Tel: 0418 - 20 20 06

Showroom (op afspraak): Vr (10.00-20.00) - Za (10.00-16.00)  

Klanten aan het woord

01-03-'21: Luchtgommen van authentieke spanten in Almkerk9

Bas heeft bij ons de spanten gestraald door middel van luchtgummen. Met gevoel voor kwaliteit heeft hij nauwgezet de spanten weer mooi gemaakt.

27-02-'21: HPL traprenovatie10

In een woord uitstekend. De renovatie werd uitgevoerd op n manier of dat de trap van Jan zelf was. Alles werd ook keurig netjes achter gelaten. Top!

27-02-'21: HPL traprenovatie

19-02-'21: Open traprenovatie met eiken in Bruchem10

Prima! Leuke en vriendelijke mensen, werken heel netjes. Adviezen die jullie geven zijn ook heel goed. Niet opdringerig! Jullie hebben een mooi bedrijf, zijn toppertjes Zeker een aanrader. 

19-02-'21: Open traprenovatie met eiken in Bruchem

19-02-'21: Parketrenovatie in Utrecht9

Prettig werk en erg mooi resultaat. Bas was al vroeg bij ons ondanks de winterse omstandigheden en heeft de gehele dag enorm hard gewerkt om zowel de vloer op de woonverdieping als de plinten in de rest van het huis in orde te maken. Dit is allemaal in één dag gelukt en het resultaat is erg mooi. Niet alleen het resultaat maar de leuke en goede communicatie voor en tijdens het werk zijn zeker een reden om jullie aan te bevelen bij anderen en de volgende keer weer te bellen.

19-02-'21: Parketrenovatie in Utrecht

15-02-'21: Schuren van bestaande houten vloer en leggen van nieuwe laminaat vloer Rosmalen10

Vanaf eerste afspraak in de showroom goed ontvangen en geadviseerd. Bas heeft tot het laatste kleine detail hoogwaardige kwaliteit geleverd bij het schuren van de bestaande houten vloer en het leggen van het laminaat.

15-02-'21: Schuren van bestaande houten vloer en leggen van nieuwe laminaat vloer Rosmalen

13-02-'21: Whitewash eikenhouten traprenovatie met nieuwe vloer op overloop10

Na goed advies van Joyce heeft ditmaal Jan weer vakwerk geleverd! Hele prettige samenwerking met fa Bas van Genderen We zijn zeer tevreden over het resultaat. 

13-02-'21: Traprenovatie in Vlijmen10

Prima! Vanaf het moment in de showroom tot aan het leggen. Goede communicatie, duidelijke uitleg, netjes gewerkt. Ligt er strak op, heel mooi geworden. Zelfs in één dag klaar. Jan wilde zelfs de verf nog bijwerken, maar dat doen we zelf wel. Was al een lange dag voor hem. Wij zijn zeer tevreden.

13-02-'21: Traprenovatie in Vlijmen

12-02-'21: Betonlook traprenovatie van open en dichte trap in Breda10

Prima werk geleverd. Heel netjes gewerkt, de vloer keurig afgedekt met rubberen matten en na afloop alles netjes gestofzuigd. Wij zijn dik tevreden!

12-02-'21: Betonlook traprenovatie van open en dichte trap in Breda

11-02-'21: Leveren en leggen nieuwe eikenhouten vloer en traprenovatie in Kerkdriel 10

Wij hebben jullie ervaren als hele deskundige vakmensen die ook nog eens heel vriendelijk zijn. Bas en Jan jullie zijn een superteam! We zijn heel erg blij met het eindresultaat, genieten er nog iedere dag van! TOP!

11-02-'21: Leveren en leggen nieuwe eikenhouten vloer en traprenovatie in Kerkdriel

06-02-'21: Leggen nieuwe vloer en traprenovatie in Wijk en Aalburg9

Bezoek aan de showroom was al meteen goed. We kregen goede hulp bij het uitkiezen van de vloer en deskundig advies over de trap. Bas denk goed mee. Lost problemen meteen ter plaatsen op. Hij gaat pas naar huis als die zelf ook tevreden is. Het eindresultaat wat er nu ligt is helemaal top. Wij zijn helemaal tevreden.

29-01-'21: Eiken trap- en parketrenovatie in Vlijmen9

Wij zijn zeer tevreden over het werk wat gedaan is door Bas en Jan. Snel, netjes en voor ons het perfecte eindresultaat. Ook het contact via de mail hebben wij als zeer prettig ervaren, altijd een snelle en duidelijke reactie. Wil je een trap/parketrenovatie voor een nette prijs dan raden wij Bas van Genderen aan!

29-01-'21: Eiken trap- en parketrenovatie in Vlijmen

15-01-'21: Parket- en traprenovatie in Breda10

In januari 2021 hebben Bas en Jan bij ons de huiskamervloer geschuurd en geolied, een nieuwe vloer in de gang gelegd, en de trap gerenoveerd. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij meer dan tevreden zijn! Het goede gevoel begon al bij de ontvangst in de goed verzorgde showroom; Joyce is een bijzonder vriendelijke en kundige gastvrouw. Het bleek wat lastig om de kleur te kiezen vanaf een staal; Bas is toen bij ons thuis geweest en heeft op de huidige vloer diverse proefstukken aangebracht zodat wij op ons gemak een keuze konden maken. De uitvoering van de werkzaamheden is probleemloos verlopen, zonder veel overlast. De heren beschikken beiden over een zeer goed geoutilleerde bus waarin zelfs de zaagwerkzaamheden verricht konden worden. De apparatuur die in huis gebruikt werd was ook zeer geavanceerd, waardoor er nauwelijks stofoverlast was. Bas en Jan weten allebei van aanpakken, en werken netjes en nauwkeurig. Het eindresultaat is schitterend geworden; wij hebben weer een prachtige vloer in precies de mooie, warme kleur die we voor ogen hadden, afgewerkt met mooie, hoge plinten. En onze gang heeft echt een metamorfose gekregen, met de nieuwe vloer en de perfect gerenoveerde trap. En, ook niet onbelangrijk: de prijs/kwaliteitverhouding is meer dan in orde!

15-01-'21: Parket- en traprenovatie in Breda

30-12-'20: HPL betonlook traprenovatie in Utrecht9.5

Het werk van Bas en Jan aan onze twee trappen is ons uitstekend bevallen. Het eindresultaat is prachtig, met veel oog voor afwerking. Een nieuwe en een 100 jaar oude houten trap zijn nu volledig voorzien van HPL. De communicatie vooraf met Joyce was helder en vriendelijk. Bas en Jan werkten netjes, en doordat het zagen in de bus gebeurde viel de overlast verder in huis ook erg mee. Ze namen ook nog de moeite om een oude rand van de onderkant van de bovenste trap netjes af te werken, wat vooraf niet geoffreerd was. We zijn zeer tevreden klanten!

30-12-'20: HPL betonlook traprenovatie in Utrecht

24-12'20: Antraciet traprenovatie in Hedel10

Prima, keurige trap afgeleverd en dat zonder te kitten, dat is echt vakmanschap! We zijn heel tevreden.

24-12'20: Antraciet traprenovatie in Hedel

14-12-'20: HPL traprenovatie in Rosmalen10

Goede begeleiding in de showroom. Hielp ons bij de keuze. De trap was binnen een dag klaar. Werken schoon en netjes. Zeer tevreden met het resultaat!

14-12-'20: HPL traprenovatie in Rosmalen

Direct weten wat jouw investering is? BEREKEN HIER