Tel: 0418 - 20 20 06

Openingstijden showroom: Vr (10:00 - 20:00) - Za (10:00 - 16:00)

Klanten aan het woord

NF uit Gorinchem:

Joyce en Bas,

Zojuist jullie rekening binnen gehad en om eerlijk te zijn houden wij net als, denken wij, veel mensen met ons niet zo van rekeningen en betalen, maar deze hebben we toch met een glimlach op ons gezicht meteen betaald.

Vanaf het eerste contact met Joyce en het bezoek aan jullie showroom, de snelle en servicegerichte antwoorden op onze vragen en verzoeken van Joyce tot de laatste handelingen aan de vloer van Bas is voor ons meer dan prettig verlopen en kunnen vele bedrijven een voorbeeld aan nemen.

De vloer is een waar plaatje geworden, de plint is prachtig en het meedenken van Bas hierin en het vakmanschap van hem, net als de kleine details waar hij op let, waren super en zijn erg blij met het eindresultaat.

Dank voor de service en geleverde werk, succes met jullie bedrijf, mochten we ooit nog iets met vloeren moeten doen weten we waar we zijn moeten.


AF uit Brakel:

Na zoeken op traprenovatie, terecht gekomen bij Bas van Genderen. Wij zijn op afspraak naar de showroom geweest waar we prettig werden ontvangen door Joyce met koffie. Goed advies gekregen en meteen afspraak gemaakt, Bas kwam bij ons thuis om de traptreden op te meten en kwam op de afgesproken datum. Na een dag werken hadden wij een mooi gerenoveerde trap. Wat een vakman, Bas werkt keurig en secuur en is prettig in omgang.

Bedankt Bas.


RR uit Aalst:

Na een maand lopen te dubben, toch besloten om eens bij Joyce binnen te stappen. En de keuze was reuze, maar uiteindelijk hadden wij onze keuze snel gemaakt! Onze vloer was geolied met zo’n gele gloed (een beetje oudbollig) nu na het schuren heeft Bas hem ingekleurd met de monocoat white wash, en het resultaat is echt SUPER!!!

Bas hartstikke bedankt voor het resultaat en niet te vergeten voor de gezelligheid!

René & Natascha


EA uit Kaatsheuvel:

Vorig jaar Bas en Joyce leren kennen. Onze vloer was dramatisch verpest door een aannemer die zei, naast het renoveren van onze keuken, de vloer ook wel mee te kunnen ‘nemen’. Het resultaat was afschuwelijk en dit alles maakte dat we, na 2 maanden boven gewoond te hebben, niet naar beneden konden. Bas was werkelijk onze redding. Ondanks zijn overvolle agenda maakte hij steeds een paar uurtjes vrij en kwam zelfs op zaterdag terug om alles voor ons in orde te maken. Resultaat was een prachtige vloer waar wij niet meer op durfden hopen. Echt vakwerk door een hele prettige persoonlijkheid! Joyce stond ons terzijde met het juiste advies en een warm onthaal! Een werkelijke aanrader!! Erik en Annemarie


CS uit Sliedrecht:

Onze nieuwe vloer laten oliën door bas (en joyce).
Super fijn stel om mee te werken. Denken heel erg met je mee.
En stoppen niet voordat het resultaat optimaal is.
De volgende keer wordt het zeker weer van Genderen vloeren.

Bedankt Bas en Joyce

Groetjes Cees Jan en Nellianne


PH uit Den Bosch:

Onze eiken houten vloer is weer als nieuw! We zijn erg blij met het resultaat. De vloer is opgespannen zodat nagenoeg alle kieren zijn verdwenen. Daarna is de vloer geschuurd en in de olie gezet. De kleur past precies bij de meubels. Dat is toch altijd even spannend… We zijn prima geadviseerd. Bas en Joyce denken met je mee en er wordt keurig werk afgeleverd. Van Genderen was ook de enige die dezelfde avond nog een offerte mailde op ons verzoek. Van andere bedrijven moeten we nu nog een offerte ontvangen! Als je vakwerk zoekt tegen een betaalbare prijs dan moet je bij van Genderen zijn! Dank je wel Bas en Joyce.
Peter en Ilse


IB uit 's-Hertogenbosch:

