Tel: 0418 - 20 20 06 

Showroom (op afspraak): Vr (10.00-20.00) - Za (10.00-16.00)  

Klanten aan het woord

16-04-'21: Vinyl traprenovatie in Kerkdriel10

Wij zijn zeer tevreden. Precies zoals afgesproken en alles netjes gemaakt. Tevens alle schoon achtergelaten en het afval meegenomen. Wij zouden jullie zeker aanbevelen.

16-04-'21: Vinyl traprenovatie in Kerkdriel

16-04-'21: Parketvloer schuren en lichter oliën in Sleeuwijk10

Wij zijn super tevreden. Gewoon een 10. Vooraf zeer prettig contact en goed advies. Het is ons heel erg meegevallen, we hadden verwacht dat de kleur niet helemaal naar wens zou zijn omdat de kleur bij een grenen vloer anders uitvalt dan bij eiken. Ook dit was duidelijk gecommuniceerd en we zijn in de gelegenheid gesteld de kleur op een staal te bekijken. Er werd zeer professioneel en netjes gewerkt. Alleen maar complimenten voor de prettige en sympathieke communicatie. Wij kunnen het iedereen aanbevelen.

16-04-'21: Parketvloer schuren en lichter oliën in Sleeuwijk

29-03-'21: Eiken vloer in Dussen10

Bas heef fantastisch werk geleverd! Super tevreden met hoe netjes de vloer in ons oude huis met veel scheve muren ligt. Elke plank moest nagemeten worden maar het resultaat is geweldig. Ons huis, wat voorheen een grenen vloer had is enorm opgeknapt met deze white wash eiken vloer.

29-03-'21: Eiken vloer in Dussen

26-03-'21: Traprenovatie in Drunen10+

Wat een prachtig werk hebben jullie geleverd!! Wij zijn meer dan tevreden!! De trappen zijn zeer netjes afgewerkt. Als ik iemand mag aanraden voor traprenovatie: ga naar Bas van Genderen!! Je zult er geen spijt van krijgen! 

26-03-'21: Traprenovatie in Drunen

26-03-'21: Betonlook traprenovatie9

Bij ons is de trap gerenoveerd. Het is erg mooi geworden. Hele fijne service. In de showroom kun je alle mogelijk opties zien en er wordt echt geluisterd naar je wensen. De monteur die de trap is komen renoveren is heel erg vriendelijk! We zijn erg tevreden met het eindresultaat en de service!

19-03-'21: Eiken traprenovatie in Vlijmen10

Het adviesgesprek was hartelijk en professioneel. Vervolgens zijn de werkzaamheden volgens afspraak zeer klantvriendelijk verlopen. Het eindresultaat is geheel naar wens.

12-03-'21: Betonlook traprenovatie in Rosmalen9

Vanaf begin tot eind heel tevreden. Er is echt vakwerk geleverd, altijd netjes en sociaal in contact en vragen worden snel beantwoord. Ook wordt er oprecht mee gedacht in oplossingen. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, kortom we zijn zeer tevreden en bevelen het bedrijf dan ook zeker aan.

12-03-'21: Eiken vloer schuren en marmerlook traprenovatie9

Op maandagochtend om 07.15 uur stonden de mannen voor de deur. Wij waren een midweek op vakantie zodat Bas alle ruimte had. Tijdens de dagen dat hij in ons huis bezig was is er goed contact geweest. Er was telefonisch overleg om zaken af te stemmen. Toen hij klaar was belde hij om dat door te geven en waar we op moesten letten bij thuiskomst. Het resultaat is prachtig geworden, helemaal naar onze wens. Alles is keurig afgewerkt. Ook heeft Bas alle plinten verwijderd en nieuwe geplaatst zodat het een mooi nieuw geheel werd. We zijn ontzettend tevreden en zouden Bas van Genderen aan iedereen aanbevelen!

05-03-'21: Jatoba vloer schuren en oliën in Geertruidenberg9

Heel erg goed! Duidelijke uitleg en snelle goede offerte in de showroom samen met Joyce en zeer tevreden over het werk van Bas. Heel erg blij met het laten schuren en oliën van onze vloer. Het eindresultaat is fantastisch! Met ook nog eens goede uitleg over de behandeling ervan.

01-03-'21: Luchtgommen van authentieke spanten in Almkerk9

Bas heeft bij ons de spanten gestraald door middel van luchtgummen. Met gevoel voor kwaliteit heeft hij nauwgezet de spanten weer mooi gemaakt.

27-02-'21: HPL traprenovatie10

In een woord uitstekend. De renovatie werd uitgevoerd op n manier of dat de trap van Jan zelf was. Alles werd ook keurig netjes achter gelaten. Top!

27-02-'21: HPL traprenovatie

19-02-'21: Open traprenovatie met eiken in Bruchem10

Prima! Leuke en vriendelijke mensen, werken heel netjes. Adviezen die jullie geven zijn ook heel goed. Niet opdringerig! Jullie hebben een mooi bedrijf, zijn toppertjes Zeker een aanrader. 

19-02-'21: Open traprenovatie met eiken in Bruchem

19-02-'21: Parketrenovatie in Utrecht9

Prettig werk en erg mooi resultaat. Bas was al vroeg bij ons ondanks de winterse omstandigheden en heeft de gehele dag enorm hard gewerkt om zowel de vloer op de woonverdieping als de plinten in de rest van het huis in orde te maken. Dit is allemaal in één dag gelukt en het resultaat is erg mooi. Niet alleen het resultaat maar de leuke en goede communicatie voor en tijdens het werk zijn zeker een reden om jullie aan te bevelen bij anderen en de volgende keer weer te bellen.

19-02-'21: Parketrenovatie in Utrecht

15-02-'21: Schuren van bestaande houten vloer en leggen van nieuwe laminaat vloer Rosmalen10

Vanaf eerste afspraak in de showroom goed ontvangen en geadviseerd. Bas heeft tot het laatste kleine detail hoogwaardige kwaliteit geleverd bij het schuren van de bestaande houten vloer en het leggen van het laminaat.

15-02-'21: Schuren van bestaande houten vloer en leggen van nieuwe laminaat vloer Rosmalen

13-02-'21: Whitewash eikenhouten traprenovatie met nieuwe vloer op overloop10

Na goed advies van Joyce heeft ditmaal Jan weer vakwerk geleverd! Hele prettige samenwerking met fa Bas van Genderen We zijn zeer tevreden over het resultaat. 

Direct weten wat jouw investering is? BEREKEN HIER