Tel: 0418 - 20 20 06 

Openingstijden showroom: vrijdag 10.00-18.00uur + zaterdag 10.00-15.00uur    

Klanten aan het woord

24-06-'22: Eiken vloer schuren en in een lichtere kleur oliën in Tilburg 10

Super blij met het resultaat. Echt vakwerk. Het is heel mooi geworden.

24-06-'22: Betonlook traprenovatie met zwarte stootborden en zijwangen in Heesch10

Onze trap is prachtig geworden, met dank aan vakman Jan. Sympathieke mensen die hun afspraken na komen, en vakwerk leveren. Dank jullie voor het mooie resultaat, we zijn er heel blij mee.

24-06-'22: Betonlook traprenovatie met zwarte stootborden en zijwangen in Heesch

17-06-'22: Massief eiken vloer schuren en oliën10

Geweldig, van offerte aanvraag tot en met oplevering! Wij hadden eerst contact via mail, Jocye reageerde vrijwel direct. Voor ons was de kleur van de vloer belangrijk; geen probleem, alles werd voor ons uit de kast gehaald om een goede keuze te kunnen maken. De offerte was er snel, deze was goed en overzichtelijk. Bas heeft echt fantastisch werk geleverd, onze vloer én plinten zijn als nieuw! Niets was teveel, alles komt goed. Heerlijk om dat als klant te horen. Wij raden jullie zeker aan en een dikke 10 van ons!

17-06-'22: Massief eiken vloer schuren en oliën

10-06-'22: Eiken vloer schuren en lichter oliën in Breda10

De gehele communicatie was heel prettig verlopen. In de showroom hebben wij op afspraak met Joyce de kleur keuze gemaakt. Met het juiste deskundige advies. Onder het genot van een bakje koffie . Joyce neemt alle tijd om de vragen te beantwoorden. Dinsdag 7 uur stond Bas zoals afgesproken voor de deur. Met zoveel apparaten om onze vloer op te schuren en te oliën. Wat een vakkundigheid. Heel netjes is er omgegaan met onze eigen spullen zoals de vloer in de gang. Met de benodigde materialen werd deze afgedekt om zo de machines naar de huiskamer te krijgen. Na een hele dag hard werken was het resultaat nog mooier dan verwacht. De juiste kleur en superstrak en netjes. Bas voert zelf ook het afval schaafsel af en de resten van de plinten. Denkt mee en laat verschillende mogelijkheden zien betreffende onze overgang naar de keuken.

10-06-'22: Eiken vloer schuren en lichter oliën in Breda

06-06-'22: Traprenovatie in 's-Hertogenbosch 9.5

Onze traprenovatie is meer dan uitstekend uitgevoerd. We hebben ons vanaf het begin prettig gevoeld bij de aanpak die jullie hanteren. In de showroom meerdere keren rustig de opties door kunnen nemen zonder overhaast een keuze te 'moeten' maken. En bij de uiteindelijke renovatie gewoon tot in de puntjes verzorgd en ontzorgd. We hebben er geen omkijken naar gehad maar Jan heeft met uiterste precisie 2 trappen van een volledige nieuw uiterlijk voorzien. Perfectie bestaat niet maar jullie komen bijzonder dicht in de buurt.

10-05-'22: Kastanjehouten vloer schuren en blank oliën 9

Meer dan tevreden over het resultaat! Vloer geschuurd, opnieuw in de olie gezet en geheel voorzien van plinten. Mooie afwerking, herstelwerkzaamheden uitgevoerd, oog voor detail, plezierig contact en goede service. Een aanrader en het wachten meer dan waard.

30-04-'22: Eiken traprenovatie in Rosmalen8.5

Alles is prima volgens afspraak verlopen. Eindresultaat is mooi. Jan heeft een foto van de trap genomen.

