Tel: 0418 - 20 20 06 

Showroom (op afspraak): Vr (10.00-20.00) - Za (10.00-16.00)  

Klanten aan het woord

12-07-'21: Eiken traprenovatie in Tilburg10

Heel goed! Er wordt snel gewerkt, zorgvuldig, alles netjes afgewerkt. Top dus!

02-07-'21: Eiken vloer schuren en oliën in de kleur Natural van Monocoat10

Bas is een echte vakman! Wij zijn super blij met het resultaat. Ook de communicatie vanuit Joyce is prettig en snel. Bij een bezoek aan de showroom wordt ook alle tijd voor je genomen. Echt een aanrader!

02-07-'21: Eiken vloer schuren en oliën in de kleur Natural van Monocoat

25-06-'21: HPL traprenovatie in Arkel10

Afgelopen week onze trap laten renoveren. Wat een vakwerk!! Echt een mooie trap gekregen. Nergens dikke kit naden wat ik bij andere trappen die ik gezien heb die door andere bedrijven zijn gedaan wel zag. Keurige afwerking. En ook het contact was zeer prettig. 

25-06-'21: HPL traprenovatie in Arkel

19-06-'21: Eiken vloer schuren en oliën in de kleur Natural9

Het is ons zeer goed bevallen, Bas heeft de vloer mooi opgeschuurd en geolied. Wij wonen niet in de buurt en Bas moest thuis erg vroeg weg rijden maar om 07:00 uur was hij hier om de vloer te renoveren en het ziet er geweldig uit. Kan niet anders zeggen, Bas petje af jongen, geweldig.

19-06-'21: Eiken vloer schuren en oliën in de kleur Natural

19-06-'21: Traprenovatie in Culemborg 9

Aangezien wij niet de enige waren die een nieuwe trap wensten deze tijd, hebben we er even op moeten wachten. Maar het was het wachten meer dan waard! Wij genieten nu van een stijlvolle verlichte trap en raden de samenwerking met Bas en Jan zeker aan!

09-06-'21: Schuren en oliën van eikenhouten vloer10

Anderhalf jaar geleden een woning gekocht met houten vloer. Deze was zwaar verwaarloosd, vlekken, krassen, spleten. Ik zat erover te denken om een nieuwe vloer te laten leggen, maar mijn zoon verwees mij naar Bas van Genderen. Wat ben ik blij dat ik de vloer niet verwijderd heb. De vloer is als nieuw ! Van alle verbouwingen afgelopen periode was ik nu het meest verrast. Ook op moeilijke plaatsen toch strakke plinten geplaatst. Vakwerk, kan niet anders zeggen. Het enige nadeel...mijn trap ziet er nu echt niet meer uit. Dus binnenkort toch weer naar Joyce voor mogelijkheden en haar deskundig advies.

06-06-'21: Traprenovatie in Breda10

Onze trap is prachtig geworden. Nog mooier dan verwacht. Er is echt nagedacht hoe alles zo mooi mogelijk gemaakt kon worden inclusief het op een nette manier wegwerken van de ledkastjes. Echt top werk!! Zeer professioneel. Dank jullie wel.

31-05-'21: Lederlook traprenovatie open trap9

Prachtig eindresultaat! Echt vakwerk geleverd door de uiterst vriendelijke Jan. Wij zijn heel tevreden over de uitvoering en het contact.

31-05-'21: Lederlook traprenovatie open trap

22-05-'21: Schuren en oliën eikenhouten vloer in Bruchem9

Vriendelijke en goede service. Na het schuren en in de olie zetten is de vloer weer als nieuw.

22-05-'21: Schuren en oliën eikenhouten vloer in Bruchem

21-05-'21: Traprenovatie en leggen nieuwe vloer in Rosmalen9

We zijn zeer goed te woord gestaan in de showroom. Er is erg veel keuze en er zijn erg veel mogelijkheden. Gelukkig waren we er snel uit. Afgelopen week hebben ze de vloer gelegd en de trap gerenoveerd. Erg netjes gemaakt en keurig alles opgeruimd. Kortom een bedrijf dat doet wat ze beloven. 

21-05-'21: Traprenovatie en leggen nieuwe vloer in Rosmalen

16-05-'21: Vloer schuren en oliën 9

Prima werk geleverd! Onder het toeziend oog van ...niemand... heeft Bas het vertrouwen niet beschaamd! Goed en ga zo door!

16-04-'21: Vinyl traprenovatie in Kerkdriel10

Wij zijn zeer tevreden. Precies zoals afgesproken en alles netjes gemaakt. Tevens alle schoon achtergelaten en het afval meegenomen. Wij zouden jullie zeker aanbevelen.

16-04-'21: Vinyl traprenovatie in Kerkdriel

16-04-'21: Parketvloer schuren en lichter oliën in Sleeuwijk10

Wij zijn super tevreden. Gewoon een 10. Vooraf zeer prettig contact en goed advies. Het is ons heel erg meegevallen, we hadden verwacht dat de kleur niet helemaal naar wens zou zijn omdat de kleur bij een grenen vloer anders uitvalt dan bij eiken. Ook dit was duidelijk gecommuniceerd en we zijn in de gelegenheid gesteld de kleur op een staal te bekijken. Er werd zeer professioneel en netjes gewerkt. Alleen maar complimenten voor de prettige en sympathieke communicatie. Wij kunnen het iedereen aanbevelen.

16-04-'21: Parketvloer schuren en lichter oliën in Sleeuwijk

29-03-'21: Eiken vloer in Dussen10

Bas heef fantastisch werk geleverd! Super tevreden met hoe netjes de vloer in ons oude huis met veel scheve muren ligt. Elke plank moest nagemeten worden maar het resultaat is geweldig. Ons huis, wat voorheen een grenen vloer had is enorm opgeknapt met deze white wash eiken vloer.

29-03-'21: Eiken vloer in Dussen

26-03-'21: Traprenovatie in Drunen10+

Wat een prachtig werk hebben jullie geleverd!! Wij zijn meer dan tevreden!! De trappen zijn zeer netjes afgewerkt. Als ik iemand mag aanraden voor traprenovatie: ga naar Bas van Genderen!! Je zult er geen spijt van krijgen! 

26-03-'21: Traprenovatie in Drunen

Direct weten wat jouw investering is? BEREKEN HIER