Ik was al een tijdje op zoek naar een bedrijf om mijn trap te renoveren. Via marktplaats terechtgekomen bij Van Genderen Vloeren. De showroom bezocht waar ik door Joyce met een kopje thee werd ontvangen. Na een gedegen advies meteen een bestelling geplaatst en een offerte ontvangen. Inderdaad er komt helemaal niets meer bij dan de prijs die op de site genoemd wordt. Door persoonlijke omstandigheden waar hij niets aan kon doen heeft hij de afspraak 2 keer moeten afzeggen. Zijn oplossing was om dan 2e pinksterdag te komen als ik het geen probleem vind. Ik vond dat prima. Als service en voor de overlast wegens het 2 keer verzetten van de afspraak had hij een mooi boeket bloemen mee. Dit had voor mij niet gehoeven omdat de reden van afzeggen echt door persoonlijke omstandigheden was veroorzaakt. Bas heeft mijn trap echt omgetoverd tot een plaatje! Ik ben er zo blij mee. Als ik ooit mijn houten vloer moet laten schuren weet ik wel door wie dat zal gebeuren. Joyce en Bas bedankt voor de goede service en het mooie resultaat. Jullie zijn jonge ondernemers maar met jullie mentaliteit heb ik er vertrouwen in dat het goed blijft lopen.


AH uit Schiedam:

Met vele bedrijven hebben we contact gehad voordat Bas onze vloer kwam opknappen. Niet een is zo flexibel als van Genderen vloeren. Joyce heeft ontzettend meegedacht met het bepalen van een datum (als er een gaatje vrijkwam belde ze direct), we konden op een maandag avond!!! langskomen in de showroom om een kleur uit te kiezen. Als je fulltime werkt is dit heel erg prettig. En dan was het zover, vroeg in de ochtend kwam Bas de vloer shuren. De volgende dag zou deze in de olie gezet worden. Het resultaat is fantastisch, alles wat wij ervan hadden verwacht.
Voor ons is van Genderen Vloeren een aanrader en wij zullen iedereen die zijn vloer wil laten doen doorsturen naar Joyce en Bas. Een eerlijk en nuchter bedrijf, helemaal super, ga zo door!


TH:

We hadden verschillende bedrijven laten komen voor een offerte traprenovatie. Van Genderen kwam voor ons hier het beste uit. Heel goed contact via Joyce en een keurige offerte. Ook het eindresultaat is werkelijke super! Dus prijs/kwaliteit verhouding is prima. Soms is Bas wat lomp tijdens het werken bijvoorbeeld qua geluidsniveau maar dat is een klein nadeel tegenover vele voordelen van het werk dat gedaan is. Hij is zoekt snel oplossingen en denkt met je mee. We komen zeker terug bij dit bedrijf als we jullie weer nodig hebben.


AB uit Tilburg:

Onze vloer van 15 jaar oud laten schuren en olien in de kleur die we eerder hadden uitgezocht in de showroom. Resultaat boven verwachting omdat wij dachten dat de vloer niet meer mooi te krijgen was. Zelfs overwogen om er laminaat in te leggen ipv de houten vloer.
Gelukkig niet gedaan met als resultaat een mooie vloer.
Aardige, betrouwbare mensen de met liefde voor het bedrijf een prima prestatie neer zetten.
Zeker de moeite waard om in ieder geval een offerte te laten maken.


PJ uit Oosterhout:

Van Genderen vloeren heeft vandaag bij ons de werkzaamheden afgerond.
Vloer (12 jaar oud) schuren en vervolgens in de olie gezet .
Bas is een echte vakman met liefde voor zijn vak ! Het resultaat is nog mooier dan verwacht en prijs, kwaliteit is prima in evenwicht ! Ook qua kleur zijn wij geweldig geholpen !
Bedankt voor dit geweldige resultaat!


JvdB uit Bergschenbroek:

Na goed advies is ons parket in twee dagen weer als nieuw. Bas heeft prima werk geleverd. Hulde.


