Tel: 0418 - 20 20 06 

Openingstijden showroom: vrijdag 10.00-19.00uur + zaterdag 10.00-16.00uur    

 

Schuren van de vloer

Je gebruikt je vloer natuurlijk constant. En dus is het ook niet vreemd dat er na verloop van tijd slijtagesporen ontstaan. Dat komt meestal voor op de looppaden en rondom tafels, stoelen en banken. Begrijpelijk; die plekken worden immers het meest intensief gebruikt en het meubilair wordt nogal eens verplaatst.

Bas schuurt je oude vloer en blaast deze nieuw leven in. Een stuk makkelijker, en in veel gevallen zelfs drie keer goedkoper dan het leggen van een nieuwe vloer. 

Als Bas je vloer schuurt, gebeurt dat stofvrij. Altijd volgens de nieuwste technieken en met de meest moderne machines. Zo zorgt Bas er voor dat de oude olie- of laklaag verdwijnt. En verwijdert hij ook alle krassen, vlekken, deuken en slijtagesporen, zodat het hout er weer als nieuw uitziet. Je houten of parket vloer wordt meerdere keren geschuurd, van grof naar fijn. Zo weten we zeker dat alle oneffenheden weggehaald worden.

Eventuele v-groeven worden netjes uitgefreesd. Allemaal om de huidige olie- of lakresten en het vuil, dat door de jaren heen in de v-groef terecht gekomen is, te laten verdwijnen.

Na het schuren met een grote bandschuurmachine wordt de vloer gepolijst met een roterende machine. Op deze manier verdwijnen de schuurkrassen. En dat levert dan weer een mooi en strak eindresultaat op.


Ik wil een tweede leven voor onze vloer! 

schuren van de vloer

Direct weten wat jouw investering is? BEREKEN HIER