(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

Sterren score 9,2
Sterren score 9,2

9,2 uit 351 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

parketmagiebanner.jpg

Parketrenovatie

Dus jij zoekt iemand die ervoor kan zorgen dat je houten vloer er weer als nieuw uitziet? Goed nieuws! Je hoeft niet verder te zoeken.


Bas over de vloer

Een hele investering is het destijds geweest; je houten vloer. Je hebt er al veel plezier aan beleefd. Je loopt er op, stampt er op, kruipt er op, danst er op, zit er op en schuift er overheen. En dat kan natuurlijk ook allemaal. Alleen na verloop van tijd begint je houten of parketvloer slijtage te vertonen. Hij ligt er niet meer zo bij te schitteren en stralen als hij dat in het allereerste begin wel deed. Tijd voor vervang… STOP! Sorry voor de onderbreking, want op dit specifieke punt komt Bas om de hoek kijken; hij blaast je houten vloer of parket nieuw leven in!

 

magie1.jpg

Bas schuurt je vloer zonder stofwolk

Om je te beginnen ontdoet Bas je houten vloer van zijn spreekwoordelijke jasje. Door het stofvrij schuren van de vloer verdwijnt niet alleen de bestaande afwerklaag, maar ook alle krasjes, deukjes en andere slijtagesporen.  

Kleur kiezen voor je houten vloer

Nu Bas je parketvloer heeft teruggebracht naar de basis, kun je opnieuw kleur kiezen! Wil je je houten vloer - geheel volgens de laatste trend - lekker naturel houden of kies je juist voor greywash? De keuze is reuze. En om heel precies te zijn; je kunt bij Bas kiezen uit maar liefst 40 kleuren!

Je parketvloer is weer als nieuw nadat Bas ‘m onder handen heeft genomen. Dan kan ‘ie er weer ja-ren tegenaan. Spring, dans, rol, glijd, kruip, spring en stamp er maar op los!

Kom gerust eens een kijkje nemen in onze showroom dankunnen we je er nog veel meer over vertellen!

Kan jouw houten vloer wel wat Bas-magie gebruiken?

 

Bas, stuur mij een offerte!

magie2.jpg
magie3.jpg
magie4.jpg
magie5.jpg
magie6.jpg