Tel: 0418 - 20 20 06

Showroom (op afspraak): Vr (10.00-20.00) - Za (10.00-16.00)  

Klanten aan het woord

23-11-'20: Traprenovatie in Kaatsheuvel10

Uitstekende service en fantastisch vakwerk afgeleverd, het kon zelfs 2 maanden eerder uitgevoerd worden dan in eerste instantie gepland. Wij zijn hartelijk ontvangen en goed voorgelicht door Joyce tijdens ons bezoek aan de showroom. Jan heeft bij ons de traprenovatie uitgevoerd, met een prachtig resultaat waar wij uitermate tevreden over zijn. Er is heel netjes en nauwkeurig gewerkt en de overzettreden zitten super strak gemonteerd over de oude lelijke traptreden (voorheen zat er tapijt op de trap). Er is mooi en solide materiaal gebruikt, een echte aanrader! 

23-11-'20: Traprenovatie in Kaatsheuvel
23-11-'20: Traprenovatie in Kaatsheuvel

20-11-'20: Traprenovatie Eindhoven11

Wij hebben eerst bij meerdere bedrijven gekeken maar BG kwam voor ons, gezien prijs/kwaliteitsverhouding, het beste uit de bus. Jan heeft hier onze trap gedaan, en hij weet wat hij doet. Echt een super gezellige jongen die weet van aanpakken en kwaliteit leveren! Kortom, we zouden jullie bij onze volgende klus weer laten komen! Super blij met onze trap! Een dikke 11!

13-11-'20: Traprenovatie met LED-verlichting in Den Bosch10

Jan heeft bij ons de trap gerenoveerd. Het resultaat is echt prachtig geworden. Hij is een gepassioneerde vakman die grondig en zeer professioneel z’n werk doet. Werkt schoon en heel netjes. Ook als je nog eens heel nauwkeurig kijkt naar de details, dan kunnen we alleen maar zeer tevreden zijn met het prachtige resultaat. Jan heel veel dank. We hebben ook zelf onze houten vloer, schoon geboend met de machine en weer heel mooi in de olie gezet. Bedankt voor alle advies en materialen. De communicatie is altijd snel, correct en volledig (Joyce, dankjewel voor alles) Over het bedrijf en de mensen zijn we zeer tevreden en kunnen we echt aanbevelen. Een dikke 10!

13-11-'20: Traprenovatie met LED-verlichting in Den Bosch

30-10-'20: Betonlook traprenovatie met overloop10

Jan van de firma Bas van Genderen te Nederhemert heeft bij ons de trap en overloop vernieuwd , dit is zeer vakkundig gedaan en het ziet er fantastisch uit , wij zijn zeer tevereden . Ook over het voortraject , de voorlichting en het bezoek aan de showroom zijn we zeer tevereden . Wij bevelen Bas van Genderen van harte aan voor eenieder die aan een traprenovatie zit te denken .

16-10-'20: Parket- en traprenovatie in Den Bosch9

Uitstekend werk met een hoge mate van accuratesse. Bedrijf voldoet 100% aan de verwachtingen.

10-10-'20: Eiken traprenovatie in Eindhoven10

De renovatie van de twee trappen en het parket op de overloop is perfect uitgevoerd alles volledig volgens afspraak en wens. Jan heeft met veel vakmanschap en kundigheid een geweldig resultaat geleverd.

09-10-'20: Massief eiken vloer schuren en blank oliën 9

Massief eikenhout vloer is hersteld. Het geeft een mooi natuurlijk resultaat! Klus is snel en efficiënt gedaan.

28-09-'20: Beuken parket renovatie10

Het werk van Bas en Jan is uitstekend bevallen. We zijn helemaal verbaasd over hoe mooi onze oude beukenparketvloer is geworden. Hij is weer helemaal strak en heeft een prachtige warme kleur gekregen. Ook de vochtschadeplek is mooi gerepareerd. Echt allemaal klassewerk; de vloer is nog nooit zo mooi geweest. Daarbij werken Bas en Jan bijzonder zeer vlijtig door en zij zijn prima mensen om 'over de vloer te hebben', beleefd en aardig. Ook het voortraject met de offerte en informatievoorziening is vlekkeloos verlopen, de communicatie met Joyce kan niet beter, en afspraak is afspraak. Een dijk van een bedrijf!

28-09-'20: Beuken parket renovatie

25-09-'20: Schuren en lakken eiken vloer in Utrecht10

Echt vakmanschap met een hoge precisie en dus een perfect resultaat: een hele mooie parketvloer. Door schuren en opnieuw lakken.

25-09-'20: Schuren en lakken eiken vloer in Utrecht

21-09-'20: Eiken traprenovatie met zwart stalen leuning in Utrecht 10

Wij zijn erg tevreden met de trap. Jan is een vakman, hij denkt met je mee en werkt heel zorgvuldig. Ook is het erg fijn om alles van te voren te kunnen zien en te bespreken samen met Joyce in de showroom.

21-09-'20: Eiken traprenovatie in Eindhoven10

Bij ons is de traprenovatie gedaan en wat een verandering. Jan van bedrijf Bas van Genderen heeft prachtig werk afgeleverd. Wij zijn super tevreden. Ons huis is er zeker van opgeknapt en wij zien dit ook als een investering. Jan bedankt voor je mooie werk. Wij vonden het een plezierige ervaring.

15-09-'20: Eiken vloer schuren en oliën in Utrecht9

Bas is twee dagen bij mij thuis in Utrecht geweest om een bijna 20 jaar oude houten vloer te schuren en oliën. Hij heeft daarbij meer dan uitstekend werk verricht. Het resultaat is prachtig, de vloer is als nieuw en volledig naar wens! Bovendien zijn met Bas en Joyce goede afspraken van tevoren te maken en zijn ze erg betrouwbaar. Ik kon met een gerust hart de huissleutel bij Bas achterlaten en aan het eind van de dag terugkomen. Door de scherpe prijsstelling kan ik eenieder Bas van Genderen aanbevelen voor zijn/haar parket- en/of traprenovatie. Mocht het in de toekomst nodig zijn, kom ik in ieder geval weer bij ze terug!

11-09-'20: Eiken vloer schuren en oliën in Kaatsheuvel 9

Uitstekend bevallen. Mooi eindresultaat. Vakmanschap.

9 (ik geef nooit een 10).

11-09-'20: Eiken vloer schuren en oliën in Kaatsheuvel

23-08-'20: Betonlook traprenovatie10

Wij zijn zeer te spreken over de traprenovatie. Zowel het aanbod, de service als het eindresultaat zijn uitstekend! Ik kan dan ook iedereen Bas van Genderen aanbevelen voor de uitvoering van een traprenovatie!

23-08-'20: Betonlook traprenovatie

09-08-'20: Eiken traprenovatie in Rosmalen10

Onze trappen zijn erg mooi geworden, zeker in combinatie met de leuningen. Een enorm verschil met hoe het was! Het contact was heel prettig en laagdrempelig, absoluut een aanrader dus.

Direct weten wat jouw investering is? BEREKEN HIER