Tel: 0418 - 20 20 06

Openingstijden showroom: Vr (10.00-20.00) - Za (10.00-16.00) of op afspraak

Klanten aan het woord

21-06-'20: Vloerrenovatie in Tilburg10

Alle reviews die al op jullie website stonden hebben ons erg geholpen in onze keus. Bij deze: Wat zijn we blij met het resultaat en zeker ook met Bas en Jan! Wij hebben ervaren dat alles ook echt klopt. Het perfectionisme van Bas en ook het meedenken in oplossingen. Top! Ook het bezoek aan jullie showroom heeft ons erg geholpen. Zo fijn dat we bij jullie alles in het echt konden zien. Ook het meedenken met de kleur en de mogelijkheid om thuis een paar proefplanken te kunnen maken waren fijn. Een ding heb ik niet helemaal ervaren zoals jullie schrijven op de website en dat is de 'norsheid' van Bas haha :-). Jazeker, hij zal op zijn vakgebied niet meer woorden vuil maken dan nodig. Dat is alleen maar duidelijk en fijn wat ons betreft. Maar vergeet niet zijn humor en vriendelijkheid. We hebben elkaar niet veel gesproken maar als er contact was dat was dat heel gemoedelijk. Ga alsjeblieft zo door met jullie concept van kwaliteit en vakmanschap gecombineerd met het vriendelijke, rustige en oprechte meedenken met de klant.

21-06-'20: Vloerrenovatie in Tilburg

19-06-'20: Eiken traprenovatie in Bruchem9

De trap is heel mooi geworden. Jan is ongeveer twee dagen bezig geweest. Hij werkt flink door en heeft ook een gezellige klets. Alles wordt aan het einde van de dag weer netjes opgeruimd. Alsof er niemand aan het werk is geweest. We zijn er heel erg blij mee!

19-06-'20: Parket- en traprenovatie in Odijk10

Toen wij ons huis gekocht hadden, wilden wij heel graag iets aan de vloer laten doen. De vloer was erg beschadigd en de afwerking was niet naar onze smaak. Toen wij de website van Bas van Genderen bezochten, wilden we graag naar de showroom gaan om te kijken wat er mogelijk was met onze houten vloer. Joyce heeft ons goed geholpen, de verschillende kleuren olie laten zien op een plank van dezelfde houtsoort als de vloer en ons veel informatie gegeven over de vloerrenovatie. Toen wij ook de mogelijkheden zagen voor een traprenovatie wilden wij dit ook graag door hen laten uitvoeren. Op 11 en 12 juni 2020 zijn Bas en Jan bij ons geweest om de vloer en de trap te renoveren. Wij zijn heel tevreden over het eindresultaat, wij vinden het prachtig. Een totale metamorfose als je het ons vraagt!

19-06-'20: Parket- en traprenovatie in Odijk
19-06-'20: Parket- en traprenovatie in Odijk
19-06-'20: Parket- en traprenovatie in Odijk
19-06-'20: Parket- en traprenovatie in Odijk

14-06-'20: Eiken vloer schuren en oliën Eindhoven9

Bas heeft echt super werk geleverd, vloer is heel mooi geworden. Ook goed ontvangen door Joyce in de showroom. Heel tevreden mee, echt een aanrader!

12-06-'20: Beuken vloer schuren en oliën in Eethen9

Fantastisch mooi werk geleverd! Houdt zich keurig aan de gemaakte afspraken en niets is te veel. Vantevoren uitgebreid heel prettig ontvangen in de showroom waar we goed advies kregen en later thuis uit de speciaal voor ons gemaakte kleurstalen konden kiezen. Wat een prettig bedrijf. Absoluut aan te bevelen en niet te duur. Top!

12-06-'20: Beuken vloer schuren en oliën in Eethen

22-05-'20: Parket- en traprenovatie9.5

Fantastisch! Mooi stukje vakwerk gemaakt. Zowel voor de vloerrenovatie als de twee trappen. Erg mooi gemaakt.