Henk en Jetty uit Hoofddorp:

Via google traprenovatie terecht gekomen bij Bas van Genderen. Wij op zaterdag naar de showroom waar we prettig werden ontvangen door Joyce met koffie. Ik was sceptisch wat de prijs betreft, ik dacht er zit vast een addertje onder het gras, maar er kwam inderdaad niets bij. Meteen afspraak gemaakt. Bas kwam thuis om de traptredes op te meten en kwam op de afgesproken datum. Na een dag werken hadden wij een prachtige trap. Wat een vakman, Bas werkt keurig en secuur en is prettig in omgang. Onze volgende trap laten we zeker doen door Bas van Genderen.
Bedankt Bas we wensen jou en Joyce veel klanten toe.
Henk en Jetty


Vivian en Gerard uit Veenendaal:

Via marktplaats in contact gekomen met Van Genderen vloeren. Niet voor een vloer, maar voor het renoveren van onze trap. Prettig contact via de mail met Joyce en gastvrije ontvangst in de showroom. Blij verrast met de offerte, er kwamen geen extra kosten bij de bedragen die op marktplaats werden genoemd. Het was zelfs iets goedkoper, omdat onze stootborden nog prima waren. Afgelopen week heeft Bas de trap gerenoveerd en wij zijn erg blij met het eindresultaat! De trap is strak afgewerkt en helemaal naar wens. Als onze houten vloer toe is aan een renovatie, dan zullen wij zeker contact met jullie opnemen.

Dank!
Groetjes, Vivian & Gerard


RH uit Gendt:

Het contact met Joyce en Bas, het vakkundige werk, en het uiteindelijke eindresultaat is in één woord te beschrijven: Fantastisch!

Niet meer verder zoeken: Bas en Joyce boeken!


J&G uit Wijk en Aalburg:

Van Genderen vloeren heeft hier fantastisch werk afgeleverd, werkelijk top!
Dit bedrijf kunnen we zeker aanbevelen: Gedegen advies, mooie showroom waar de vele mogelijkheden te bewonderen zijn, keurige offerte, flexibel en komt gemaakte afspraken ook na!
Tijdens het waxen vonden we de door ons uitgekozen kleur toch wat aan de donkere kant uitvallen: Geen probleem, dit bedrijf is in staat om hier direct op te acteren, de kleur werd ter plaatse geheel naar onze wensen aangepast.
Het resultaat mag er zijn, hier gaan we lang plezier aan beleven!


Smits uit Veldhoven:

Wow wat een super “nieuwe” mooie vloer!
Wat is Bas een super vakman en een super leuke gast. Prijs kwaliteit verhouding is echt super.
Joyce regelt de afspraken super.
Ik kan werkelijk niets negatiefs bedenken dus als u uw vloer wilt laten doen laat het gerust door van Genderen vloeren doen echt een aanrader!


Fam. de Neef uit Soest:

Na mijn eerste email met vragen een zeer transparante en uitgebreide reactie gekregen. Daarna ook prettige communicatie.
Vervolgens natuurlijk waar het om gaat; de vloer. Resultaat ronduit verbluffend. Hier dus zeer tevreden klanten. Joyce en Bas bedankt. Fam. de Neef


Landman

Via marktplaats hier terecht gekomen. Snel en goed contact gehad en ook een prima offerte. Na bezoek aan de showroom en het uitkiezen van de kleur heeft Bas de klus geklaard. Onze vloer was na ruim 10 jaar toe aan een opknap beurt. Bas is zeer secuur en gaat niet eerder weg dan dat je tevreden bent over het resultaat. Na 4 weken zijn we nog steeds heel blij met onze nieuwe vloer. Zeker een aanrader. Eerlijk bedrijf met goede adviezen. Gewoon doen!

Fam. Landman


Thijssen:

Mijn vloer Frans eiken geolied, van 14 jr oud, best geel/ bruin geworden nu geschuurd door Bas en met combi van whitewash en grijs monocoat oil behandeld ziet er super uit! Het is alsof ik een nieuwe vloer heb. Snelle offerte, goed advies en overleg over de kleur. Ben erg tevreden en blij. Prima werk en vakman. Ook alleen in huis gelaten, omdat ik er niet bij kon blijven, ook belangrijk dat vertrouwen!


Troost uit Zwammerdam:

Na een tip van vrienden Bas om een offerte gevraagd. Een goede offerte die ook snel kwam.Wij zijn zeer tevreden met het resultaat zelfs boven verwachting.Wat is Bas een goede vakman!!! Dit kan ik zeggen na wat hij bij ons gepresteerd heb.Zo mooi is de vloer nog niet geweest.Over de service en vriendelijkheid niets anders dan lof en wat een mooie showroom.

