(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

9,2 uit 345 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen (2).jpg

LED-verlichting

De trap. Het is een noodzakelijk onderdeel van je huis. Je gebruikt hem vaak tientallen keren op een dag, maar vaak is de trap een slecht verlichte ruimte. En dus zit een ongeluk in een klein hoekje. Dat geldt zeker voor kinderen, maar ook wanneer je wat ouder wordt, kan een trap veiligheidsrisico’s met zich meebrengen. Daar bestaat gelukkig een mooie oplossing voor; het aanbrengen van LED-verlichting. De mogelijkheden zijn daarin eindeloos.

Je kunt kiezen voor LED-strips onder iedere traptrede. Of alleen in de zijkanten. De strips zijn leverbaar in de kleuren warm-wit, helder-wit of RGB. En dat maakt je trap tot een veilig en sfeervol geheel. Om er voor te zorgen dat de verlichting op het juiste moment aan staat, kun je deze zelf bedienen via een app of met een afstandsbediening met dimmer. Met een bewegingssensor ben je helemaal van alle zorgen af.

Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen (12).jpg

Je kunt op je eigen houtje gaan kiezen wat je graag wil. Maar met zoveel verschillende mogelijkheden is het logisch als door de bomen het bos even niet meer ziet. Wij van Bas geven je daarom ook graag persoonlijke aandacht en advies op maat. Of dat nou gaat om het soort materiaal of de kleur; wij bieden voor ieder wat wils.

We leveren altijd maatwerk dat perfect aansluit bij je interieur en alle andere wensen die je mogelijk nog hebt. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, of kom langs in onze showroom en laat je adviseren. Bij Bas staan we je maar wat graag te woord.

Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen (46).jpg