Tel: 0418 - 20 20 06 

Openingstijden showroom: vrijdag 10.00-19.00uur + zaterdag 10.00-16.00uur    

 

Klanten aan het woord

27-11-'22: Eiken vloer schuren en oliën in Waalwijk10

FANTASTISCH! 

31-10-'22: Massief eiken vloer schuren en oliën 10

Bas verdient een groot compliment voor de wijze waarop hij onze eikenhouten vloer heeft opgeknapt. Een nuchtere, eerlijke vakman die heel precies en ‘schoon’ werkt en goed advies geeft. Wij zijn heel erg blij met het resultaat en krijgen ook veel complimentjes van familie en vrienden. Ook de communicatie met Joyce verliep heel prettig. Wij zijn groot fan en raden jullie ten zeerste aan!

28-10-'22: Zwart eiken traprenovatie 10

Wat een prachtig eindresultaat en ontzettend fijne service van alle betrokkenen! Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en alles wordt tot in de puntjes afgewerkt. Tijdens het werken werden de vloeren ook netjes afgedekt en alles werd aan het einde van de dag gepoetst en gestofzuigd. Wij zijn helemaal blij! Bedankt Bas, Jan en Joyce!

28-10-'22: Zwart eiken traprenovatie

23-10-'22: HPL traprenovatie donker eiken10

In 1 woord ,,Geweldig". Na een poosje rondkijken en 2 offertes van andere aanbieders te hebben gekregen, kwam ik via super lovende Google recensies bij Bas van Genderen uit. Dit maakte ons direct enthousiast. Na een bezoek in de showroom, waar je heel vriendelijk wordt ontvangen door Joyce, weet je meteen dat het goed zit. Je voelt hier aan alles dat ze er iets moois van gaan maken. Je kijkt uit naar de dag van plaatsing. Het lijkt wel of Bas en Jan kunnen toveren, wat een vakmensen!!!!! Echt top, ze hebben oog voor detail. Dit is een super team, Bas, Joyce en Jan jullie zijn toppers en bedankt voor het mooie resultaat.

23-10-'22: HPL traprenovatie donker eiken

17-10- 22: Eiken vloer schuren en oliën in Zaltbommel10

Joyce en Bas, we zijn heel erg tevreden met het vakwerk, dat jullie hebben geleverd. Zowel het voortraject (advies ; offerte) als ook de daadwerkelijke uitvoering zijn perfect verlopen. Het is een mooi geheel geworden. Heel erg bedankt.

17-10- 22: Eiken vloer schuren en oliën in Zaltbommel

16-10-'22: Schuren en oliën eikenhouten vloer in 's-Hertogenbosch9

Zowel Joyce als Bas hebben ons goed geadviseerd en Bas heeft fantastisch werk geleverd bij het renoveren van onze houten vloer. Wij zijn er superblij mee en kunnen hem iedereen aanraden!

24-09-'22: Eiken vloer schuren en oliën in Kaatsheuvel9

Bas heeft erg mooi werk afgeleverd. Er werd op 'n secure en professionele manier gewerkt. Verbazingwekkend was het dat er zo weinig stof vrijkwam. Oplevering echt toppie!

11-09-'22: Massief eiken vloer schuren en licht oliën in Veghel10

Jullie hebben onze vloer weer prachtig gemaakt. Goed advies en perfecte uitvoering. We hebben er niets op aan te merken. 

11-09-'22: Massief eiken vloer schuren en licht oliën in Veghel

27-08-'22: Eiken traprenovatie in Rosmalen10

Jan heeft onze trap geweldig mooi gemaakt. We zijn heel erg tevreden en genieten elke keer weer als we naar boven of beneden gaan. Ook het contact vooraf met Joyce en Bas was geweldig. Mocht je twijfelen dan raad ik zeker het bedrijf van Bas aan! Een dikke 10!

02-08-'22: Eiken traprenovatie met balustrade in Zaltbommel9

We wisten dat de gang zou opknappen van de traprenovatie maar het heeft onze verwachtingen overtroffen. Echt knap werk, niet van "nieuw" te onderscheiden. Ook waren Bas en Jan gezellig om over de vloer te hebben. Alles bij elkaar super tevreden dus! Bedankt voor de mooie trap.

02-08-'22: Eiken traprenovatie met balustrade in Zaltbommel

23-07-'22: Beuken vloer schuren en oliën10

In één woord grandioos. Wat een geweldig vakman en harde werker. Zijn ontzettend blij met het resultaat want de vloer ziet er als nieuw uit. Hartstikke bedankt.

09-07-'22: Betonlook traprenovatie in Sleeuwijk10

Super. Bas en Jan hebben in een dag onze trap gerenoveerd. Het resultaat overtrof onze verwachtingen. Er werd heel fijn meegedacht en netjes gewerkt! De hele hal en voortuin is nog even netjes schoon gezogen voor zij vertrokken, waardoor we volledig ontzorgd zijn.

09-07-'22: Betonlook traprenovatie in Sleeuwijk

24-06-'22: Eiken vloer schuren en in een lichtere kleur oliën in Tilburg 10

Super blij met het resultaat. Echt vakwerk. Het is heel mooi geworden.

24-06-'22: Betonlook traprenovatie met zwarte stootborden en zijwangen in Heesch10

Onze trap is prachtig geworden, met dank aan vakman Jan. Sympathieke mensen die hun afspraken na komen, en vakwerk leveren. Dank jullie voor het mooie resultaat, we zijn er heel blij mee.

24-06-'22: Betonlook traprenovatie met zwarte stootborden en zijwangen in Heesch

17-06-'22: Massief eiken vloer schuren en oliën10

Geweldig, van offerte aanvraag tot en met oplevering! Wij hadden eerst contact via mail, Jocye reageerde vrijwel direct. Voor ons was de kleur van de vloer belangrijk; geen probleem, alles werd voor ons uit de kast gehaald om een goede keuze te kunnen maken. De offerte was er snel, deze was goed en overzichtelijk. Bas heeft echt fantastisch werk geleverd, onze vloer én plinten zijn als nieuw! Niets was teveel, alles komt goed. Heerlijk om dat als klant te horen. Wij raden jullie zeker aan en een dikke 10 van ons!

17-06-'22: Massief eiken vloer schuren en oliën

Direct weten wat jouw investering is? BEREKEN HIER