(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

9,2 uit 330 klantbeoordelingen

Bezoek ons op Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Bas blaast je houten vloer nieuw leven in en laat je oude trap herleven.

Bij Bas houden we van hout.

Vraag offerte aan

Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen (84).jpg

Waar wij goed in zijn:

Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen (61).jpg

Bij ons krijgt hout de liefde die het verdient. Door ons vakmanschap en door jouw blijdschap.

Wij zijn Bas. Bij Bas houden we van hout. Wij spelen met hout en ademen hout. Geef Bas een stuk hout en hij tovert er mee. Bas is een Pietje precies. Houd ervan om snel resultaat te zien. En maakt het liefst mensen blij. Op een ochtend een huis binnen lopen met een vloer of trap waar duidelijk op geleefd is en dat ’s avonds dan weer als nieuw achterlaten. Dat is zijn lust en zijn leven.

Bas zelf is het liefst een beetje bescheiden. Houdt er niet van om op de voorgrond te staan. En eigenlijk konden we niemand vinden binnen ons bedrijf die dat wel zag zitten. Daarom doen we het bij Bas van Genderen samen. 

Want eigenlijk... heel stiekem zijn we allemaal Bas.

Meer over Bas

Gerben en Anneke Fotografie - 240131 Bas van Genderen (16).jpg

Daarom kies je voor Bas van Genderen

  • Bas schuurt en kleurt alle houtsoorten. 
  • Voor unieke eiken Z-traprenovatie is Bas je man!
  • Wij houden van een nauwkeurige werkwijze, gedetailleerd vakmanschap; daar staan we om bekend!
  • Bas heeft oog voor detail, zet de puntjes op de i. En laat alles opgeruimd achter.

Contact met Bas

Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen LR (1).jpg Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen (35).jpg Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen (17).jpg

Wees welkom in onze showroom in Nederhemert. Loop binnen tijdens de openingstijden. Of kom langs op afspraak.

Showroom openingstijden:

Ma. di. wo: op afspraak
Donderdag 10.00-16.00uur
Vrijdag 10.00-16.00uur
Zaterdag 10.00-15.00 uur

Showroom adres:

Nieuwstraat 9, 5317 JA
Nederhemert

Meer over de showroom

Laatst opgeleverde projecten

Bekijk alle projecten

Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen (92).jpg

Interesse in parket- of traprenovatie?

Dat treft, want daar zijn wij toevallig heel goed in. Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Check ook je spambox.

Klanten vertellen

Gerben en Anneke Fotografie - 231111 Bas van Genderen LR (37).jpg
10

23-02-2024

Eiken traprenovatie in Opheusden

Dennis en Lidia Opheusden

Nadat wij ons huis hadden gekocht kwamen wij tot de conclusie dat de vloer en de trap beter konden. Via bekende die een goede ervaring hebben gehad met het maatwerk van Bas & Jan kwamen wij bij dit bedrijf terecht. Het was meteen duidelijk dat we te maken hadden met echte professionals. Vanaf het eerste moment dat de metingen werden genomen tot de meest ingewikkelde details van onze vloer en trap werd alles met beleid en toewijding gemaakt. Tijdens de werkzaamheden hebben we ook regelmatig overlegd over wat wij graag zouden willen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze wensen en hun advies zijn we uiteindelijk tot een prachtig eindresultaat gekomen die onze verwachtingen oversteeg. We zijn zeer tevreden en het was zeker de wachttijd waard. Als je zoekt naar echte professionals die strak maatwerk leveren, eerlijk advies geven en meedenken over jouw wensen zoek dan niet verder dan Bas Van Genderen | Parketrenovatie | Traprenovatie.

Lees meer

10

21-02-2024

Parketreparatie en -renovatie

Niels Boxtel

Alles is precies zoals afgesproken verlopen. Er werd van te voren goed uitgelegd wat er met de vloer ging gebeuren en is precies gegaan zoals wij graag zouden willen. Ook de nieuwe plinten zien er fantastisch uit.

Lees meer

10

19-02-2024

Eiken Z-traprenovatie

Wendy & Henk 's-Hertogenbosch

Eerlijke Vakmensen en Uitstekende Service bij Bas van Genderen. In een wereld vol met opties en keuzes in de traprenovatie, is het een verademing om bij Bas van Genderen terecht te komen. Hier vind je geen "keukenverkoop praktijken", maar eerlijke vakmensen die echt met je meedenken. Wat ons meteen opviel, is de persoonlijke benadering. Ze nemen de tijd om naar je wensen te luisteren en komen zelfs bij je thuis kijken indien nodig. Dit geeft ons als klanten de ruimte om goed na te denken over de aangeboden oplossingen. Na akkoord met de offerte, werd de traprenovatie uitgevoerd. Jan, een ware vakman, heeft al vele trappen onder handen genomen en beschikt dan ook over de nodige ervaring. Dit zie je niet alleen aan zijn aanpak, maar vooral ook aan het eindresultaat, Top. Wat Bas van Genderen echt onderscheidt, is de combinatie van vakmanschap met eerlijke en concurrerende prijzen. Hoewel kwaliteit zijn prijs heeft, is het wachten op de levering meer dan de moeite waard. Kortom, wij zijn ontzettend tevreden met de service, het vakmanschap en de eerlijkheid van Bas van Genderen. Als je op zoek bent naar kwaliteit en betrouwbaarheid in traprenovatie, zoek dan niet verder.

Lees meer

10

09-02-2024

Eiken traprenovatie in Utrecht

Sabine Utrecht

Wat een verademing om Jan en Bas over de vloer te hebben. En ze hebben geen goed, maar uitstekend werk verricht! Aan alle details werd gedacht en Jan is minstens zo kritisch als wij (en dat zegt wat ;-)) vwb de afwerking. Kortom, enorm tevreden en een aanrader voor iedereen. Jan, Bas en Joyce dankjewel!

Lees meer

10

17-01-2024

Eiken traprenovatie voor open en dichte trap

Tai

We zijn zeer tevreden met het resultaat en de enthousiaste mensen die hebben geholpen! Joyce heeft ons zeer goed geholpen in de showroom en nam de tijd om ons wegwijs te maken in de kleuren/opties en mogelijkheden. Zelfs voor de kinderen is er een speelhoekje. Tijdens het inmeten konden we nogmaals de kleurstalen bekijken om zeker te zijn of het goed bij de rest van het huis zou passen. In totaal heeft het twee dagen geduurd om zowel de zoldertrap als benedentrap te renoveren. Bas en Jan zijn erg netjes, vriendelijk en werken hard. Alles is zeer keurig afgewerkt.

Lees meer

10

15-12-2023

Schuren van de houten vloer

Kevin Breda

We zijn zeer tevreden. Erg goed geholpen in de showroom door Joyce en Bas is erg goed en professioneel te werk gegaan. We zijn onder de indruk van het eindresultaat en hebben een veel warmere en gezelligere woonkamer gekregen.

Lees meer

9,2 uit 330 klantbeoordelingen

Lees alle klantervaringen