Tel: 0418 - 20 20 06

Openingstijden showroom: Vr (10:00 - 20:00) - Za (10:00 - 16:00)

Klanten aan het woord

02-08-'19: Zwart geoliede eiken traprenovatie in Gorinchem10

Helemaal super, alles was duidelijk en goed gecommuniceerd. Twijfel niet en laat je trap door BG doen, elke cent was het waard. We hebben 2 trappen met leuning laten doen en ze zien er fantastich uit!

27-07-'19: Verkleurde eiken vloer geschuurd en afgewerkt met een lichte vloerolie10

Afgelopen week door Bas het parket laten schuren en weer mooi in de was laten zetten. We twijfelde nog over de kleur. Bas bracht grote eikenhouten kleurstalen mee zodat we samen met hem tot een beslissing konden komen. Met zijn zeer professionele apparatuur heeft hij er iets moois van gemaakt. Wij durven hem bij iedereen die van plan is zijn parket te renoveren aan te raden. We geven hem een dikke voldoende.

27-07-'19: Betonlook traprenovatie in Uden9

Na het ontvangen van een scherpe offerte hebben we besloten een bezoek te plegen aan de showroom en ons te laten informeren over de mogelijkheden. Vanwege de persoonlijke aanpak was er geen twijfel mogelijk en zijn we met dit familiebedrijf in zee gegaan. Binnen 3 weken werd de trap al gerenoveerd. Keurig gewerkt met oog voor detail en dat heeft geresulteerd in een strak afgewerkte trap. Mijn complimenten voor jullie werkzaamheden en we raden jullie ten zeerte aan bij andere geïnteresseerden. Bedankt! Gr. Kevin & Nicole

22-07-'19: Vlek verwijderen in Vught10

Na een geslaagde parketrenovatie door Bas van Genderen kreeg ik helaas een vlek op mijn vloer door eigen toedoen. Heb hen direct gebeld wat te doen met die vlek. Dezelfde dag nog antwoord, dezelfde week zijn ze langs gekomen om delen van de vloer opnieuw te schuren en lakken. Waar vind je deze service nog? Wederom een vloer zo goed als nieuw. Geweldig.

22-07-'19: Betonlook traprenovatie met eiken leuningen in Drunen10

Vanaf het moment dat we naar iemand zochten die onze trap kon renoveren via de website, tot aan de oplevering een top kwaliteit! Joyce communiceert ontzettend fijn en er is veel mogelijk. Ook denken ze goed mee. Jan heeft bij ons de trap gerenoveerd en weet wat kwaliteit is. Ik kan iedereen Bas van Genderen aanbevelen!

21-07-'19: Eiken vloer schuren en blank oliën in Zaltbommel10

Bas heeft bij ons zeer professioneel de 20 jaar oude eiken parketvloer geschuurd en in de olie gezet. Het resultaat is prachtig en de vloer is zo goed als nieuw. Alle communicatie met zowel Bas als Joyce is zeer prettig en vriendelijke, ze geven goed deskundig advies. We zijn zeer tevreden en kunnen het iedereen aanraden.

12-07-'19: Parketvloer schuren in Den Bosch9

Bas heeft onlangs het parket in onze huiskamer geschuurd. Zelf hebben we deze afgelakt. De vloer is weer als nieuw. Wij zijn super tevreden. In de aanloop hebben we Joyce een keer bezocht voor het maken van de nodige afspraken. Zij gaf ons een zeer deskundig advies. Alle afspraken zijn geheel nagekomen. Kortom, wij zijn uitermate tevreden. 

08-07-'19: Leerlook traprenovatie in Rotterdam10

Top kwaliteit, heel professioneel, met een hele mooie collectie en brede keuzes. We geven een cijfer van een 10! Dank voor de top kwaliteit werk en service!

05-07-'19: Grenen vloer leggen in winkelpand in Utrecht10

De samenwerking is zeer goed bevallen. Er werd snel gereageerd op de mail en er werd goed meegedacht met ons. Super tevreden dus!

05-07-'19: Eiken parketvloer schuren en blank oliën in Beneden-Leeuwen8

Het werk is goed bevallen. De vloer ziet er weer goed uit. 

29-06-'19: Open traprenovatie van eikenhout in Oss10

We zijn opzoek geweest naar een bedrijf om onze trap te renoveren en terecht gekomen bij Bas van Genderen Parket- en Traprenovatie. We hebben een prima bedrijf uitgekozen, zeer vriendelijk ontvangst. We waren er snel uit wat we wilden. En de tijd tussen het verstrekken van de opdracht en het werkelijke verrichten van de werkzaamheden was een paar weekjes. Het werk zelf is in goed anderhalve dag naar wens gereed gekomen. En we zijn er ontzettend blij mee. Zo mooi is het geworden. Ook zijn we zeer tevreden met de manier van werken, vakmanschap en aanwezigheid van Jan, wie de traprenovatie heeft verricht. Oftewel zowel we hier zeggen 'die kunde goed in huis hebben'. Een zeer vriendelijke jongeman. Nogmaals we zijn er zeeeeeer blij mee, we hebben een goed bedrijf uitgekozen en een aanrader voor anderen. Echt een dikke 10.

29-06-'19: Beuken parketrenovatie in Bruchem10

Bas heeft onze beukenvloer geschuurd en in de olie gezet. De vloer is weer als nieuw. Alles is conform de afspraken verlopen en we zijn zeer tevreden. 

23-06-'19: Leggen van nieuwe eiken multiplank in Zaltbommel9.5

Jan heeft bij ons een nieuwe vloer gelegd. Dit heeft hij met veel passie en vakkundigheid gedaan. Ook het plaatsen van de plinten is met de uiterste zorg uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat en zullen jullie zeker aanbevelen.

22-06-'19: Eiken vloer schuren en lichtgrijs oliën in Vught9

Heel goed. Duidelijke informatie en prachtig eindresultaat. 

21-06-'19: Parketvloer schuren en donkerder oliën in Sleeuwijk10

In twee dagen tijd een nieuwe parketvloer! De afgelopen 2 dagen heeft ons vloer (inmiddels bijna 30 jaar oud) een renovatie ondergaan. De vakkundige aanpak en de precisie waarmee Bas het werk heeft aangepakt heeft geleid tot een fantastisch resultaat. De vloer heeft daarnaast ook nog eens een andere kleur gekregen waardoor alle plinten werden verwijderd (daarna geschuurd en geolied) en opnieuw zijn bevestigd. De nette manier van werken en het aanwezige vakmanschap heeft geleid tot een geweldig resultaat. 21 juni 2019,  Hans de Ruijter

Direct weten wat jouw investering is? BEREKEN HIER