(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

9,2 uit 345 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

f6aa67e4a34fcc4853fe8741538e9c44.jpg

Traprenovatie of trapbekleding?

Je trap kan wel wat aandacht gebruiken. En een lik verf of nieuwe bekleding volstaat niet. Met aandacht bedoel je dat hij onder handen genomen moet worden, een nieuw jasje kan gebruiken, een metamorfose nodig heeft, een opknapbeu…. “Ho, stop maar Bas! Ik snap je.”

Nee, oké. Maar laat me je even meenemen in mijn wereld. En wat je van mij mag verwachten als ik je trap van top tot teen onder handen neem.

De T staat voor….

Na vele jaren trouwe dienst begint het wat te kraken en te piepen. En de gebruikerssporen, tja, die zijn in de loop der tijd steeds beter zichtbaar geworden en laten zich niet meer zomaar verstoppen onder een nieuw laagje. Kortom; je trap heeft wat liefde en aandacht nodig. Ben je nou een hendigert, zoals men dan hier in Nederhemert zegt, dan kun je er natuurlijk voor kiezen om zelf in de weer te gaan met nieuwe trapbekleding via één van de vele DIY video’s van die gezellige bouwmarkten.

Zit je daar niet op te wachten en wil je dat een specialist met jouw trap aan de slag gaat? Nou, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Want na een traprenovatie door ons is er geen hoekje, naadje, kiertje of gaatje van je trap dat we niet gezien hebben.

Een meer dan complete traprenovatie

Een traprenovatie dus. Zoals een knipbeurt bij de kapper niet stopt bij het knippen van je lokken of de automonteur die niet verder kijkt dan alleen onder de motorkap, zo houdt een traprenovatie niet op bij alleen het vervangen van de trapbekleding. Het omvat zoveel meer!

We beginnen met het opnieuw bekleden van je open of dichte trap met overzettreden in het door jouw gewenste materiaal (eikenhout, laminaat of vinyl), kleur of decor.

Het hout niet op…

En bij die overzettreden alleen houdt het niet op hoor! Want wat we ook meteen betrekken bij de traprenovatie zijn de stootborden, zijwangen (betonlook, eikenhout, of een gewenste RAL-kleur), de trapleuning, de balustrade, antislip óp en verlichting ín je trap.

Completer dan dat kan echt niet hoor. Ik zit er natuurlijk zelf middenin en bovenop; dus ik snap best dat er meer voor nodig is dan alleen mijn woord. Daarom ben ik ook zo ontzettend blij met de reacties van klanten als ik bij ze langs ben geweest voor een traprenovatie. Kijk zelf maar!

Bas, de mogelijk maker

Kan jouw trap nu wel een opknapbeurt gebruiken? Neem dan zeker even contact op en bespreek je wensen.

Geef mijn trap wat Bas-magie!