(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

9,2 uit 345 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Wat zijn de trends voor je interieur in 2019?

De keuze voor je kleuren zal voor langere tijd je interieur bepalen. Trends zijn dan ook moeilijk te vangen in één jaar. Je verandert namelijk niet elk jaar je interieur.

Daarom zijn we ook erg fan van de trends voor het nieuwe jaar. Natuurlijk is het wel eens leuk om iets in kek rood neer te zetten. Maar echt tijdloos wordt het daar niet van.

trends1.jpg

Warm, kleurrijk, puur en stoer zijn de kernwoorden voor het nieuwe jaar. En als je dat doorvertaald naar kleurstellingen komen we uit op beige-geel , donkerbruin, warmrood, mosgroen, indigoblauw, maar ook pasteltinten. Warme kleuren gecombineerd met stoere materialen.

Hoe combineer je die nu? Waar begin je? Geef je de muren een lichte kleur, dan is het mooi om dat te combineren met een warme natuurlijke kleur voor de vloer, zoals bijvoorbeeld Bourbon of Chocolate.

 

trends2.jpg

Geef je de muur een warmrode kleur of juist een mosgroene kleur, dan is een vloer met een lichtere onbehandelde houtlook of whitewash een schitterende combinatie. Zeker als je dat inricht met een vloerkleed in contrasterende kleuren, aangevuld met leuke accessoires.

 

Maar ook met je trap kun je een geweldig samenspel qua kleuren creëren . Echt fantastisch om te zien is een betonlook traprenovatie. Hiermee geef je een landelijk interieur de juiste knipoog en zullen de ooh’s en aah’s je om de oren vliegen.

Heb je juist een strakke gietvloer en stalen kozijnen? Overweeg dan eens om je trap aan te pakken met eikenhouten overzettreden. Een geweldige warme natuurlijke tegenhanger.

Heb je keuzestress? Geen idee waar te beginnen? Of weet je juist heel goed wat je wilt, maar wil je graag ons advies ter harte nemen? Je bent van harte welkom in onze gezellige showroom. Ik adviseer je graag onder het genot van een kopje koffie. En in onze showroom heb ik alle kleuren en materialen bij de hand.

Tot snel!

Een hartelijke groet,
Joyce

Bekijk de showroom

trends3.jpg