(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

Sterren score 9,2
Sterren score 9,2

9,2 uit 348 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

9,2

Gemiddelde Klanttevredenheid

Trots zijn wij op onze mooie en positieve beoordelingen! Iedere klus weer proberen wij het beste uit onszelf te halen. Met zorg en aandacht voor de gebruikte materialen, het eindproduct en natuurlijk de klant.
9,5
Complete traprenovatie met nieuwe balustrade

14 - 06 - 2024

Heel goed bedrijf voor het complete pakket! Mijn versleten trappen waren aan renovatie toe en de treden van de zoldertrap moesten worden dichtgemaakt. Ik ging op zoek naar een bedrijf wat niet alleen traptreden renoveert maar ook voor nieuwe spijlen, balustrades, vloeren en bijkomend timmerwerk. In de mooie showroom heel gastvrij ontvangen en vakkundig bijgestaan door Joyce. Samen hebben we alle materialen smaakvol bij elkaar gezocht. Na iets minder dan een jaar was het zover. Bas en Jan zijn vriendelijke en nette vakmannen. Ze hebben hard gewerkt met veel plezier, kennis en ervaring. Waar anderen stoppen gaan zij verder. In overleg hebben we de mooiste keuzes gemaakt. De klant is hier koning(in) en een nette prijs / kwaliteit verhouding. Je kunt met een gerust hart een grote traprenovatie overlaten aan Bas en Jan, ze gaan pas weg als de klant tevreden is. Erg blij met 2 prachtige landelijke trappen en overloopvloeren. Dank!

- Mathilde Langbroek

10
Parket- én traprenovatie

08 - 06 - 2024

Bas en Jan hebben in twee dagen zowel de trap bekleed als de parketvloer geschuurd, gepolijst en geolied. Lange werkdagen, stevig doorgewerkt. Het resultaat mag er zijn: de vloer ligt er beter in dan oorspronkelijk. De afwerking van zowel de trap als de vloer is voor ons perfect. Vakmanschap!

- Ton Elshout

10
Eiken vloer schuren en afwerken

03 - 06 - 2024

Uitstekend, de eikenvloer is weer als nieuw!

- Anne Marie Oud-Heusden

10
Eiken vloer schuren en whitewashen Zeist

23 - 05 - 2024

Bas is een echt een vakman! Werkt netjes en het resultaat is fantastisch. Echt een aanrader!

- Geert Zeist

9
Eiken traprenovatie in Gorinchem

13 - 05 - 2024

Bas en Jan hebben in twee dagen onze beide trappen, overloop, en inloopmat gerenoveerd. Wij zijn blij met hun harde werk en het mooie resultaat. Ook Joyce heeft ons van tevoren in de showroom en via de mail goed geholpen.

- Wendy Gorinchem

8,5
Grenen vloer schuren en whitewashen

11 - 05 - 2024

Wij hebben een grenen vloer, wij zijn heel tevreden. Nauwelijks stof. Bas en Jan heel aardig.

- Conny de Louw Waalwijk

10
Betonlook traprenovatie

03 - 05 - 2024

Mijn saaie standaard witte, inmiddels gehavende trap, is super mooi geworden dankzij Bas van Genderen. Ik had hun wagen al een aantal keren in de buurt zien staan en ik wilde werken met een (klein) lokaal bedrijf dus was de keuze snel gemaakt. Eerst hartelijk en kundig ontvangen door Joyce in de showroom en Jan heeft de renovatie voor zijn rekening genomen. Hij is een echte vakman met oog voor detail en zorgt dus dat alles perfect aansluit. Alles wordt ook nog eens netjes opgeruimd en schoongemaakt. Zo'n renovatie is natuurlijk niet heel goedkoop (en je moet even geduld hebben, hoewel ze uiteindelijk bijna 3 maanden eerder zijn geweest) maar hier heb je echt het gevoel dat je waar krijgt voor je geld. En de gezellige babbel krijg je er gratis bij ;-)

- Christel Wijk en Aalburg

9,5
Schuren en whitewashen eiken vloer

02 - 05 - 2024

Super tevreden... van een vieze lelijke vloer naar een lichte en schone eiken vloer. Goed advies, secuur werk en fijne snelle reacties op vragen. Bas en Joyce, een top team. Ik zou het iedereen aanbevelen.

9
Eiken vloer schuren en in een lichte kleur oliën

20 - 04 - 2024

Bas heeft kwaliteit werk geleverd. Was direct duidelijk dat hij gedegen en secuur te werk gaat. Eindresultaat mag er wezen; frisse eiken vloer, netjes in de olie, moderne witte plinten. Hartstikke tevreden!

- Charles Prinsenbeek

10
Greige betonlook traprenovatie

18 - 04 - 2024

De werkzaamheden zijn ons prima bevallen!

- Hendriks Leerdam

10
Houten vloer schuren en oliën

12 - 04 - 2024

Heel blij met de werkzaamheden van Bas van Genderen. Onze houten vloer ziet er weer als nieuw uit!

- Jeroen Utrecht

10
HPL traprenovatie

11 - 04 - 2024

Erg blij met onze "nieuwe" trap. Een enorme aanwinst voor het huis. Bas en Jan zijn fijne mensen om over de vloer te hebben en werken hard en nauwkeurig. In anderhalve dag was de trap klaar, volgens planning. De eerste dag hebben ze langer doorgewerkt om alles goed voorbereid te krijgen en hebben ze de boel ook weer heel netjes achtergelaten zodat we 's avonds zonder problemen de trap op konden. Ze lieten het weten wanneer ze tegen een klein probleempje aanliepen (kleine beschadiging van de verf, die ze zelf weer netjes bijgewerkt hebben). De communicatie vooraf in de showroom en via de mail met Joyce was ook erg prettig. Al met al: zeer bedankt!

- Daphne Eindhoven

Beoordeling plaatsen

Wij hechten grote waarde aan wat klanten van ons vinden. Dat is wat ons motiveert. Daarom waarderen we het ontzettend als je hieronder in zou kunnen vullen hoe je ons ervaren hebt.