22-05-'20: Parket- en traprenovatie

02-05-'20: Laminaat traprenovatie10

Het werk is ons heel goed bevallen! Heel erg blij met de dichte trap, open trap, trapboom en laminaat in het gangetje boven. Jan is gewoon een fijne vakman om over de vloer te hebben. Een 10 met een griffel! 

02-05-'20: Laminaat traprenovatie

02-05-'20: Nieuwe vloer en traprenovatie10

Een aantal jaar geleden had Bas de trap in ons vorige huis al bijzonder mooi opgeknapt. Dat we Bas zouden vragen de vloer in het nieuwe huis te leggen en de trap op te knappen was duidelijk. En wat is het weer mooi geworden! Een strak gelegde eiken vloer en mooie hoge witte plinten. Wat een oog voor detail. Bas gaat duidelijk voor een perfect eindresultaat. En Jan heeft de trap tot op de mm nauwkeurig voorzien van overzettreden in dezelfde kleur als de vloer. Lof van ieder die de trap betreedt. Bas en zijn team leveren vakwerk

25-04-'20: Eiken traprenovatie in Rosmalen10

Super goed! Gesprekken vooraf met Joyce prettig verlopen, flexibele klantgerichte instelling en fijn contact zowel persoonlijk als via mail was het makkelijk schakelen. De werkzaamheden door Jan zijn ook erg soepel en goed verlopen, prettige gast om in je huis te hebben, ook in deze tijd van Corona. Resultaat van onze twee trappen zijn we heel erg blij mee, een echte aanrader dus!

10-04-'20: Eiken vloer schuren en whitewashen in Haarsteeg10

Wij hebben Bas van Genderen gevonden via internet. Na een bezoek aan de showroom hadden we direct een mooie kleur kunnen uitkiezen. Onze zeer oude eikenhouten vloer is door Bas gerepareerd, geschuurd en van white wash olie voorzien. Wij, alsmede iedereen die de vloer nu ziet, had nooit verwacht dat het zó'n mooi resultaat zou zijn. Zeker samen met de nieuwe plinten is het geheel af, en kan het weer heel veel jaren mee. Bas is een perfectionist en vakman die we ten zeerste aanraden! Door de prijs/kwaliteit verhouding geven we een 10 voor de werkzaamheden.

10-04-'20: Eiken vloer schuren en whitewashen in Haarsteeg

06-04-'20: Eiken traprenovatie in Waalwijk10+

Jullie werkwijze is ons prima bevallen. Zowel de ontvangst in de showroom als het werk aan huis. Trap is perfect gerenoveerd, puur vak-/maatwerk. Afwerking super. Wij zij heel tevreden en zullen dit zeker doorvertellen.

06-04-'20: Eiken traprenovatie in Waalwijk

01-04-'20: Nieuwe vloeren leggen in Tuil9

Wat een super leuk bedrijf en goede vakmensen! Zeer tevreden met de hulp van Joyce vooraf maar ook Bas en Jan die de vloeren kwamen leggen. De kennis van het vak zien we terug in hoe de vloeren gelegd zijn, keurig afgewerkt en het de kwaliteit van het hout is prachtig. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat en gaan er jaren van genieten! Super bedankt!

01-04-'20: Nieuwe vloeren leggen in Tuil

23-03-'20: Eiken vloer schuren en oliën van Hardinxveld-Giessendam10

De vloer is prachtig. Bas is professioneel. En heel nauwkeurig. Ook heeft hij de plinten geplaatst. Het is zeker een aanrader.

23-03-'20: Eiken vloer schuren en oliën van Hardinxveld-Giessendam

14-03-'20: Eiken vloer schuren en oliën in Utrecht9.5

In het voortraject (offerte en keuzes) heeft Joyce ons ontzettend goed en snel geholpen. Daarna heeft Bas in 2 dagen wonderen met onze vloer verricht. Niet alleen geschuurd en opnieuw behandeld, maar ook alles strak aangetikt en mooi afgewerkt met een plint. Wij zijn echt super tevreden met de goede service en het eindresultaat.

03-03-'20: Parketrenovatie in Maasdam8

Goed advies en mooi werk geleverd.

Direct weten wat jouw investering is? BEREKEN HIER