(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Openingstijden showroom : vrijdag 10.00-19.00uur + zaterdag 10.00-16.00uur Tel: 0418 - 20 20 06

9,2

Gemiddelde Klanttevredenheid

Trots zijn wij op onze mooie en positieve beoordelingen! Iedere klus weer proberen wij het beste uit onszelf te halen. Met zorg en aandacht voor de gebruikte materialen, het eindproduct en natuurlijk de klant.
9
HPL houtlook traprenovatie

21 - 03 - 2023

Top service! Vanaf het bezoek aan jullie showroom tot aan de afronding van de trap, alles goed geregeld. Super blij met het resultaat!

- Esmee Woudrichem

9,5
Vinyl betonlook traprenovatie in Eindhoven

20 - 03 - 2023

Het resultaat was het lange wachten meer dan waard! Alles is volgens afspraak verlopen. Joyce was erg prettig in de omgang en zeer behulpzaam. In tegenstelling tot de grote concullega's hadden wij hier direct een veel beter gevoel bij. Daarbij was de prijs ook nog eens scherper. Bas en Jan werken zeer secuur, leveren een zeer hoge kwaliteit en zijn ware vakmannen waar menig collega een voorbeeld aan kan nemen. Daarnaast wordt als kers op taart alles aan het eind van de rit zo goed als volledig schoon opgeleverd en is elk spoor van de verricthe werkzaamheden verdwenen.

- Bas Eindhoven

9,5
Eiken vloer schuren en in kleur oliën

11 - 03 - 2023

Via deze weg willen wij jullie enorm bedanken voor het vakwerk wat er geleverd is! We zijn enorm blij met het eindresultaat en genieten iedere keer weer als we onze blikken over de vloer laten gaan. Kleur is prachtig en de matte olie is ook super. Het is echt een plaatje geworden. Alle meubelen komen ook veel beter tot zijn recht. Een ergernis van een "verpestte" die we de afgelopen jaren dagelijks hebben ervaren is volledig weggenomen waarvoor hartelijk dank! BAS je bent echt een vakman!! En Joyce ook complimenten voor jou, het snelle reageren en de correctheid waarmee je de mails beantwoord en het hartelijke ontvangst in de showroom mogen ook benoemd worden!! Ga zo door samen, we zeggen het vakmanschap voort en hebben vrienden al geadviseerd een afspraak te maken!! Nogmaals bedankt

- Honcoop Veen

20230219_121508.jpg
8,5
Essen vloer repareren, schuren en whitewashen

10 - 03 - 2023

Het is heel goed bevallen. Geen enkele klacht. Bas werkt heel netjes en precies. Bij het schuren komt helemaal geen stof vrij. We hebben weer een hele mooie vloer en zijn erg blij met het resultaat. Aan te bevelen.

- Lilian Den Bosch

10
Eiken traprenovatie met zwart in Vlijmen

03 - 03 - 2023

Heel goed! De afspraken zijn goed nagekomen. Er is heel netjes gewerkt, de trap ziet er prachtig uit. Wij zijn ontzettend blij met het eind resultaat.

- Koks Vlijmen

Eiken traprenovatie met zwarte stootborden en zijwangen in Vlijmen.jpg
10
Eiken vloer schuren en in een lichtere kleur oliën

02 - 03 - 2023

Heel goed, wij zijn super blij met onze "nieuwe" vloer.

- Fam. V.d. Werken Aalst

Eiken vloer schuren en lichter afwerken oliën in Aalst.jpg
9,5
Nieuwe eiken multiplank

17 - 02 - 2023

Bas en zijn team werken niet alleen snel, maar ook erg netjes. Zowel tijdens het uitzoeken van de juiste vloer als de uitwerking van de diverse opties en offertes, het maken van afspraken en uiteindelijk het leggen van de vloer is er constant rekening gehouden met onze wensen en behoefte. Snelle reacties op vragen via mail en duidelijk afspraken zodat we geen enkele keer voor verassingen stonden. We zijn zeer tevreden over het process maar nog veel meer over het eindresultaat.

- Mariëlle Scheffers Oss

Nieuwe eiken multiplank is Oss.jpg
10
Schuren en oliën eikenhouten vloer

17 - 02 - 2023

Wij zijn zeer tevreden over onze “nieuwe” vloer. We hebben heel goed advies gekregen en de vloer is zeer professioneel en snel behandeld. Ik kan iedereen Bas van Genderen aanraden!

- Marieke Boven Leeuwen

10
HPL houtlook traprenovatie

11 - 02 - 2023

Er is fantastisch werk geleverd, de trap ziet er weer als nieuw uit. Er is door Jan heel netjes gewerkt en alles is schoon achtergelaten. De prijs / kwaliteit verhouding van de renovatie is een aanrader. Ik raad iedereen aan die een traprenovatie wil laten uitvoeren eerst eens bij Bas van Genderen te gaan kijken alvorens je een ander bedrijf inschakelt.

- Familie Den Hartog Waalwijk

HPL houtlook trap Waalwijk.jpg
9
Vinyl traprenovatie in Utrecht

11 - 02 - 2023

Uitstekend vakwerk. Mooie materialen en heel netjes afgewerkt. Jan is heel vriendelijk en denkt goed mee om het eindresultaat zo mooi mogelijk te krijgen. Ook met Joyce in de showroom en Bas die de trap kwam op meten goede ervaringen.

- Ellen Utrecht

9
Ivoorhouten vloer schuren en whitewashen

11 - 02 - 2023

Onze vloer was hard aan een opknapbeurt toe. We hebben een ivoorhouten parketvloer welke in een donkere kleurolie stond en erg beschadigd was. Bas heeft er een prachtige whitewash vloer van weten te maken. We zijn er ontzettend blij mee!

- Laura de Gier Gorinchem

Ivoorhouten vloer schuren en whitewashen in Gorinchem.jpeg
10
Eiken vloer schuren en oliën

06 - 02 - 2023

Ontzettend goed. Wat een vakwerk heeft Bas afgeleverd.

- Lobke Den Bosch

3c4177c5ab8dcb8fee5929a369961fdab1fa6204.jpg

Beoordeling plaatsen

Wij hechten grote waarde aan wat klanten van ons vinden. Dat is wat ons motiveert. Daarom waarderen we het ontzettend als je hieronder in zou kunnen vullen hoe je ons ervaren hebt.