(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

9,2 uit 338 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

9,2

Gemiddelde Klanttevredenheid

Trots zijn wij op onze mooie en positieve beoordelingen! Iedere klus weer proberen wij het beste uit onszelf te halen. Met zorg en aandacht voor de gebruikte materialen, het eindproduct en natuurlijk de klant.
10
Houten vloer schuren en oliën

12 - 04 - 2024

Heel blij met de werkzaamheden van Bas van Genderen. Onze houten vloer ziet er weer als nieuw uit!

- Jeroen Utrecht

10
HPL traprenovatie

11 - 04 - 2024

Erg blij met onze "nieuwe" trap. Een enorme aanwinst voor het huis. Bas en Jan zijn fijne mensen om over de vloer te hebben en werken hard en nauwkeurig. In anderhalve dag was de trap klaar, volgens planning. De eerste dag hebben ze langer doorgewerkt om alles goed voorbereid te krijgen en hebben ze de boel ook weer heel netjes achtergelaten zodat we 's avonds zonder problemen de trap op konden. Ze lieten het weten wanneer ze tegen een klein probleempje aanliepen (kleine beschadiging van de verf, die ze zelf weer netjes bijgewerkt hebben). De communicatie vooraf in de showroom en via de mail met Joyce was ook erg prettig. Al met al: zeer bedankt!

- Daphne Eindhoven

10
Greige betonlook traprenovatie in Arkel

29 - 03 - 2024

We moesten enkele maanden wachten voordat Bas en Jan tijd hadden om bij ons aan de slag te gaan, maar het was het wachten meer dan waard. Wat een vaklui zijn dat zeg en wat werken ze hard én netjes, terwijl ze ondertussen vrolijk en belangstellend zijn. Onze twee trappen zijn bekleed met vinyl en we zijn zó blij met het resultaat. Het is echt prachtig geworden. En alles werd zeer netjes opgeleverd. Een absolute aanrader!

- Geert en Anita Arkel

10
Lederlook traprenovatie in Drunen

14 - 03 - 2024

Afgelopen week zijn onze open en dichte trap door Bas / Jan gerenoveerd met vinyl. Super wat een vakwerk. Wij zijn meer dan tevreden. Bovendien zijn deze hardwerkende mensen uiterst vriendelijk in de omgang, hebben goede ideeën en niets is teveel. Ook de vriendelijke ontvangst en advies van Joyce in de showroom mag niet onvermeld blijven. Nogmaals super bedankt voor het geleverde werk. Wim en Willian Dingemans

- Wim en Willian Dingemans Drunen

10
Eiken Z-traprenovatie

11 - 03 - 2024

In 1 woord: fantastisch. Er is bij ons best een lastige Z-trap gemaakt. Er zit een kwartslag in, waardoor op sommige plekken er drie kanten schuin gezaagd moet worden. Het sluit zó naadloos aan! Dan zijn Bas en Jan ook nog twee super gezellige, hard werkende mannen met tussendoor altijd tijd voor een grapje. Absolute aanrader!

- Vincent van Ballegooijen Tilburg

9
HPL houtlook traprenovatie

04 - 03 - 2024

Het was de lange wachttijd waard. En mooie showroom met goede uitleg van Joyce. Nette prijs. Bas en Jan hebben samen de trap in 1 dag gerenoveerd. Alles netjes achtergelaten. Samenvattend: zeer aanbevelingswaard.

- Christianne Engelen

Houtlook traprenovatie HPL den bosch.jpg
10
Antraciet lederlook traprenovatie in Zaltbommel

29 - 02 - 2024

Na een bezoek in de showroom een trap uitgezocht. We hebben even geduld moeten hebben voordat er gerenoveerd kon worden omdat de planning nogal vol zat, maar het was het wachten méér dan waard!! Wat een waanzinnig vakmanschap! In iets meer dan 1,5 dag de gehele trap (dus ook de zijkanten) zeer vakkundig gerenoveerd. En ook nog voor een mooie prijs! Ik wil iedereen die plannen heeft voor renovatie aanraden bij hen te gaan kijken en van advies te laten voorzien en daarna zaken te gaan doen. Daar krijg je absoluut geen spijt van.

