Tel: 0418 - 20 20 06

Openingstijden showroom: Vr (10.00-20.00) - Za (10.00-16.00) of op afspraak

Klanten aan het woord

06-04-'20: Eiken traprenovatie in Waalwijk10+

Jullie werkwijze is ons prima bevallen. Zowel de ontvangst in de showroom als het werk aan huis. Trap is perfect gerenoveerd, puur vak-/maatwerk. Afwerking super. Wij zij heel tevreden en zullen dit zeker doorvertellen.

06-04-'20: Eiken traprenovatie in Waalwijk

01-04-'20: Nieuwe vloeren leggen in Tuil9

Wat een super leuk bedrijf en goede vakmensen! Zeer tevreden met de hulp van Joyce vooraf maar ook Bas en Jan die de vloeren kwamen leggen. De kennis van het vak zien we terug in hoe de vloeren gelegd zijn, keurig afgewerkt en het de kwaliteit van het hout is prachtig. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat en gaan er jaren van genieten! Super bedankt!

01-04-'20: Nieuwe vloeren leggen in Tuil

23-03-'20: Eiken vloer schuren en oliën van Hardinxveld-Giessendam10

De vloer is prachtig. Bas is professioneel. En heel nauwkeurig. Ook heeft hij de plinten geplaatst. Het is zeker een aanrader.

23-03-'20: Eiken vloer schuren en oliën van Hardinxveld-Giessendam

14-03-'20: Eiken vloer schuren en oliën in Utrecht9.5

In het voortraject (offerte en keuzes) heeft Joyce ons ontzettend goed en snel geholpen. Daarna heeft Bas in 2 dagen wonderen met onze vloer verricht. Niet alleen geschuurd en opnieuw behandeld, maar ook alles strak aangetikt en mooi afgewerkt met een plint. Wij zijn echt super tevreden met de goede service en het eindresultaat.

03-03-'20: Parketrenovatie in Maasdam8

Goed advies en mooi werk geleverd.

02-03-'20: Parketrenovatie in Kaatsheuvel10

Ik ben heel blij met de renovatie van mijn woonkamer vloer! Top werk!

02-03-'20: Parketrenovatie in Kaatsheuvel

21-02-'20: Parketrenovatie in Zevenbergen10+

Bas kwam netjes volgens afspraak op de eerste dag om 07:15 bij ons. Na het uitladen van zijn schitterende volledig ingerichte werkbus begon hij met het controleren van de vloer en plamuren waar nodig, Bas zag zelfs dat er langs de kanten een te korte gezaagde plank in lag waardoor ik al jaren onder de plint doorkeek door mijn eigen fout tijdens het leggen. Bas heeft het gat netjes opgevuld en is begonnen met schuren van onze oude donkere vloer. De 2de dag begon Bas met het plaatsen van de plinten en het nogmaals polijsten van de vloer, en het plaatsen van de mooie hoekjes die rondom de deurmat liggen. Daarna de vloer netjes in de olie gezet, iedere dag als we beneden komen genieten we weer van de vloer. Zo mooi!!! Bas is een echte vakman en heeft kwa afwerking een schitterend resultaat geleverd. Wij zijn uiterste tevreden en hadden dit door jullie jaren eerder moeten laten doen. Ook het ontvangst in jullie schitterende showroom was uit de kunst. Erg fijn geholpen. Ga zo door met jullie schitterend bedrijf!

21-02-'20: Parketrenovatie in Zevenbergen

14-02-'20: Schuren en oliën in Zaltbommel9

Onze vloer is heel mooi geworden wij zijn heel tevreden.

14-02-'20: Schuren en oliën in Zaltbommel

12-02-'20: Herstelwerkzaamheden, schuren en oliën eiken vloer10

Naast het schuren en oliën van onze eikenhouten vloer zijn er nieuwe plinten geplaatst en is onze convectorput helemaal opgeknapt. Er is door middel van een haakse plank een mooi raamwerk rondom gemaakt en daarnaast is er een nieuw convector-rooster geplaatst. We zijn erg blij met onze opgeknapte vloer en convectorput, het ziet er weer als nieuw uit en alles is met veel oog voor detail afgewerkt door Bas! We hebben al veel positieve reacties ontvangen op het resultaat.

12-02-'20: Herstelwerkzaamheden, schuren en oliën eiken vloer

09-02-'20: Betonlook traprenovatie in Utrecht9

Voor onze traprenovatie kwamen we via het internet uit bij Bas van Genderen. Tijdens ons bezoek in de showroom werd er door Joyce alle tijd voor ons genomen, om tot een tevreden eindresultaat te komen mbt traptreden, stootborden, wangen en led-verlichting. De traprenovatie zelf is door Jan onder handen genomen met uitstekend resultaat. Jan is heel vriendelijk, vakbekwaam, werkt netjes en gaat pas weg als alles tip top in orde is. De rommel wordt netjes opgeruimd. Aanrader!

09-02-'20: Betonlook traprenovatie in Utrecht
09-02-'20: Betonlook traprenovatie in Utrecht

07-02-'20: Eikenhouten vloer schuren en oliën in Hedel10

Bas heeft onze vloer gerenoveerd. Het resultaat is super! We zijn hier erg blij mee! Joyce ook bedankt voor de service!

04-02-'20: Betonlook traprenovatie in Drunen10

Het werk is ons ontzettend goed bevallen. Ze hebben heel netjes gewerkt en denken mee met de klant. Echt een vakman. Super bedankt voor de mooie traprenovatie en zeer net afgewerkt.

04-02-'20: Betonlook traprenovatie in Drunen

04-02-'20: Aanhelen, schuren en oliën in Nijmegen10

Onze 20 jaar oude donkerbruine parketvloer was toe aan verjonging. Goede vrienden en onze zoon hadden goede ervaringen met Bas van Genderen dus de keuze was gauw gemaakt. Bas is een vakman, een Pietje Precies in de goede zin van het woord en een super harde werker die maar een doel heeft; Klanttevredenheid. Je ziet hem stralen tijdens zijn werk en glunderen toen wij het resultaat zeer waardeerden. Een Aanrader! Fam. Orvini

04-02-'20: Aanhelen, schuren en oliën in Nijmegen

26-01-'20: Eiken vloer schuren en oliën9

We zijn super tevreden, heel erg mooi geworden!

26-01-'20: Eiken vloer schuren en oliën

17-01-'20: Open traprenovatie van eikenhout in Velddriel10

We zijn heel blij met het resultaat van de renovatie, we hebben echt een nieuwe trap gekregen na wat twijfel over een complete nieuwe trap of toch renoveren zijn we met het advies van Bas uitgekomen op deze renovatie. Jan heeft de renovatie uitgevoerd, echt een vakman. Er is heel netjes en nauwkeurig gewerkt en alles volgens afspraak, het kon zelfs nog wat eerder uitgevoerd worden dan in eerste instantie gepland. Er zijn top materialen gebruikt en de afwerking is perfect, een aanrader!

17-01-'20: Open traprenovatie van eikenhout in Velddriel

Direct weten wat jouw investering is? BEREKEN HIER