(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');
f6aa67e4a34fcc4853fe8741538e9c44.jpg

Houten vloer repareren

Nee, ik speel niet vals. Het klopt dat je een nieuwe trap ziet op de foto’s. En wij doen niet aan nieuwe trappen. Maar dat is ook niet wat ik je wil laten zien. Omdat de nieuwe trap een andere vorm heeft dan de oude ontstonden er gaten in de vloer. En dat mocht ik, Bas, dan weer fixen. 

Je houten vloer repareren

Wat een opluchting hè, dat je jouw houten vloer niet verloren is. Dat je ‘m niet hoeft af te schrijven. En dat ik je houten vloer kan repareren. Renoveren. Opknappen. Oppeppen. Zodat jij straks weer kunt genieten van je houten vloer alsof hij compleet nieuw is gelegd.

Beschadiging van je houten vloer herstellen

Door een verbouwing kan het zijn dat vloerdelen niet naadloos meer op elkaar aansluiten. Of herstel is nodig omdat een deel van je vloer is beschadigd door een val-en-stoot ongeluk. Wat de reden ook is en hoe groot de beschadiging ook lijkt, schrijf je vloer niet meteen af. Je hebt nog een hulplijn achter de hand. Bas hier!

Houten vloer herstellen

“Onherstelbaar beschadigd.” “ Niet mogelijk om te repareren.” Je zult het niet snel uit mijn mond horen. Ik houd wel van een uitdaging. Zeker met hout. Want daarmee kan ik toveren. Als is het wel wat gewaagd om dat zo te stellen. Laten we het er op houden dat er bijna niets is wat ik er niet mee kan. Ik houd van hout. Adem het als het ware. Daarom ga ik een uitdaging als een houten vloer herstellen niet uit de weg. Nee, die grijp ik juist met beide handen aan.

Renovatie na reparatie van je houten vloer

Nadat ik de beschadigingen in je houten vloer heb hersteld, kan ik aan de slag met het stofvrij schuren en polijsten van de vloer om deze daarna in de door jou gewenste kleur in de olie te zetten. Rubio Monocoat is de olie die ik voor de afwerklaag gebruik. En die is er in maar liefst veertig verschillende kleuren.

Wil je de kleuren nou in het echt zien, dan nodig ik je van harte uit om eens langs te komen in onze showroom, waar Joyce je van harte welkom heet.

Ik schakel een hulplijn in