Tel: 0418 - 20 20 06

Showroom (graag op afspraak): Vr (10.00-20.00) - Za (10.00-16.00)  

Klanten aan het woord

25-09-'20: Schuren en lakken eiken vloer in Utrecht10

Echt vakmanschap met een hoge precisie en dus een perfect resultaat: een hele mooie parketvloer. Door schuren en opnieuw lakken.

25-09-'20: Schuren en lakken eiken vloer in Utrecht

21-09-'20: Eiken traprenovatie met zwart stalen leuning in Utrecht 10

Wij zijn erg tevreden met de trap. Jan is een vakman, hij denkt met je mee en werkt heel zorgvuldig. Ook is het erg fijn om alles van te voren te kunnen zien en te bespreken samen met Joyce in de showroom.

21-09-'20: Eiken traprenovatie in Eindhoven10

Bij ons is de traprenovatie gedaan en wat een verandering. Jan van bedrijf Bas van Genderen heeft prachtig werk afgeleverd. Wij zijn super tevreden. Ons huis is er zeker van opgeknapt en wij zien dit ook als een investering. Jan bedankt voor je mooie werk. Wij vonden het een plezierige ervaring.

15-09-'20: Eiken vloer schuren en oliën in Utrecht9

Bas is twee dagen bij mij thuis in Utrecht geweest om een bijna 20 jaar oude houten vloer te schuren en oliën. Hij heeft daarbij meer dan uitstekend werk verricht. Het resultaat is prachtig, de vloer is als nieuw en volledig naar wens! Bovendien zijn met Bas en Joyce goede afspraken van tevoren te maken en zijn ze erg betrouwbaar. Ik kon met een gerust hart de huissleutel bij Bas achterlaten en aan het eind van de dag terugkomen. Door de scherpe prijsstelling kan ik eenieder Bas van Genderen aanbevelen voor zijn/haar parket- en/of traprenovatie. Mocht het in de toekomst nodig zijn, kom ik in ieder geval weer bij ze terug!

11-09-'20: Eiken vloer schuren en oliën in Kaatsheuvel 9

Uitstekend bevallen. Mooi eindresultaat. Vakmanschap.

9 (ik geef nooit een 10).

11-09-'20: Eiken vloer schuren en oliën in Kaatsheuvel

23-08-'20: Betonlook traprenovatie10

Wij zijn zeer te spreken over de traprenovatie. Zowel het aanbod, de service als het eindresultaat zijn uitstekend! Ik kan dan ook iedereen Bas van Genderen aanbevelen voor de uitvoering van een traprenovatie!

23-08-'20: Betonlook traprenovatie

09-08-'20: Eiken traprenovatie in Rosmalen10

Onze trappen zijn erg mooi geworden, zeker in combinatie met de leuningen. Een enorm verschil met hoe het was! Het contact was heel prettig en laagdrempelig, absoluut een aanrader dus.

09-08-'20: Eiken traprenovatie in Ammerzoden9

Het is ons heel goed bevallen. Prima medewerker Jan: netjes en heel sociaal en een doorwerker. Alles netjes afgewerkt en schoon achtergelaten. Ben er super blij mee. Al vele positieve reacties gehad.

07-08-'20: Schuren en oliën merbau in Tilburg10

Superwerk..! Bedankt Bas..!

07-08-'20: Schuren en oliën merbau in Tilburg

31-07-'20: Betonlook traprenovatie in Gemert10

Na al eerder een trap te hebben laten renoveren door BG was het nu tijd voor de volgende trap. En wederom vakwerk geleverd. Super service en echt vakwerk! Dikke aanrader!

15-07-'20: Parketrenovatie in Uden10

Wij zijn super tevreden met het resultaat. Geen seconde aan getwijfeld maar zijn echt onder de indruk van de kwaliteit. Een enorme aanrader, wat een perfectionist die Bas!

14-07-'20: Eiken vloer schuren en oliën in Geldermalsen10

We hebben ons gemeld bij Bas voor het opknappen van onze houten vloer. Prachtig resultaat, precies de kleur die wij voor ogen hadden. Vooraf kleurenstalen opgestuurd gekregen, komt goed overeen. In 1 dag geregeld. Super!

10-07-'20: Eiken traprenovatie in Rosmalen11

De samenwerking met Joyce, Bas en Jan was erg fijn. Al tijdens het eerste bezoek in de showroom merkten we service en kwaliteit. Joyce gaf ons deskundige uitleg en liet ons verschillende voorbeelden zien van afwerking, trapleuningen, houtsoorten, kleuren etc. Daarna kwam Bas de trap inmeten. Maandag en dinsdag is Jan dan de traptreden komen renoveren. We zijn erg te spreken over het resultaat. De kleur van het eikenhout op de trap klopt precies met onze parketvloer (die er al lag). Het is een oude, open trap waar geen trede hetzelfde is. Dit vroeg om precisiewerk en bijschaven waar nodig. De afwerking is echt top! Prijs-kwaliteit een erg goede keuze. Zeker aan te raden!

10-07-'20: Eiken traprenovatie in Rosmalen

04-07-'20: Eiken vloer aanhelen, schuren en lichter oliën in Geldermalsen10

I.v.m. een nieuwe keuken heeft Bas de vloer enige weken geleden gerepareerd. Hierdoor was een kleurverschil ontstaan in nieuwe vloerdelen en oude vloerdelen. Devloer is daarom opgeschuurd en opnieuw in de olie gezet wat een prachtig resultaat heeft gegeven. Ondanks dat we een donkere olie kleur hadden afgesproken was het geen probleem om toch maar voor een naturel kleur te kiezen. Bas was op de afgesproken tijd aanwezig. Hij heeft vakwerk geleverd. ook de nieuwe plinten zijn mooi aangezet. Met Joyce in het voortraject goede afspraken gemaakt. We hebben ook haar advies als prettig ervaren.

04-07-'20: Eiken vloer aanhelen, schuren en lichter oliën in Geldermalsen

04-07-'20: Eiken traprenovatie in Bunnik9

Het is prima bevallen. Echt een vakman Jan. Waren ook gezellige dagen ondanks dat er hard gewerkt werd door Jan.

04-07-'20: Eiken traprenovatie in Bunnik

Direct weten wat jouw investering is? BEREKEN HIER