Tel: 0418 - 20 20 06 

Openingstijden showroom: vrijdag 10.00-19.00uur + zaterdag 10.00-16.00uur    

 

LED-verlichting

De trap. Het is een noodzakelijk onderdeel van je huis. Je gebruikt hem vaak tientallen keren op een dag, maar vaak is de trap een slecht verlichte ruimte. En dus zit een ongeluk in een klein hoekje. Dat geldt zeker voor kinderen, maar ook wanneer je wat ouder wordt, kan een trap veiligheidsrisico’s met zich meebrengen. Daar bestaat gelukkig een mooie oplossing voor; het aanbrengen van LED-verlichting. De mogelijkheden zijn daarin eindeloos.


Je kunt kiezen voor LED-strips onder iedere traptrede. Of alleen in de zijkanten. Maar ook stijlvolle spots in de ‘wangen’ van de trap zijn een optie. Zowel de strips als de spots zijn leverbaar in verschillende kleuren. En dat maakt je trap tot een veilig en sfeervol geheel. Om er voor te zorgen dat de verlichting op het juiste moment aan staat, kun je deze zelf bedienen met een afstandsbediening met dimmer. Met een bewegingssensor ben je helemaal van alle zorgen af.


Je kunt op je eigen houtje gaan kiezen wat je graag wil. Maar met zoveel verschillende mogelijkheden is het logisch als door de bomen het bos even niet meer ziet. Wij van Bas geven je daarom ook graag persoonlijke aandacht en advies op maat. Of dat nou gaat om het soort materiaal of de kleur; wij bieden voor ieder wat wils.


We leveren altijd maatwerk dat perfect aansluit bij je interieur en alle andere wensen die je mogelijk nog hebt. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, of kom langs in onze showroom en laat je adviseren. Bij Bas staan we je maar wat graag te woord.

Wat kost dat; een traprenovatie met LED-verlichting?

trap met led

trap met ledverlichting

traprenovatie led

trapleuningen

Direct weten wat jouw investering is? BEREKEN HIER