MENSEN IK ZOU ZEGGEN DOEN !
Heel erg bedankt.


van Vugt uit Breda:

Bas heeft onze onze oude vloer met gaten en scheuren heel mooi bijgewerkt en vakkundig geschuurd. Ook de V-groeven. Weer als nieuw. Prima prijs/kwaliteit, zeker aan te raden.

van Houwelingen uit Arkel:

Via een advertentie op Marktplaats bij van Genderen vloeren terecht gekomen. In eerste instantie geinterreseerd door de €70,- per trede. Zelf trede kopen en stootborden bestellen kwamen we ook op €65,- per trede, en dan komen er nog diverse dingen bij. In Nederhemert kleur etc. uitgezocht, en inderdaad kwam niks extra bij. €70,- per trede gemonteerd, en geloof me zoals Bas krijg je het zelf nooit voor elkaar. Onze trap is supernetjes gerenoveerd. En voor een paar honderd euro minder als bij de bekende trappen renovatie bedrijven. Ook de manier van werken is fijn, echt helemaal goed.
Als je dit graag wil laten doen, is dit wel een heel goed adres.

Fam. van Houwelingen


van Bussel uit Arnhem:

Op basis van de positieve recensies op Marktplaats heb ik voor Van Genderen Vloeren gekozen. En ik kan me alleen maar bij de positieve beoordelingen aansluiten: een goede voorbereiding via Joyce (meerdere proefplankjes opgestuurd gekregen), heldere afspraken vooraf (datum tijd, werkzaamheden) en het allerbelangrijkste: de vloer tot in de details vakkundig geschuurd en opnieuw geolied door Bas (van donker naar licht, echt prachtig!) en na afloop een keurig en netjes opgeruimd huis. Ik voel me weer helemaal thuis!


Dittmar uit Drunen:

Bas heeft vorige week onze 15 jaar geleden voor het laatst onderhouden vloer gerenoveerd. Schuren, borstelen, bezagen en in de 2k olie gezet. De vloer is mooier dan ooit tevoren. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en de service!


de Vos Burchart uit Duiven:

Onze vloer is na 20 jaar een nieuw leven begonnen. Van Genderen vloeren heeft de vloer weer nieuw leven ingeblazen. Binnenkort is de trap aan de beurt, we zien daar erg naar uit. Vriendelijke mensen en de koffie staat altijd klaar in hun mooie showroom.


van der Meij uit Nootdorp:

Wij hebben onze hardhouten vloer laten repareren door Bas na een waterschade. We zijn zo enorm blij en genieten iedere dag van het resultaat. Bas heeft werkelijk alles tot in de puntjes keurig gemaakt. Ook willen wij Joyce bedanken voor de snelle service en afhandeling. Indien je een nieuwe vloer of misschien een reparatie, raden wij echt iedereen aan om van Genderen vloeren in te schakelen. Bas en Joyce, wij wensen jullie goede zaken voor de toekomst,

Groetjes Andre en Carla


JvD uit Alphen aan den Rijn:

We laten even weten dat we heel erg blij zijn met onze ” nieuwe” vloer.
Jullie hebben er alles aan gedaan ons helemaal tevreden te stellen met je werk.
Alle hulp bij de kleurkeuze maar zeker ook de aanpak van het werk is werkelijk top.
Het resultaat is boven verwachting mooi.Extra zichtbaar nu onze nieuwe bank gekomen is.

Wij zijn ervaren en best kritische consumenten maar hier geldt alleen maar meer dan tevredenheid. De extra nieuwe plinten die we kregen in combinatie met het advies de groeven opnieuw aan te brengen geven de vloer inderdaad de nieuwe uitstraling die Bas verwachtte.

Wij zullen zoeken naar klanten voor jullie.

Nogmaals bedankt voor het mooie werk.


VP uit Den Bosch:

Bas heeft onze houten vloer heel mooi opgeknapt. Ook heeft hij een stuk vloer bijgelegd omdat we een open haard hadden verwijderd. We zijn heel erg tevreden over het resultaat!


GR uit Leersum:

Top! in 1 woord. Kwaliteit en service uitstekend. Bas is een harde en eerlijke werker, geeft duidelijke adviezen, ook betreft de nazorg. Wij zijn bij Joyce geweest betreft de kleur van de olie, wij wilden de kleur met eigen ogen zien, ook hier een goede en uitstekende uitleg.

