Tel: 0418 - 20 20 06

Showroom (op afspraak): Vr (10.00-20.00) - Za (10.00-16.00)  

Bloktreden

Een trap met bloktreden of z-treden hebben een strakke uitstraling en is allesbehalve alledaags te noemen. Perfect als je net even wat anders wilt. De foto’s van de trappen op deze pagina zijn blok- en z-treden en spreken boekdelen! Deze trappen hebben wat Bas betreft de WOW-factor!

Voorliefde voor hout

Dat Bas houd van hout steekt hij niet onder stoelen of banken. Een blok- of z-trap maakt hij dan ook van eikenhout. Eikenhout is met of zonder antislip leverbaar en kan maar liefst in 40(!) kleuren olie afgewerkt worden.

Pietje precies

Dat is Bas ten voeten uit. En toveren met hout kan hij ook als de beste! Geen klus of uitdaging is te gek. Wil je een trap met bloktreden of z-treden? Dan kun je dat met een gerust hart aan Bas toevertrouwen, hij levert niet alleen maatwerk maar ook vakwerk!

Toveren met hout, hoe dan?

Heb je nu een open of dichte trap? Beiden kan Bas omtoveren tot een trap met bloktreden of Z-treden. Hoe dit werkt vraag je je af? Het is precisie handwerk en zit ‘m in de details en dat zorgt weer dat het meer voeten in aarde heeft dan een ‘gewone’ traprenovatie. Bas legt je graag uit hoe zo’n fantastische trap in blok- of z-treden tot stand komt;

Bloktreden

Bij een ‘normale’ dichte trap zijn de trede en het stootbord aparte onderdelen die samen één geheel vormen. Bij bloktreden bestaat zowel de trede als het stootbord uit één stuk en is het loopvlak kleiner omdat Bas een stuk van de bestaande traprede afzaagt zodat je een ‘blok’ krijgt.

Z-treden

Ook hier geldt dat de trede en het stootbord uit één stuk bestaan. Er is echter wel een verschil met een blok-traprenovatie; de bestaande traptrede hoeft niet afgezaagd te worden waardoor het loopvlak niet kleiner wordt.

Traponderdelen

En bij zo’n fantastische trap past natuurlijk geen alledaagse trapleuning en misschien wil je hem wel helemaal laten oplichten met ingebouwde trapverlichting. Dat kan allemaal! Kijk maar eens bij de traponderdelen dan zie je dat een traprenovatie van Bas werkelijk helemaal tot in de puntjes en van a tot z kan worden verzorgd!

Wil jij zo’n unieke maatwerk trap in jouw huis? Geef je wensen aan in onze handige offerte-tool en wij gaan aan de slag met een offerte op maat.

Doe mij een offerte op maat!

Bloktreden

Trap met bloktreden


Nieuwe eiken vloeren en Z treden in Zaltbommel

Direct weten wat jouw investering is? BEREKEN HIER