Tel: 0418 - 20 20 06

Openingstijden showroom: Vr (10:00 - 20:00) - Za (10:00 - 16:00)

Klanten aan het woord

02-12-'19: Parketrenovatie in Maartensdijk10

Uitstekend. De vloer is nog nooit zo mooi geweest. Ligt er ruim 30 jaar in en is veranderd van een gele, glanzende vloer naar een rustig ogende blanke vloer met een vergrijsde gloed. Oyster. Prachtig geworden! Dankzij het vakmanschap van Bas en het goede advies van Joyce. Allebei verdienen jullie een groot compliment. Wat ons ook aansprak is dat jullie zo netjes werken. We bevelen jullie bedrijf van harte aan!

29-11-'19: Laminaat leggen en traprenovatie in Aalst10

Gewoon helemaal super. Keurig werk. Kan niet beter!

26-11-'19: Parketrenovatie Neerijnen10

Het werk is ons zeer goed bevallen. 

25-11-'19: Open en dichte traprenovatie 's-Hertogenbosch10

Er is echt vakwerk geleverd door Jan. Onze trappen en overloop zien er fantastisch uit! Nadat we de 1e offerte ontvangen hadden, hebben we een bezoek gebracht aan de showroom waar Joyce ons uitgebreid de mogelijkheden uitgelegd heeft. Tijdens het inmeten door Bas is er goed meegedacht over de afwerking. Al met al zijn we ontzettend tevreden met het resultaat. Komend jaar kloppen we weer bij jullie aan, ditmaal voor het renoveren van onze houten vloer.   

25-11-'19: Eiken Z-traprenvoatie in Tilburg10

Vanaf de eerste kennismaking tot aan de laatste afwerking een goed gevoel gehad over dit bedrijf! Goede service, kwaliteit, kennis en duidelijke communicatie. En we genieten elke dag van onze nieuwe trap, een waar kunstwerk in onze woonkamer!!

18-11-'19: Vloer aangeheeld, geschuurd en geolied in Vught10

Nieuwe vloer aangelegd aan 7 jaar oude en ‘geleefde’ bestaande vloer. Het geheel opnieuw behandeld (schuren en oliën) en ligt er nu bij alsof het nooit anders is geweest. Prachtig en tot in alle details perfect afgewerkt. Veel dank!

18-11-'19: Vloer aangeheeld, geschuurd en geolied in Vught

07-11-'19: Eiken parketvloer schuren en oliën in Berkel-Enschot10

Superblij met de parketrenovatie van Bas, onze vloer ziet er als nieuw uit. Het betegelde trapje in de kamer heeft Bas ook bekleed en het lijkt alsof het altijd al bij de vloer gehoord heeft. Schitterend! Topwerk! Ook grote complimenten voor de service en communicatie, Joyce heeft al onze vragen supersnel beantwoord en zorgde ervoor dat onze veranderde plannen in de agenda pasten. Veel dank!    

18-10-'19: Eiken traprenovatie in Kaatsheuvel9

Uitstekend. Jan is een echte vakman. Hij heeft de trappen mooi gerenoveerd . Ben blij met het mooie resultaat. De foto's staan op de site. 

06-10-'19: Parketrenovatie in Den Bosch10

Onze prachtige houtenvloer was een gevalletje waterschade, waarbij de planken van 2 cm dik krom zijn getrokken. De beschadigde planken zijn verwijderd en heeft Bas op vakkundige wijze nieuwe op maat gemaakte planken keurig teruggelegd. Daarna is de gehele vloer geschuurd, gefreesd en in de olie (kleur Mist) gezet. We zijn superblij met het eindresultaat, complimenten!!!

06-10-'19: Parketrenovatie in Den Bosch

28-09-'19: Traprenovatie met laminaat in Utrecht10

We zijn ontzettend blij met onze gerenoveerde trappen. Ze zijn zeer klantvriendelijk en dachten gedurende het hele proces met ons mee. Ook tijdens de renovatie werd zeer goed naar onze wensen geluisterd voor een perfect eindresultaat. Uitmuntende prijs/kwaliteitsverhouding!

27-09-'19: Parketrenovatie in Dodewaard10

Het werk is uitstekend bevallen! Het is precies gegaan zoals van tevoren was besproken. Het werk is zeer deskundig gedaan, het resultaat is helemaal super!

26-09-'19: Parketrenovatie in Tilburg9

Keurige service, prettige communicatie en prachtig eindresultaat na het opknappen van bestaande eikenhouten vloer. Vloer ziet er weer als nieuw uit. Zou Bas zo nog een opdracht laten doen!

26-09-'19: Parketrenovatie in Tilburg

25-09-'19: Eiken traprenovatie in Sprang-Capelle10

Het begint al bij een eerste bezoek aan de showroom: vriendelijk ontvangst door Joyce en zeer kundig geholpen/geadviseerd. Al heel snel besloten dat dit de mensen zijn die onze trap gaan verfraaien. Een kort inmeetbezoek door Bas (maar meer blijkt achteraf ook echt niet nodig, want wat goed is gaat snel) en vervolgens de echte renovatie door Jan. Een 100% vakman!! (laat daarnaast alles netjes achter en heeft ook nog een plint vastgeplakt die toevallig in de woonkamer was los gelaten) Dit bedrijf is een echte aanrader!!

25-09-'19: Eiken traprenovatie in Sprang-Capelle

25-09-'19: Robijn vloer schuren en kleuren in Nijmegen10

Onze Robinia parketvloer is compleet door Bas gerenoveerd. Het eindresultaat is overweldigend mooi! We zijn meer dan tevreden over Bas zijn werkzaamheden en bevelen jullie bedrijf van harte aan. Dank je wel Bas!     

04-09-'19: Eiken vloer schuren en oliën in de kleur Walnut10

Nadat we via e-mail enkele vragen hebben gesteld, zijn we in de showroom een kijkje gaan nemen om de perfecte kleur olie voor onze vloer te kiezen. Joyce heeft goed meegedacht, en veel advies en tips gegeven. Zowel tijdens ons bezoek, als ook later nog via e-mail. Bij onze verbouwing bleken er wat kleine punten bij te komen - geen probleem voor Bas; de beschadigingen werden gestopt, een stukje plank kon worden vervangen en de plinten in de juiste kleur werden netjes bevestigd. Alsnog allemaal binnen de afgesproken tijd! De vloer ziet er weer als nieuw uit, de kleur is prachtig en warm en alles is netjes afgewerkt. Wij zijn erg blij dat we de tip kregen om contact met Bas en Joyce op te nemen voor de parketrenovatie en zullen dit ook zeker doorgeven aan anderen!

Direct weten wat jouw investering is? BEREKEN HIER