Zelf heb ik een klusbedrijf en weet dan ook als geen ander hoe het werkt als kleine zelfstandige. Mijn klanten zal ik zeker adviseren hun vloer te laten behandelen door van Genderen vloeren.


RK uit Zwammerdam:

Onze vloer was nodig toe aan een opknapbeurt. Na het bezoek aan de nieuwe fraaie showroom in Nederhemert hebben we besloten onze vloer te laten verouderen. Het resultaat is verbluffend. Mooie matte 2K whiteolie maken de vloer echt oud, voorzien van mooie plinten.

De begeleiding, adviezen en administratieve afhandeling zijn prima en het resultaat getuigt van echt ouderwets vakmanschap.

Hartelijk bedankt, Joyce en Bas voor de geleverde dienst voor en prima prijs!


IB:

Bas heeft onze eikenhouten vloer geschuurd en geolied, vloer ligt er al 20 jaar in en was nog nooit behandeld maar Bas heeft er een hele nieuwe vloer van gemaakt! We zijn er stil van, zo mooi. Er moesten ook wat reparaties worden uitgevoerd en dat ziet er perfect uit! Binnenkort mag hij ook aan de slag bij mijn dochter die pas een huis heeft gekocht.
Bas is een topper en ik raad hem iedereen aan. Ook het contact met Joyce was zeer prettig.


MvL uit Wageningen:

– Heel goede communicatie, zowel mailverkeer met Joyce als via sms en in persoon met Bas
– Vloer is zeer professioneel gedaan

Niets dan lof, zeker een aanrader!


TC uit Cuijck (via Marktplaats):

Bas heeft bij ons de vloer in de kamer en de serre geschuurd en in de olie gezet.
De vloer is echt geweldig mooi geworden , Bas is echt een vakman die oog heeft voor detail. De vloer heeft hij een aantal keren geschuurd waarbij het stof werd opgevangen.

Hij heeft ook de plinten netjes gemonteerd en geholpen met het maken van de juiste keuze voor de kleur.
Ook het emailverkeer met Joyce hebben we als zeer prettig ervaren.Ik kan Bas en Joyce van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een goed en betrouwbaar adres voor een nieuwe vloer.


AK:

Alsof we een hele nieuwe vloer hebben, zo mooi is het geworden. Onze 10 jaar oude geoliede vloer is door Bas geschuurd en daarna voorzien van 3 laklagen. Het resultaat is een veel lichtere vloer. Wij zijn er heel blij mee. Bas verstaat zijn vak en samen met Joyce heeft hij een goed bedrijf neergezet. De contacten met Joyce via de mail waren zeer correct, snel en professioneel. Heel veel succes verder, we hebben jullie al bij anderen aanbevolen en zullen dat zeker nog vaker doen.


JPvO uit Hoofddorp:

Wij hebben Bas gekozen vanwege de vele positieve reacties op Marktplaats. Bas heeft onze parketvloer op de beneden verdieping en op de eerste etage gedaan. Beneden was het parket na 8 jaar intensief gebruik (met 4 kinderen) erg verweerd geraakt en op sommige plekken bijna zwart geworden van het vuil. Ik had zelf 2 jaar geleden getracht te schuren en lakken, maar dat was erg lelijk geworden. Boven hadden we een lekkage gehad en waren enkele delen weggehaald omdat de deur niet meer open ging. Bas heeft de vloeren geschuurd en opnieuw gelakt en op de eerste etage (waar nodig) nieuwe parketdelen ingelegd. Bas heeft het parket weer als nieuw gekregen. Dat is meer dan wij verwacht hadden aangezien het parket er slecht aan toe was na 8 jaar! Bas geeft een goed en eerlijk advies. Hij neemt de tijd om te kijken wat hem het beste lijkt en heeft niet meer vervangen dan nodig was. Al met al zijn we zeer tevreden en is het resultaat perfect. Van Oijen, Hoofddorp.


HB uit ‘s-Hertogenbosch:

Ik heb een ambachtelijk gelegde padoek vloer die geschuurd moest worden. Omdat dit een kostbare vloer is heb ik lang gezocht naar een betrouwbaar bedrijf om deze klus te klaren. Uit de diverse offertes uiteindelijk voor Bas gekozen. Gelukkig was het de juiste keus. Bas heeft me goed geadviseerd, mijn vloer is weer als nieuw voor een nette prijs. Hij heeft me zelfs 3 staaltjes toegestuurd om me te helpen bij mijn keus tussen olie, wax of lak. Ook de plinten zijn door Bas geleverd en netjes gemonteerd.