25-04-'22: Traprenovatie in Meteren9

Wij zijn erg tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden. Jan heeft ons aangenaam verrast met de uitvoering van het maken van de trapkast en het bekleden van de trap. Het is zelfs boven verwachting mooi geworden. Ook de plinten op de begane grond, 1e en 2e verdieping zijn erg mooi geworden. In het werk bleek dat er iets te weinig plint was, dit is keurig opgelost door extra plint te bestellen en dit een week later te komen plaatsen. Door de drukke agenda’s van Bas en Jan hebben we er even op moeten wachten, maar het eindresultaat is prachtig.

25-04-'22: Traprenovatie in Meteren

19-04-'22: Eiken vloer schuren en in kleur oliën in Veen9

Het schuren en waxen van onze eikenhouten vloer is zeer vakkundig gedaan door Bas. De vloer is super gaaf en we zijn zeer tevreden!

19-04-'22: Eiken vloer schuren en in kleur oliën in Veen

11-04-'22: Eiken traprenovatie in Leerdam9

Joyce, heel erg bedankt voor de fijne ontvangst en goede adviezen! Jan, jij ontzettend bedankt voor je vakmanschap! Wij zijn erg blij met onze nieuwe trap en het is precies zoals ik het wilde hebben. Je bent een vakman en werkt heel netjes, het ziet er geweldig uit! We vonden de samenwerking erg plezierig. Hartelijke groet, Herbert en Angela

11-04-'22: Eiken traprenovatie in Leerdam

16-03-'22: Open traprenovatie met eikenhout in Rosmalen10

We zijn heel erg blij met onze nieuwe trap. Het was ook geweldig om Jan in huis te hebben. DE 3 V’s waren van kracht. Vertrouwen, Vakmanschap en Vrolijkheid. De trap ziet er ongelooflijk mooi en professioneel uit. Als nieuw en dat voor een 50 jaar oude constructie…Geweldig!!

16-03-'22: Open traprenovatie met eikenhout in Rosmalen

12-03-'22: Houten vloer schuren en oliën in Drunen9

Heel goed. Heel keurig , netjes te werk, bijna geen stof . Verstand van zaken. Adviserend. Duidelijke uitleg over wat gaat gebeuren. Maar ook gezellig, een lange werkdag maar de dag was snel om. Afspraken goed nagekomen. Eindresultaat, prachtige vloer. Uitleg over het onderhoud. 9 Dik verdiend. Ga zo door. 

20-02-'22: Parketrenovatie in Den Bosch10

De renovatie van de vloer is ons uiterst goed bevallen. De vloer ziet er weer fantastisch uit. Het is alsof deze net is gelegd terwijl deze al 15 jaar oud is. Er moest een stukje vloer bijgelegd worden en het lijkt alsof deze er altijd al heeft gelegen. Je ziet geen verschil. Joyce heeft ons heel goed geadviseerd met het uitzoeken van de kleur. Bas is een harde en zeer vriendelijke werker die deze klus in 2 dagen heeft uitgevoerd. Ik kan dit bedrijf dan ook alleen maar aanbevelen als je je vloer gerenoveerd moet hebben. Wij zijn in ieder geval helemaal blij met het resultaat.

20-02-'22: Parketrenovatie in Den Bosch

13-02-'21: Vloer- en traprenovatie in Hedel10

De vloer van de woonkamer is in december 2021 gerenoveerd en de trap (dichtmaken, renoveren en een trapkast creëren) in februari 2022. Wij zijn heel erg blij met de keuze voor dit bedrijf, het was het wachten meer dan waard! Bas en Jan zijn vakmensen, het resultaat is prachtig en zij werken ook heel netjes, niets dan lof! Overigens liep het hele proces goed, duidelijke uitleg bij keuze, prettige communicatie. Een dikke 10!

06-02-'22: Parketrenovatie in Den Bosch10

Onze vloer is ruim 40 jaar oud en was erg hard aan een opknapbeurt toe. Bas heeft dat perfect gedaan. De vloer ziet er weer als nieuw uit. Ook zijn de afspraken rondom het werk goed nagekomen. Kortom, wij zijn meer dan tevreden met het werk dat door Bas geleverd is. We zullen jullie bedrijf zeker aanbevelen. Een dikke 10!

06-02-'22: Parketrenovatie in Den Bosch

Direct weten wat jouw investering is? BEREKEN HIER