Tel: 0418 - 20 20 06

Openingstijden showroom: Vr (10.00-20.00) - Za (10.00-16.00) of op afspraak

Klanten aan het woord

22-05-'20: Parket- en traprenovatie9.5

Fantastisch! Mooi stukje vakwerk gemaakt. Zowel voor de vloerrenovatie als de twee trappen. Erg mooi gemaakt.

22-05-'20: Parket- en traprenovatie

02-05-'20: Laminaat traprenovatie10

Het werk is ons heel goed bevallen! Heel erg blij met de dichte trap, open trap, trapboom en laminaat in het gangetje boven. Jan is gewoon een fijne vakman om over de vloer te hebben. Een 10 met een griffel! 

02-05-'20: Laminaat traprenovatie

02-05-'20: Nieuwe vloer en traprenovatie10

Een aantal jaar geleden had Bas de trap in ons vorige huis al bijzonder mooi opgeknapt. Dat we Bas zouden vragen de vloer in het nieuwe huis te leggen en de trap op te knappen was duidelijk. En wat is het weer mooi geworden! Een strak gelegde eiken vloer en mooie hoge witte plinten. Wat een oog voor detail. Bas gaat duidelijk voor een perfect eindresultaat. En Jan heeft de trap tot op de mm nauwkeurig voorzien van overzettreden in dezelfde kleur als de vloer. Lof van ieder die de trap betreedt. Bas en zijn team leveren vakwerk

25-04-'20: Eiken traprenovatie in Rosmalen10

Super goed! Gesprekken vooraf met Joyce prettig verlopen, flexibele klantgerichte instelling en fijn contact zowel persoonlijk als via mail was het makkelijk schakelen. De werkzaamheden door Jan zijn ook erg soepel en goed verlopen, prettige gast om in je huis te hebben, ook in deze tijd van Corona. Resultaat van onze twee trappen zijn we heel erg blij mee, een echte aanrader dus!

10-04-'20: Eiken vloer schuren en whitewashen in Haarsteeg10

Wij hebben Bas van Genderen gevonden via internet. Na een bezoek aan de showroom hadden we direct een mooie kleur kunnen uitkiezen. Onze zeer oude eikenhouten vloer is door Bas gerepareerd, geschuurd en van white wash olie voorzien. Wij, alsmede iedereen die de vloer nu ziet, had nooit verwacht dat het zó'n mooi resultaat zou zijn. Zeker samen met de nieuwe plinten is het geheel af, en kan het weer heel veel jaren mee. Bas is een perfectionist en vakman die we ten zeerste aanraden! Door de prijs/kwaliteit verhouding geven we een 10 voor de werkzaamheden.

10-04-'20: Eiken vloer schuren en whitewashen in Haarsteeg

06-04-'20: Eiken traprenovatie in Waalwijk10+

Jullie werkwijze is ons prima bevallen. Zowel de ontvangst in de showroom als het werk aan huis. Trap is perfect gerenoveerd, puur vak-/maatwerk. Afwerking super. Wij zij heel tevreden en zullen dit zeker doorvertellen.

06-04-'20: Eiken traprenovatie in Waalwijk

01-04-'20: Nieuwe vloeren leggen in Tuil9

Wat een super leuk bedrijf en goede vakmensen! Zeer tevreden met de hulp van Joyce vooraf maar ook Bas en Jan die de vloeren kwamen leggen. De kennis van het vak zien we terug in hoe de vloeren gelegd zijn, keurig afgewerkt en het de kwaliteit van het hout is prachtig. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat en gaan er jaren van genieten! Super bedankt!

01-04-'20: Nieuwe vloeren leggen in Tuil

23-03-'20: Eiken vloer schuren en oliën van Hardinxveld-Giessendam10

De vloer is prachtig. Bas is professioneel. En heel nauwkeurig. Ook heeft hij de plinten geplaatst. Het is zeker een aanrader.

23-03-'20: Eiken vloer schuren en oliën van Hardinxveld-Giessendam

14-03-'20: Eiken vloer schuren en oliën in Utrecht9.5

In het voortraject (offerte en keuzes) heeft Joyce ons ontzettend goed en snel geholpen. Daarna heeft Bas in 2 dagen wonderen met onze vloer verricht. Niet alleen geschuurd en opnieuw behandeld, maar ook alles strak aangetikt en mooi afgewerkt met een plint. Wij zijn echt super tevreden met de goede service en het eindresultaat.

03-03-'20: Parketrenovatie in Maasdam8

Goed advies en mooi werk geleverd.

02-03-'20: Parketrenovatie in Kaatsheuvel10

Ik ben heel blij met de renovatie van mijn woonkamer vloer! Top werk!

02-03-'20: Parketrenovatie in Kaatsheuvel

21-02-'20: Parketrenovatie in Zevenbergen10+

Bas kwam netjes volgens afspraak op de eerste dag om 07:15 bij ons. Na het uitladen van zijn schitterende volledig ingerichte werkbus begon hij met het controleren van de vloer en plamuren waar nodig, Bas zag zelfs dat er langs de kanten een te korte gezaagde plank in lag waardoor ik al jaren onder de plint doorkeek door mijn eigen fout tijdens het leggen. Bas heeft het gat netjes opgevuld en is begonnen met schuren van onze oude donkere vloer. De 2de dag begon Bas met het plaatsen van de plinten en het nogmaals polijsten van de vloer, en het plaatsen van de mooie hoekjes die rondom de deurmat liggen. Daarna de vloer netjes in de olie gezet, iedere dag als we beneden komen genieten we weer van de vloer. Zo mooi!!! Bas is een echte vakman en heeft kwa afwerking een schitterend resultaat geleverd. Wij zijn uiterste tevreden en hadden dit door jullie jaren eerder moeten laten doen. Ook het ontvangst in jullie schitterende showroom was uit de kunst. Erg fijn geholpen. Ga zo door met jullie schitterend bedrijf!

21-02-'20: Parketrenovatie in Zevenbergen

14-02-'20: Schuren en oliën in Zaltbommel9

Onze vloer is heel mooi geworden wij zijn heel tevreden.

14-02-'20: Schuren en oliën in Zaltbommel

12-02-'20: Herstelwerkzaamheden, schuren en oliën eiken vloer10

Naast het schuren en oliën van onze eikenhouten vloer zijn er nieuwe plinten geplaatst en is onze convectorput helemaal opgeknapt. Er is door middel van een haakse plank een mooi raamwerk rondom gemaakt en daarnaast is er een nieuw convector-rooster geplaatst. We zijn erg blij met onze opgeknapte vloer en convectorput, het ziet er weer als nieuw uit en alles is met veel oog voor detail afgewerkt door Bas! We hebben al veel positieve reacties ontvangen op het resultaat.

12-02-'20: Herstelwerkzaamheden, schuren en oliën eiken vloer

09-02-'20: Betonlook traprenovatie in Utrecht9

Voor onze traprenovatie kwamen we via het internet uit bij Bas van Genderen. Tijdens ons bezoek in de showroom werd er door Joyce alle tijd voor ons genomen, om tot een tevreden eindresultaat te komen mbt traptreden, stootborden, wangen en led-verlichting. De traprenovatie zelf is door Jan onder handen genomen met uitstekend resultaat. Jan is heel vriendelijk, vakbekwaam, werkt netjes en gaat pas weg als alles tip top in orde is. De rommel wordt netjes opgeruimd. Aanrader!

09-02-'20: Betonlook traprenovatie in Utrecht
09-02-'20: Betonlook traprenovatie in Utrecht

Direct weten wat jouw investering is? BEREKEN HIER