(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

Sterren score 9,2
Sterren score 9,2

9,2 uit 351 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

techniekbanner.jpg

Technieken

Hout is een natuurproduct wat leeft en wat na verloop van tijd zijn glans verliest. Zo kan je houten vloer, trap of meubelstuk slijtageplekken gaan vertonen, de welbekende gebruikerssporen. Dat is het moment waarop Bas om de hoek komt kijken: bij Bas hebben we inmiddels een jarenlange ervaring opgebouwd in het renoveren van houten vloeren en trappen.

Hout schuren

Om hout te ontdoen van van z'n oude jasje - de afwerkingslaag - maakt Bas gebruik van de nieuwste technieken. Zo gebruikt hij voor het stofvrij schuren van je vloer een BONA band- en kantenschuurmachine, waarna hij aan de slag gaat met een roterende machine om de vloer te polijsten.

En omdat Bas met enige regelmaat authentieke houten elementen tegenkomt bij zijn projecten, heeft ‘ie zijn machinepark uitgebreid met een luchtgom. Met zijn luchtgom in de aanslag blaast - of eigenlijk straalt - Bas het hout nieuw leven in. Van een traditioneel balkenplafond tot aan een houten steunpilaar in de woonkamer of wat dacht je van de klassieke houten trap met balustrades van fijn houtsnijwerk. Bas is je man!

Wil je jouw houten trap, vloer of meubelstuk nieuw leven in blazen? Bel Bas!

Contact met Bas

vloer laten schuren
techniek2.jpg