(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

9,2 uit 330 klantbeoordelingen

Bezoek ons op Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

9,2

Gemiddelde Klanttevredenheid

Trots zijn wij op onze mooie en positieve beoordelingen! Iedere klus weer proberen wij het beste uit onszelf te halen. Met zorg en aandacht voor de gebruikte materialen, het eindproduct en natuurlijk de klant.
10
Eiken traprenovatie in Opheusden

23 - 02 - 2024

Nadat wij ons huis hadden gekocht kwamen wij tot de conclusie dat de vloer en de trap beter konden. Via bekende die een goede ervaring hebben gehad met het maatwerk van Bas & Jan kwamen wij bij dit bedrijf terecht. Het was meteen duidelijk dat we te maken hadden met echte professionals. Vanaf het eerste moment dat de metingen werden genomen tot de meest ingewikkelde details van onze vloer en trap werd alles met beleid en toewijding gemaakt. Tijdens de werkzaamheden hebben we ook regelmatig overlegd over wat wij graag zouden willen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze wensen en hun advies zijn we uiteindelijk tot een prachtig eindresultaat gekomen die onze verwachtingen oversteeg. We zijn zeer tevreden en het was zeker de wachttijd waard. Als je zoekt naar echte professionals die strak maatwerk leveren, eerlijk advies geven en meedenken over jouw wensen zoek dan niet verder dan Bas Van Genderen | Parketrenovatie | Traprenovatie.

- Dennis en Lidia Opheusden

Eiken traprenovatie Opheusden.jpg
10
Parketreparatie en -renovatie

21 - 02 - 2024

Alles is precies zoals afgesproken verlopen. Er werd van te voren goed uitgelegd wat er met de vloer ging gebeuren en is precies gegaan zoals wij graag zouden willen. Ook de nieuwe plinten zien er fantastisch uit.

- Niels Boxtel

10
Eiken Z-traprenovatie

19 - 02 - 2024

Eerlijke Vakmensen en Uitstekende Service bij Bas van Genderen. In een wereld vol met opties en keuzes in de traprenovatie, is het een verademing om bij Bas van Genderen terecht te komen. Hier vind je geen "keukenverkoop praktijken", maar eerlijke vakmensen die echt met je meedenken. Wat ons meteen opviel, is de persoonlijke benadering. Ze nemen de tijd om naar je wensen te luisteren en komen zelfs bij je thuis kijken indien nodig. Dit geeft ons als klanten de ruimte om goed na te denken over de aangeboden oplossingen. Na akkoord met de offerte, werd de traprenovatie uitgevoerd. Jan, een ware vakman, heeft al vele trappen onder handen genomen en beschikt dan ook over de nodige ervaring. Dit zie je niet alleen aan zijn aanpak, maar vooral ook aan het eindresultaat, Top. Wat Bas van Genderen echt onderscheidt, is de combinatie van vakmanschap met eerlijke en concurrerende prijzen. Hoewel kwaliteit zijn prijs heeft, is het wachten op de levering meer dan de moeite waard. Kortom, wij zijn ontzettend tevreden met de service, het vakmanschap en de eerlijkheid van Bas van Genderen. Als je op zoek bent naar kwaliteit en betrouwbaarheid in traprenovatie, zoek dan niet verder.

- Wendy & Henk 's-Hertogenbosch

10
Eiken traprenovatie in Utrecht

09 - 02 - 2024

Wat een verademing om Jan en Bas over de vloer te hebben. En ze hebben geen goed, maar uitstekend werk verricht! Aan alle details werd gedacht en Jan is minstens zo kritisch als wij (en dat zegt wat ;-)) vwb de afwerking. Kortom, enorm tevreden en een aanrader voor iedereen. Jan, Bas en Joyce dankjewel!

