Tel: 0418 - 20 20 06 

Showroom uitsluitend op afspraak   

Klanten aan het woord

05-10-'21: Schuren en oliën van eiken vloer in Zaltbommel 10

Super goed en een zeer mooi resultaat.

05-10-'21: Schuren en oliën van eiken vloer in Zaltbommel

03-10-'21: Vloer schuren en oliën in Sprang-Capelle10

Het contact met Joyce is erg prettig, het contact over de offerte en het advies in de showroom is professioneel en aangenaam. Bas heeft echt vakwerk geleverd, er is goed meegedacht over de afwerking en de vloer is werkelijk als nieuw. Dit heeft onze verwachtingen overtroffen.

03-10-'21: Vloer schuren en oliën in Sprang-Capelle

25-09-'21: Eiken traprenovatie met overloop 10

Super goed. Werkt netjes, ruimt alles op en resultaat naar tevredenheid. Overleg tussen bedrijf en ons super goed. Geen klachten alleen maar een warme douche!

25-09-'21: Eiken traprenovatie met overloop

25-09-'21: HPL traprenovatie9

Super strak werk geleverd. We zijn er erg blij mee. Jan, die de trap heeft gemaakt, is echt een vakman (en een aardige vent).

25-09-'21: HPL traprenovatie

13-09-'21: Z-traprenovatie in Gemonde 9.5

Super!!! We zijn ontzettend blij met onze trap. Zeker een aanrader voor anderen. Komen hun afspraken na, leveren goed werk, ruimen na elke keer alles netjes op.

13-09-'21: Z-traprenovatie in Gemonde

24-08-'21: Eiken traprenovatie Terheijden10

5 jaar geleden hebben we door Bas de trap naar de 1e verdieping laten bekleden. Het resultaat was zeer mooi. Bas werkt zeer nauwkeurig en netjes. Uiteindelijk hadden we ook besloten om de trap naar de 2e verdieping te laten renoveren. Natuurlijk hebben we contact opgenomen met Joyce. Na de offerte te hebben gestuurd was de afspraak zo gemaakt. De communicatie tussen Joyce en ons verliep soepel en snel. Vorige week woensdag kwam Jan om de trap te renoveren. Ook Jan levert keurig werk af en ruimt alles netjes op. Conclusie: 2 zeer ervaren mannen die nauwkeurig en netjes werken en Joyce die de rest van de hand en spandiensten verleend.

21-08-'21: Eiken vloer schuren en oliën in Grave10

Ten eerste: tijd is tijd, om 5 voor 7 in de ochtend stond hij voor de deur. Onze eiken vloer, ongeveer 30 jaar oud, is zo opgeknapt nadat Bas zich helemaal uitgeleefd heeft op onze vloer. Ik had niet verwacht dat het zo mooi zou worden. De expertise van Joyce in eerste instantie geweldig. Van begin tot het eind contact gehouden. Bas heeft ons heel goed geholpen met keuzes te maken met de afwerking. Niks is te gek voor hem. En bijna geen stof te vinden. Bas heeft kei hard gewerkt en het resultaat mag er zijn. Wij zijn zo tevreden met zijn werk, ik raad het iedereen aan als je een oude vloer hebt om deze niet meteen te vervangen voor een nieuwe vloer. Bas en Joyce hartelijk bedankt voor de goede service en kwaliteit werk wat jullie afleveren. Een dikke 10.  

31-07-'21: Eiken vloer schuren en oliën in Culemborg10

Onze vloer is weer helemaal als nieuw en ligt er eigenlijk nog mooier bij dan hij ooit heeft gelegen. Echt helemaal tevreden over het resultaat. Bas werkt heel secuur en netjes. Het was nauwelijks stoffig in huis door zijn goede afzuiginstallatie. Ook verder zijn we erg tevreden over de service. Duidelijke offerte, goede afspraken en advies, alles is ook helemaal volgens afspraak verlopen. Wij zijn zeer tevreden klanten!

31-07-'21: Traprenovatie met LED-strips en trapkast10

Zijn superblij met onze nieuwe trap en trappenkast. Personeel heel erg aardig en weet wat hij doet. Echt een vakman. Dus zeer tevreden. Een dikke 10!

31-07-'21: Traprenovatie met LED-strips en trapkast

26-07-'21: Eiken traprenovatie in Zaltbommel9

Het wonen in een huis aan de dijk betekent dat er niets recht en standaard is, dus ook de trappen niet. Onze trappen worden verdeeld door verschillende overloopjes en één trap kan voor een deel opklappen omdat er een kelder onderzit. We vonden bij Bas en Jan wat we zochten, mannen die mee kunnen denken en niet bang zijn voor werk op maat. Ze gaven goede adviezen en hielden ook rekening met onze portemonnee. De prijs/kwaliteitverhouding is goed. We moesten er even op wachten, maar dat was het zeker waard!

26-07-'21: Eiken traprenovatie in Zaltbommel

12-07-'21: Eiken traprenovatie in Tilburg10

Heel goed! Er wordt snel gewerkt, zorgvuldig, alles netjes afgewerkt. Top dus!

02-07-'21: Eiken vloer schuren en oliën in de kleur Natural van Monocoat10

Bas is een echte vakman! Wij zijn super blij met het resultaat. Ook de communicatie vanuit Joyce is prettig en snel. Bij een bezoek aan de showroom wordt ook alle tijd voor je genomen. Echt een aanrader!

02-07-'21: Eiken vloer schuren en oliën in de kleur Natural van Monocoat

25-06-'21: HPL traprenovatie in Arkel10

Afgelopen week onze trap laten renoveren. Wat een vakwerk!! Echt een mooie trap gekregen. Nergens dikke kit naden wat ik bij andere trappen die ik gezien heb die door andere bedrijven zijn gedaan wel zag. Keurige afwerking. En ook het contact was zeer prettig. 

25-06-'21: HPL traprenovatie in Arkel

19-06-'21: Eiken vloer schuren en oliën in de kleur Natural9

Het is ons zeer goed bevallen, Bas heeft de vloer mooi opgeschuurd en geolied. Wij wonen niet in de buurt en Bas moest thuis erg vroeg weg rijden maar om 07:00 uur was hij hier om de vloer te renoveren en het ziet er geweldig uit. Kan niet anders zeggen, Bas petje af jongen, geweldig.

19-06-'21: Eiken vloer schuren en oliën in de kleur Natural

19-06-'21: Traprenovatie in Culemborg 9

Aangezien wij niet de enige waren die een nieuwe trap wensten deze tijd, hebben we er even op moeten wachten. Maar het was het wachten meer dan waard! Wij genieten nu van een stijlvolle verlichte trap en raden de samenwerking met Bas en Jan zeker aan!

Direct weten wat jouw investering is? BEREKEN HIER