Tel: 0418 - 20 20 06

Openingstijden showroom: Vr (10:00 - 20:00) - Za (10:00 - 16:00)

Klanten aan het woord

17-01-2020: Open traprenovatie van eikenhout in Velddriel10

We zijn heel blij met het resultaat van de renovatie, we hebben echt een nieuwe trap gekregen na wat twijfel over een complete nieuwe trap of toch renoveren zijn we met het advies van Bas uitgekomen op deze renovatie. Jan heeft de renovatie uitgevoerd, echt een vakman. Er is heel netjes en nauwkeurig gewerkt en alles volgens afspraak, het kon zelfs nog wat eerder uitgevoerd worden dan in eerste instantie gepland. Er zijn top materialen gebruikt en de afwerking is perfect, een aanrader!

17-01-2020: Open traprenovatie van eikenhout in Velddriel

27-12-'19: Eiken parketrenovatie8

Prima vakwerk, goede services, zéér tevreden met resultaat. 

27-12-'19: Eiken parketrenovatie

26-12-'19: Eiken vloer schuren en oliën in Meteren8

Zeer goed, de vloer is opnieuw geschuurd en geolied, hij is weer als nieuw! Bas werkt heel netjes. We hadden nog een lekkage bij de vloer van de radiator dat heeft hij ook opgelost! Ook alles mooi afgewerkt, we zijn erg tevreden!

26-12-'19: Eiken vloer schuren en oliën in Meteren

22-12-'19: Eiken vloer schuren en betonlook traprenovatie9

Zeer tevreden met het werk van Bas en Jan. Vloer ziet er superstrak uit en onze 2 open trappen zijn een prachtige aanwinst voor ons huis. Bedankt voor de goede service en het prachtige resultaat!

16-12-'19: Eiken schuren en oliën + nieuwe laminaat leggen10

Vanaf het eerste moment enthousiast over Joyce en Bas. In de showroom zijn we vriendelijk ontvangen en heeft Joyce de tijd genomen om ons te adviseren over het renoveren van onze parketvloer en het leggen van een laminaatvloer. Een aantal weken later kwam Bas bij ons thuis de parketvloer renoveren en de laminaatvloer leggen. Dit is zeer naar wens en de extra werkzaamheden (op eigen initiatief) hebben voor een super resultaat gezorgd!

16-12-'19: Eiken schuren en oliën + nieuwe laminaat leggen

15-12-'19: Nieuwe vloer leggen + traprenovatie in Haarsteeg10

Dit is nu de 2e keer dat we een traprenovatie hebben laten doen bij Bas van Genderen. Ik kan iedereen dit aanbevelen want ze werken zeer netjes en denken met je mee. Ze nemen overal goed de tijd voor. TOP bedrijf, wederom tevreden klanten en we bevelen jullie nog altijd iedereen aan! 

15-12-'19: Nieuwe vloer leggen + traprenovatie in Haarsteeg

02-12-'19: Parketrenovatie in Maartensdijk10

Uitstekend. De vloer is nog nooit zo mooi geweest. Ligt er ruim 30 jaar in en is veranderd van een gele, glanzende vloer naar een rustig ogende blanke vloer met een vergrijsde gloed. Oyster. Prachtig geworden! Dankzij het vakmanschap van Bas en het goede advies van Joyce. Allebei verdienen jullie een groot compliment. Wat ons ook aansprak is dat jullie zo netjes werken. We bevelen jullie bedrijf van harte aan!

29-11-'19: Laminaat leggen en traprenovatie in Aalst10

Gewoon helemaal super. Keurig werk. Kan niet beter!

26-11-'19: Parketrenovatie Neerijnen10

Het werk is ons zeer goed bevallen. 

25-11-'19: Open en dichte traprenovatie 's-Hertogenbosch10

Er is echt vakwerk geleverd door Jan. Onze trappen en overloop zien er fantastisch uit! Nadat we de 1e offerte ontvangen hadden, hebben we een bezoek gebracht aan de showroom waar Joyce ons uitgebreid de mogelijkheden uitgelegd heeft. Tijdens het inmeten door Bas is er goed meegedacht over de afwerking. Al met al zijn we ontzettend tevreden met het resultaat. Komend jaar kloppen we weer bij jullie aan, ditmaal voor het renoveren van onze houten vloer.   

25-11-'19: Eiken Z-traprenvoatie in Tilburg10

Vanaf de eerste kennismaking tot aan de laatste afwerking een goed gevoel gehad over dit bedrijf! Goede service, kwaliteit, kennis en duidelijke communicatie. En we genieten elke dag van onze nieuwe trap, een waar kunstwerk in onze woonkamer!!

18-11-'19: Vloer aangeheeld, geschuurd en geolied in Vught10

Nieuwe vloer aangelegd aan 7 jaar oude en ‘geleefde’ bestaande vloer. Het geheel opnieuw behandeld (schuren en oliën) en ligt er nu bij alsof het nooit anders is geweest. Prachtig en tot in alle details perfect afgewerkt. Veel dank!

18-11-'19: Vloer aangeheeld, geschuurd en geolied in Vught

07-11-'19: Eiken parketvloer schuren en oliën in Berkel-Enschot10

Superblij met de parketrenovatie van Bas, onze vloer ziet er als nieuw uit. Het betegelde trapje in de kamer heeft Bas ook bekleed en het lijkt alsof het altijd al bij de vloer gehoord heeft. Schitterend! Topwerk! Ook grote complimenten voor de service en communicatie, Joyce heeft al onze vragen supersnel beantwoord en zorgde ervoor dat onze veranderde plannen in de agenda pasten. Veel dank!    

18-10-'19: Eiken traprenovatie in Kaatsheuvel9

Uitstekend. Jan is een echte vakman. Hij heeft de trappen mooi gerenoveerd . Ben blij met het mooie resultaat. De foto's staan op de site. 

06-10-'19: Parketrenovatie in Den Bosch10

Onze prachtige houtenvloer was een gevalletje waterschade, waarbij de planken van 2 cm dik krom zijn getrokken. De beschadigde planken zijn verwijderd en heeft Bas op vakkundige wijze nieuwe op maat gemaakte planken keurig teruggelegd. Daarna is de gehele vloer geschuurd, gefreesd en in de olie (kleur Mist) gezet. We zijn superblij met het eindresultaat, complimenten!!!

06-10-'19: Parketrenovatie in Den Bosch

Direct weten wat jouw investering is? BEREKEN HIER