(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');
9,2

Gemiddelde Klanttevredenheid

Trots zijn wij op onze mooie en positieve beoordelingen! Iedere klus weer proberen wij het beste uit onszelf te halen. Met zorg en aandacht voor de gebruikte materialen, het eindproduct en natuurlijk de klant.
10
Zwart eiken traprenovatie

02 - 12 - 2023

Wij zijn echt meer dan 100% tevreden. Het begint al in de Nieuwstraat. Goede voorlichting van Joyce. Wat wel aan te raden is, maar ook wat wij beter niet konden doen! ;) Wij hebben gekozen om allebei de trappen zwart eiken te doen. Dan komt Jan alles nog ff doornemen en adviseerde ons om ook op de overloop een zwart eiken vloer te doen! Wat zijn we blij dat we dat gedaan hebben! Over goed advies gesproken... En dan de plaatsing en de afwerking: echt boven verwachting!!! Bas, Joyce en Jan super bedankt voor het geleverde resultaat.

- Korevaar Wijk en Aalburg

10
Lederlook traprenovatie in antraciet

04 - 11 - 2023

Om te beginnen was de informatie van Joyce al supergoed en heeft Jan onze trap keurig gerenoveerd. En alles netjes en schoon opgeleverd. We kunnen er de rest van ons leven mee doen. Jerry en Rita

- Jerry en Rita Brakel

9,5
Eiken parket- en traprenovatie in Zaltbommel

30 - 10 - 2023

Joyce, Bas & Jan hebben ons kundig en professioneel geholpen. Joyce heeft ons in de winkel heel vriendelijk en zorgvuldig geholpen met het nemen van besluiten. Ze nam uitgebreid de tijd, hield ons ook gedurende het proces op de hoogte en ze staat altijd klaar voor vragen. Bas & Jan hebben onze vloer, de plinten en de trap zeer kundig en prachtig gerenoveerd. Ze zijn netjes met werken en werken ook rondom de werkzaamheden alles heel mooi af. Wij zijn erg blij met onze vloer & plinten en alle goede hulp en advies en verzorgingstips die we hebben gekregen. Wij komen graag terug bij een volgend project.

- Marije Zaltbommel

10
Zwart eiken Z-trap

18 - 10 - 2023

In één woord geweldig! De trap is boven verwachting mooi geworden. Jan is een super vakman die heel precies werkt en alles tot in de puntjes heeft afgewerkt.

- Jo en Thea van de Graaf Bruchem

10
Eiken vloer schuren en oliën

16 - 10 - 2023

Bas heeft, net als ongeveer 10 jaar geleden, onze frans eiken vloer weer als nieuw gemaakt. Het is schitterend geworden en de monocoat olie in de kleur smoke bevalt heel goed. Ondanks dat het voor Bas niet echt in de buurt is van Nederhemert was het totaal geen probleem om deze klus te doen. Vooraf zijn wij nog in de prachtige showroom geweest en heeft Joyce ons heel goed geholpen en geadviseerd. Ook de laatste moment aanpassingen waren geen probleem. Communicatie was top. Op de dag zelf samen een paar goede bakken koffie gedronken. Dat was gezellig. Enorm bedankt weer en de volgende keer kloppen we weer bij jullie aan!!

- Marco en Annelies

10
Eiken vloer schuren en in een lichtere kleur oliën

16 - 10 - 2023

Onze eiken houten vloer heeft Bas voor ons gerenoveerd. Zeer vakkundig geschuurd en behandeld. Een prachtig resultaat! Aan alle kanten zijn de afspraken netjes nagekomen en zijn we prettig geholpen (vanaf de eerste afspraak in de showroom door Joyce als tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden door Bas). We zijn dan ook erg blij dat we gekozen hebben voor "Bas van Genderen".

- Michiel en Jill Den Bosch

9,5
Eiken vloer aanhelen, schuren en oliën

07 - 10 - 2023

Werkt netjes en professioneel. Komt afspraken na. Duidelijke schriftelijke uitleg onderhoud. Goed geholpen in showroom.

- Van Dalen Zuilichem

10
Eiken traprenovatie met stalen leuningen en glazen balustrades

03 - 10 - 2023

Wederom super werk geleverd! Wij zijn onlangs verhuisd en hebben direct weer contact opgenomen om ook hier onze trap te komen renoveren. Alles volgens afspraak verlopen en netjes gemaakt en achtergelaten. Nog wat extra afwerking was ook geen enkel probleem, kortom we zouden het iedereen aanraden. De communicatie verloopt heel prettig en snel en ook de prijs is goed. Dankjullie wel en wij zijn blij met onze nieuwe trappen.

- Jill Thimister Waalwijk

10
Open en dichte traprenovatie met eiken

12 - 09 - 2023

Deze keer was onze trap aan de beurt. Een open trap boven en een gesloten trap beneden. Na de juiste informatie van Joyce hebben we gekozen voor eikenhout met walnootkleur met een antislipstrip. De werkzaamheden zijn met precisiewerk uitgevoerd door Bas. We zijn heel blij met onze gerenoveerde trappen en ook zeer blij dat dat we voor "Bas van Genderen" hebben gekozen. Anja en Ton

- Ton en Anja Drunen

10
Zwart eiken traprenovatie met LED-strips

07 - 09 - 2023

Heel erg blij met onze mooie nieuwe trap. Goed geholpen en netjes afgewerkt! Wij raden jullie aan iedereen aan.

- Joyce Vogels Rosmalen

10
Vinyl betonlook traprenovatie

04 - 09 - 2023

Wij zijn heel tevreden over dit bedrijf. Vriendelijk, komen afspraken na en onze trappen zien er prachtig uit!

- Kees Veen

10
Eiken vloer schuren en lichter afwerken

04 - 09 - 2023

Onze 21 jaar oude donker eiken vloer was hoognodig aan renovatie toe. Het eindresultaat was verbazend mooi, wij hebben weer een schitterende vloer nu in de lichte kleur zoals wij dat in onze gedachten hadden. Het contact met Joyce en Bas was vanaf het het begin heel goed. Joyce en Bas succes met jullie schitterend bedrijf.

- Henk en Ineke Janse Zaltbommel

20230831_091026.jpg

Beoordeling plaatsen

Wij hechten grote waarde aan wat klanten van ons vinden. Dat is wat ons motiveert. Daarom waarderen we het ontzettend als je hieronder in zou kunnen vullen hoe je ons ervaren hebt.