Bas werkt met professioneel gereedschap waardoor weinig stof, komt zijn afspreken na en kijkt niet op een uurtje als dit het werk ten goede komt.

Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.


KH uit Rosmalen:

Klus: mijn 20 jarige oude parket in woonkamer en hal schuren en lakken
Bas is voor deze klus gisteren en vanmorgen tot 1 uur  geweest, hij is zojuist vertrokken.
Ik ben absoluut een zeer tevreden klant!
Bas is betrouwbaar deskundig plus een harde werker, alleen maar lof!
Het mailverkeer met Joyce heb ik ook als zeer prettig ervaren, dezelfde dag altijd antwoord!
Van Genderen vloeren bedrijf zou ik echt aanraden!
verhouding prijs en kwaliteit is een absolute aanrader!
Ik kreeg 5 % korting omdat ik de offerte gelijk heb overgemaakt, altijd meegenomen !


JZ:

Vrijdag 26 okt. heeft Bas bij ons de vloer geschuurd en in de kleurolie gezet. Helemaal tevreden. Prima en nette werker. Ook het mailverkeer met Joyce was keurig en duidelijk en meteen antwoord. Bas was de zeep vergeten, maar de volgende dag werd het al opgestuurd. Zeer betrouwbare jonge mensen, ga zo door!


BB uit Oosterhout:

We hebben Bas onze boenvloer laten schuren en en lakken. Het resultaat is geweldig.
Bas werkt erg secuur, zorgvuldig en netjes. Hij houdt zich aan afspraken en is prettig in de omgang.
Na drie dagen hard werken hebben wij dankzij Bas (en Joyce) een super vloer waar wij heel blij mee zijn.

Verhouding prijs/kwaliteit is een echte aanrader.


MK uit Doetinchem:

Afgelopen woensdag is Bas bij ons geweest. Hij heeft onze vloer met Super White olie bewerkt en geschuurd! Maar het is zooooo mooi geworden! We zijn er zo blij mee! Bas werkt erg hard en super netjes! Ik ben zeer tevreden en mijn partner ook! Wij raden van Genderen vloeren echt aan!

Succes met alles jullie zijn een top bedrijf!


DT uit Opijnen:

Bas heeft in april onze vloer geschuurd. Op zijn advies hebben we de vloer met een matte lak behandeld en het resultaat is fantastisch. Daarnaast heeft hij plinten gemonteerd en de afwerking was ook perfect. Wij zijn vanwege onze kleine kinderen twee dagen het huis uitgeweest en Bas heeft het huis zeer netjes achtergelaten gezien de stof die van het schuren afkomt. Over een paar weken komt Bas laminaat leggen op de tweede verdieping, het is hem zeer gegund!


AK:

Bas en Joyce,

Wat een geweldige service!
Keurig per mail geadviseerd door Joyce en knap werk van Bas. Onze vloer was sterk verouderd en versleten, maar na een bezoekje van Bas is onze vloer weer als nieuw. We hadden besloten zelf te lakken, maar op de dag zelf kwam dat toch niet zo goed uit. Bas heeft toen voor ons de eerste laaglak aangebracht zodat we zelf die avond nog de tweede laag konden aanbrengen.
Bas en Joyce bedankt.

Fam. Koolhoven


WB uit Ede:

Vorige week heeft Bas bij ons 55 m2 hardhouten eikenvloer geschuurd, gefreesd, geborsteld en geolied. Dit heeft hij naar onze volle tevredenheid en professioneel gedaan.
Wij zijn zeer tevreden over van Genderen vloeren. Harde werkers.
Ook het emailverkeer met Joyce was goed. Zeer duidelijke offerte en nota.
Echt een bedrijf die zijn verplichtingen nakomt.
Wij hebben dit bedrijf dan ook aanbevolen bij onze buren die ook hun vloer geschuurd en geolied wilden hebben.


