraatvloer schuren en oliën9

Zeer tevreden, het is prachtig geworden. Er is zeer netjes gewerkt en alles wordt opgeruimd en meegenomen. Een aanrader voor iedereen!

27-11-'21: Eiken visgraatvloer schuren en oliën

19-11-'21: Houten vloer schuren en oliën in Giessen10

Wij hebben een parket renovatie uit laten voeren, wij vonden het persoonlijk erg lastig om de juiste kleur uit te kiezen, Joyce heeft fijn met ons meegedacht en ook toen we nog een extra keer wilden komen kijken of dit de kleur ging worden, was dat geen enkel probleem. Je voelt je erg welkom en het wordt allemaal tot in de puntjes, heel rustig en duidelijk uitgelegd. Op de dag van de renovatie was Bas ruim optijd aanwezig, en heeft die even uitgelegd wat er precies gaat gebeuren. Het eind resultaat heeft echt alle verwachtingen overtroffen, zo onwijs mooi. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en de geleverde diensten.

08-11-'21: Parket- en traprenovatie in 's-Hertogenbosch10

Wij zijn via Google bij Bas en Joyce terecht gekomen. Vanwege de reviews contact met hen opgenomen. Vanaf het begin een zeer goed contact gehad met Joyce. Na langs te zijn geweest in de showroom was al snel beslist de vloer door hen op te laten knappen. Joyce nam uitgebreid de tijd voor ons. De wachttijd was wel wat lang. Maar goed werk kost tijd zullen maar zeggen. Een paar weken later besloten we toch ook onze trap te laten op te laten renoveren. Bas heeft onze vloer weer als nieuw gemaakt. Met zijn schuurwagen in de woonkamer grappig gezicht. Later kwam Jan onze trap renoveren. Ook een vakman. Die werkelijk de trap als nieuw heeft gemaakt. Ondanks dat deze al meer als 60 jaar oud is. Beide mannen zijn erg vriendelijk. En wat nog belangrijker is; vakmannen. Ook als je naderhand vragen hebt wordt er uitgebreid antwoord gegeven. Inmiddels hebben al een aantal mensen naar het adres gevraagd. Iedereen is enthousiast.

08-11-'21: Parket- en traprenovatie in 's-Hertogenbosch

01-11-'21: Dichtmaken van open trap en plaatsen van vinyl overzettreden9

We zijn heel tevreden met de traprenovatie van 2 trappen. Gedurende het hele traject is het contact fijn verlopen en er is goed werk geleverd.

01-11-'21: Dichtmaken van open trap en plaatsen van vinyl overzettreden

26-10-'21: Oude visgraatvloer schuren en oliën9

Het contact en resultaat is ons erg bevallen. Joyce verwelkomde ons hartelijk in de showroom om ons stalen te laten zien van de vloerkleuren. Op mailtjes en vragen werd snel en duidelijk gereageerd en er werd altijd meegedacht met eventuele twijfels. Bas heeft de vloer ontzettend goed geschuurd. Hij dacht ook mee over eventuele problemen in de oude vloer en door zijn snelle zorgvuldige werk is onze vloer mooier dan ooit daarvoor.

26-10-'21: Oude visgraatvloer schuren en oliën

17-10-'21: Massief eiken vloer schuren en oliën in Houten10

Fantastisch gedaan. De houten vloer oogt als nieuw. Fijne communicatie en alle afspraken nagekomen. Hartelijke dank!

05-10-'21: Schuren en oliën van eiken vloer in Zaltbommel 10

Super goed en een zeer mooi resultaat.

05-10-'21: Schuren en oliën van eiken vloer in Zaltbommel

03-10-'21: Vloer schuren en oliën in Sprang-Capelle10

Het contact met Joyce is erg prettig, het contact over de offerte en het advies in de showroom is professioneel en aangenaam. Bas heeft echt vakwerk geleverd, er is goed meegedacht over de afwerking en de vloer is werkelijk als nieuw. Dit heeft onze verwachtingen overtroffen.

03-10-'21: Vloer schuren en oliën in Sprang-Capelle

25-09-'21: Eiken traprenovatie met overloop 10

Super goed. Werkt netjes, ruimt alles op en resultaat naar tevredenheid. Overleg tussen bedrijf en ons super goed. Geen klachten alleen maar een warme douche!

25-09-'21: Eiken traprenovatie met overloop

25-09-'21: HPL traprenovatie9

Super strak werk geleverd. We zijn er erg blij mee. Jan, die de trap heeft gemaakt, is echt een vakman (en een aardige vent).

25-09-'21: HPL traprenovatie

13-09-'21: Z-traprenovatie in Gemonde 9.5

Super!!! We zijn ontzettend blij met onze trap. Zeker een aanrader voor anderen. Komen hun afspraken na, leveren goed werk, ruimen na elke keer alles netjes op.

13-09-'21: Z-traprenovatie in Gemonde

Direct weten wat jouw investering is? BEREKEN HIER