- René Löwik Zaltbommel

9,5
Eiken vloer schuren

29 - 02 - 2024

We zijn heel blij met het geleverde werk. Onze vloer ziet er weer tiptop uit.

- Jelte Den Bosch

10
Eiken traprenovatie in Opheusden

23 - 02 - 2024

Nadat wij ons huis hadden gekocht kwamen wij tot de conclusie dat de vloer en de trap beter konden. Via bekende die een goede ervaring hebben gehad met het maatwerk van Bas & Jan kwamen wij bij dit bedrijf terecht. Het was meteen duidelijk dat we te maken hadden met echte professionals. Vanaf het eerste moment dat de metingen werden genomen tot de meest ingewikkelde details van onze vloer en trap werd alles met beleid en toewijding gemaakt. Tijdens de werkzaamheden hebben we ook regelmatig overlegd over wat wij graag zouden willen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze wensen en hun advies zijn we uiteindelijk tot een prachtig eindresultaat gekomen die onze verwachtingen oversteeg. We zijn zeer tevreden en het was zeker de wachttijd waard. Als je zoekt naar echte professionals die strak maatwerk leveren, eerlijk advies geven en meedenken over jouw wensen zoek dan niet verder dan Bas Van Genderen | Parketrenovatie | Traprenovatie.

- Dennis en Lidia Opheusden

Eiken traprenovatie Opheusden.jpg
10
Parketreparatie en -renovatie

21 - 02 - 2024

Alles is precies zoals afgesproken verlopen. Er werd van te voren goed uitgelegd wat er met de vloer ging gebeuren en is precies gegaan zoals wij graag zouden willen. Ook de nieuwe plinten zien er fantastisch uit.

- Niels Boxtel

10
Eiken Z-traprenovatie

19 - 02 - 2024

Eerlijke Vakmensen en Uitstekende Service bij Bas van Genderen. In een wereld vol met opties en keuzes in de traprenovatie, is het een verademing om bij Bas van Genderen terecht te komen. Hier vind je geen "keukenverkoop praktijken", maar eerlijke vakmensen die echt met je meedenken. Wat ons meteen opviel, is de persoonlijke benadering. Ze nemen de tijd om naar je wensen te luisteren en komen zelfs bij je thuis kijken indien nodig. Dit geeft ons als klanten de ruimte om goed na te denken over de aangeboden oplossingen. Na akkoord met de offerte, werd de traprenovatie uitgevoerd. Jan, een ware vakman, heeft al vele trappen onder handen genomen en beschikt dan ook over de nodige ervaring. Dit zie je niet alleen aan zijn aanpak, maar vooral ook aan het eindresultaat, Top. Wat Bas van Genderen echt onderscheidt, is de combinatie van vakmanschap met eerlijke en concurrerende prijzen. Hoewel kwaliteit zijn prijs heeft, is het wachten op de levering meer dan de moeite waard. Kortom, wij zijn ontzettend tevreden met de service, het vakmanschap en de eerlijkheid van Bas van Genderen. Als je op zoek bent naar kwaliteit en betrouwbaarheid in traprenovatie, zoek dan niet verder.

- Wendy & Henk 's-Hertogenbosch

10
Eiken traprenovatie in Utrecht

09 - 02 - 2024

Wat een verademing om Jan en Bas over de vloer te hebben. En ze hebben geen goed, maar uitstekend werk verricht! Aan alle details werd gedacht en Jan is minstens zo kritisch als wij (en dat zegt wat ;-)) vwb de afwerking. Kortom, enorm tevreden en een aanrader voor iedereen. Jan, Bas en Joyce dankjewel!

- Sabine Utrecht

Beoordeling plaatsen

Wij hechten grote waarde aan wat klanten van ons vinden. Dat is wat ons motiveert. Daarom waarderen we het ontzettend als je hieronder in zou kunnen vullen hoe je ons ervaren hebt.