Tel: 0418 - 20 20 06

KONINGSDAG GESLOTEN

Openingstijden showroom: Vr (10:00 - 20:00) - Za (10:00 - 16:00)

Klanten aan het woord

15-04-'19: Traprenovatie d.m.v. eiken Z-treden in Rijsbergen9

Wij hebben Bas, Joyce en Jan als zeer vakkundige, servicegerichte en hartelijke mensen ervaren. Jan heeft in 3 dagen de treden van een open trap omkleed met eikenhout en van de dichte trap zijn de traptreden veranderd in een z-trap. We zijn ontzettend tevreden met het resultaat. We hebben een trap die helemaal bij onze woonsmaak past!

08-04-'19: Traprenovatie in Vleuten10

Bas, Joyce en Jan bewijzen dat echt vakmanschap en goede service nog bestaat. De klant is hier echt koning! Zoals de site is (mooi, duidelijk met een warme uitstraling) zo heeft Jan het werk bij ons uitgevoerd. Wij zijn enorm tevreden met het resultaat. Keigoed Jan!

08-04-'19: Parketrenovatie in Drunen9

Heel blij met het eindresultaat. Onze vloer ziet er weer als nieuw uit. De hoge witte plinten maken het af. Netjes gewerkt door Bas en Lars en binnen 1 dag klaar. Ook goed geholpen door Joyce. Snel en duidelijke antwoorden op onze vragen. Wij zijn dik tevreden.

05-04-'19: Versleten eiken vloer schuren en oliën in Vught9

Van a tot z goed advies en begeleiding bij het renoveren van onze houten vloeren! Snel, professioneel en flexibel bij last minute aanpassingen die nodig waren om het gewenste resultaat te krijgen.

30-03-'19: Traprenovatie in Huizen9.5

Wij hebben half maart onze 2 trappen laten renoveren. Jan heeft keurig gewerkt en werkt zeer netjes. Per trap is Jan één dag bezig geweest. De trap naar onze zolder is een zogenaamde "scheepstrap" dat houdt in heel schuin en de onderkant van de bovenste 5 treden zijn in het zicht en ook deze heeft hij keurig bekleedt met hetzelfde materiaal. Wij zijn erg blij met onze nieuwe trappen en ook met de heldere afspraken. Wij zijn ook naar de showroom gegaan en kregen de verschillende mogelijkheden te zien. Eentje uit gekozen en gelijk een eerlijke prijs. Wij zouden dit bedrijf zeker aanbevolen.

25-03-'19: Schuren en oliën grenen vloer in Oosterhout10

Onze grenen vloer is door Bas van Genderen behandeld. Hoog vakmanschap, kwalitatief goed werk, adviserend, zeer vriendelijk, goede communicatie en servicegericht.

Wij zijn erg blij met het resultaat en raden Bas van Genderen iedereen aan!

21-03-'19: Parketrenovatie in Waalwijk 10

Onze beuken parketvloer is weer als nieuw. De beschadigingen, die het vorige bedrijf slecht gerepareerd had, zijn subliem opgelost! Een aanrader voor ieder die zijn vloer weer als nieuw wil hebben. Vakwerk!!! En sympathiek!!!

15-03-'19: Traprenovatie te Waarder9.5

Keurig werk geleverd! Een goed advies door Joyce, die ook zorgde voor een goede afstemming en voorbereiding. Bas die vooraf kwam meten en Jan en Lars die de traprenovatie hebben gedaan, de overloop hebben voorzien van een nieuwe houten vloer en keurig afgewerkt met plinten. Het ziet er echt heel mooi uit!

14-03-'19: Parket- en traprenovatie in Sprang-Capelle9

Het werk is prima uitgevoerd! Geweldig!

14-03-'19: Parketrenovatie in Maarssen9

We hebben een beukenhouten vloer laten schuren en oliën. Bas heeft zeer goed werk verricht, de vloer ziet er weer als nieuw uit! Ook de communicatie via Joyce is goed en duidelijk.

08-03-'19: Grenen vloer schuren en oliën in Tilburg8

Het werk is prima bevallen. Alles zoals beloofd. De vloer ziet er uit als nieuw. Aanrader!

08-03-'19: Schuren en olien eiken vloer + het plaatsen van nieuwe plinten te Vleuten9

De werkzaamheden aan onze vloer zijn vorige week zeer netjes door jullie uitgevoerd; zowel het schuren en kleuren van de vloer, als ook het plaatsen van plinten langs de muur! Het was daardoor voor ons extra fijn thuiskomen van een weekje vakantie. De communicatie met jullie liep de afgelopen tijd perfect en ook de service in jullie showroom was top! Bedankt nogmaals.

01-03-'19: Versleten en verkleurde eiken multiplank geschuurd en geolied in Rosmalen9.5

Wij zijn meer dan tevreden over het werk dat Bas, Lars en Jan bij ons geleverd hebben én over het advies dat Joyce ons gegeven heeft. Een waar top-team als je het ons vraagt. Er is met ons meegedacht, het resultaat is geweldig en de service is hartelijk en kundig. Jan heeft antislipstrips ingefreesd en plinten geplaatst, Bas en Lars hebben de bestaande houten vloer geschuurd en geolied. Er is super netjes gewerkt, alles wordt keurig opgeruimd. Joyce zorgt ervoor dat de gemaakte afspraken tot in de puntjes worden nagekomen. Kortom: wij raden Bas van Genderen parket- en traprenovatie van harte aan!

28-02-'19: Eiken vloer schuren en in kleur oliën in Drunen9.5

Hartstikke goed! Wij zijn zeer tevreden over onze vloer. Bas heeft uitstekend werk geleverd.

26-02-'19: Parketrenovatie in Schaijk9

Het werk is erg netjes afgeleverd. Ik ben heel blij met de vloer.

Direct weten wat jouw investering is? BEREKEN HIER