WH:

Bas en Joyce super bedankt. Jullie zijn nog erg jong, maar dat is absoluut niet te merken aan jullie adviezen, hard werken en vakmanschap. Bas is een super aardige, rustige en harde werker. Bij ons moest een stuk aangelegd worden i.v.m. erker, vloer in zijn geheel geschuurd en toen opnieuw in de olie en overal plinten. Het is supermooi geworden en je ziet helemaal niks van het stuk wat is aangelegd. Zijn prijs was ook nog eens de beste bij ons in de buurt. Veel succes verder met jullie bedrijf.


PB uit Tiel:

Bas heeft afgelopen jaar onze vloer met v-groef geschuurd en gelakt. Bas is een gedreven vakman en werkt uiterst precies. Niets is te veel, geeft goede adviezen en levert zeer mooi werk. Een echte vakman. Wij zijn hier zeer tevreden over. De vloer ziet er weer als nieuw uit. Wij hebben Bas en Joyce ervaren als nette betrouwbare mensen die hun woord nakomen. Ook over de prijs die ze rekenden waren wij zeer te spreken! Een absolute aanrader!


TB uit Eindhoven (via Marktplaats):

Afgelopen weekend 16-12-2011 heeft Bas onze grenen vloer geschuurd, gekleurd en in de olie gezet. Wij wisten niet of onze vloer wel mooi zou worden, maar toen wij hem ‘s maandags zagen waren we dik tevreden, dus Bas en Joyce bedankt voor de geleverde diensten. Ik zal goede reclame voor jullie afgeven bij anderen.


AdK uit Gameren:

De vloer bij ons is erg mooi geworden. Bas heeft hem geschuurd, geborsteld gerookt en daarna geolied. Wij zijn ZEER tevreden. Voor zowel prijs als kwaliteit. Hij is ten alle tijd bereid om te komen.


DS uit Vught:

Vorige week heeft Bas mijn grenen vloer geschuurd en in de olie gezet. Het hele proces van informatie opvragen tot en met de vloer renovatie was in een woord TOP!
Joyce heeft mij met engelengeduld voorzien van alle informatie en advies, ik kon ten alle tijden terecht met vragen en ik kreeg altijd snel antwoord. Ze dacht met me mee en had waardevolle adviezen. Bas is een TOP vakman en heeft van mijn lelijke vloer weer iets super moois gemaakt. Hij maakt zich er niet gemakkelijk vanaf, hij is secuur, kritisch op zijn eigen werk en let niet op de tijd. Ik ben heel erg blij met mijn vloer, het ziet er prachtig uit! Zo heeft hij er nog niet eerder uitgezien. Ook het leggen van de plinten, een paar dagen later, heeft hij uitstekend gedaan. En dit alles voor een zeer aantrekkelijke prijs! Ik zal iedereen die het horen wil Bas en Joyce aanraden wat het renoveren van houten vloeren betreft. Twee sympathieke vakmensen die deze beoordeling verdienen!


LB uit Den Bosch:

Bas heeft enkele weken geleden bij ons boven en beneden een houtenvloer gelegd en een bijpassende tafel gemaakt. Graag schrijven wij deze beoordeling voor Bas, omdat hij in alle opzichten onze verwachtingen heeft overtroffen. Hij is een op en top vakman, heeft oog voor detail, goede prijs, en werkt daarbij ook nog eens super netjes. Kortom: Een aanrader!


AvdL:

Bas heeft mijn vloer opnieuw geschuurd en in de olie gezet. De oude vloer was met hardwax behandeld door een ander bedrijf en daar waren we erg ontevreden over. De dag erna heeft Bas de vloer in de olie gezet.
Het resultaat is fantastisch. De vloer is schitterend geworden. Bas werkt erg hard door, maakt lange dagen en is zeer kritisch op zijn werk.


RT  uit Tiel:

…Afgelopen week heeft Bas mijn vloer onder handen genomen. Het werd een dag van 7:15 tot 21:15, complimenten voor de vakman. Super werk en zeer tevreden. Ik kan een ieder Bas ten volle aanbevelen, komt afspraken na en werkt zeer zorgvuldig. Ook de samenwerking met Joyce was naar volle tevredenheid.

Bas en Joyce, bedankt en ik weet jullie te vinden mocht het weer nodig zijn, succes!


JHvM uit Zaltbommel:

Superwerk, harde en nette werker en komt zijn afspraken volledig na. Kunnen hem aan iedereen aanraden.

Direct weten wat jouw investering is? BEREKEN HIER