- Sabine Utrecht

10
Eiken traprenovatie voor open en dichte trap

17 - 01 - 2024

We zijn zeer tevreden met het resultaat en de enthousiaste mensen die hebben geholpen! Joyce heeft ons zeer goed geholpen in de showroom en nam de tijd om ons wegwijs te maken in de kleuren/opties en mogelijkheden. Zelfs voor de kinderen is er een speelhoekje. Tijdens het inmeten konden we nogmaals de kleurstalen bekijken om zeker te zijn of het goed bij de rest van het huis zou passen. In totaal heeft het twee dagen geduurd om zowel de zoldertrap als benedentrap te renoveren. Bas en Jan zijn erg netjes, vriendelijk en werken hard. Alles is zeer keurig afgewerkt.

10
Schuren van de houten vloer

15 - 12 - 2023

We zijn zeer tevreden. Erg goed geholpen in de showroom door Joyce en Bas is erg goed en professioneel te werk gegaan. We zijn onder de indruk van het eindresultaat en hebben een veel warmere en gezelligere woonkamer gekregen.

- Kevin Breda

9,5
Eiken vloer schuren en oliën in andere kleur

15 - 12 - 2023

Uiterst tevreden over onze vloer. Meerdere malen in verleden houten vloer laten doen door verschillende bedrijven, maar deze keer echt vakwerk gekregen!

- Anita van Antwerpen Ulvenhout

10
Leerlook traprenovatie

15 - 12 - 2023

Wat een super mooie trappen hebben Bas en Jan gemaakt bij ons! Erg netjes en secuur gewerkt, zo blij mee! En ook Joyce super bedankt voor de persoonlijke, lieve aandacht… Wat een mooi bedrijf hebben jullie, TOP!

- Judith Schoolmeester Den Bosch

10
Zwart eiken traprenovatie

02 - 12 - 2023

Wij zijn echt meer dan 100% tevreden. Het begint al in de Nieuwstraat. Goede voorlichting van Joyce. Wat wel aan te raden is, maar ook wat wij beter niet konden doen! ;) Wij hebben gekozen om allebei de trappen zwart eiken te doen. Dan komt Jan alles nog ff doornemen en adviseerde ons om ook op de overloop een zwart eiken vloer te doen! Wat zijn we blij dat we dat gedaan hebben! Over goed advies gesproken... En dan de plaatsing en de afwerking: echt boven verwachting!!! Bas, Joyce en Jan super bedankt voor het geleverde resultaat.

- Korevaar Wijk en Aalburg

10
Lederlook traprenovatie in antraciet

04 - 11 - 2023

Om te beginnen was de informatie van Joyce al supergoed en heeft Jan onze trap keurig gerenoveerd. En alles netjes en schoon opgeleverd. We kunnen er de rest van ons leven mee doen. Jerry en Rita

- Jerry en Rita Brakel

9,5
Eiken parket- en traprenovatie in Zaltbommel

30 - 10 - 2023

Joyce, Bas & Jan hebben ons kundig en professioneel geholpen. Joyce heeft ons in de winkel heel vriendelijk en zorgvuldig geholpen met het nemen van besluiten. Ze nam uitgebreid de tijd, hield ons ook gedurende het proces op de hoogte en ze staat altijd klaar voor vragen. Bas & Jan hebben onze vloer, de plinten en de trap zeer kundig en prachtig gerenoveerd. Ze zijn netjes met werken en werken ook rondom de werkzaamheden alles heel mooi af. Wij zijn erg blij met onze vloer & plinten en alle goede hulp en advies en verzorgingstips die we hebben gekregen. Wij komen graag terug bij een volgend project.

- Marije Zaltbommel

10
Zwart eiken Z-trap

18 - 10 - 2023

In één woord geweldig! De trap is boven verwachting mooi geworden. Jan is een super vakman die heel precies werkt en alles tot in de puntjes heeft afgewerkt.

- Jo en Thea van de Graaf Bruchem

Beoordeling plaatsen

Wij hechten grote waarde aan wat klanten van ons vinden. Dat is wat ons motiveert. Daarom waarderen we het ontzettend als je hieronder in zou kunnen vullen hoe je ons ervaren hebt.