Tel: 0418 - 20 20 06

VRIJDAG 8 MAART GESLOTEN

Openingstijden showroom: Vr (10:00 - 20:00) - Za (10:00 - 16:00)

Klanten aan het woord

13-02-'19: Traprenovatie in Wijk en Aalburg10

We zijn erg tevreden wat jullie gedaan hebben, ook jullie medewerker Jan is een hele fijne man om over de vloer te hebben en hij heeft keurig gewerkt! Ik zou jullie iedereen aanbevelen. Hartelijk bedankt.

01-02-'19: Whitewash eiken traprenovatie met witte stootborden in Den Bosch 10

"Wij zijn Bas". Dat stond er op de website. Dat gaf direct al een gezellig gevoel wat werd bevestigd toen we 'Wij zijn Joyce' spraken in de showroom in het rustieke Nederhemert. Eindelijk een showroom waar je de trap in volle glorie kon zien en een eenvoudig en duidelijk prijsmodel zonder (kan ik nu oprecht zeggen) verrassingen achteraf. Binnen enkele uren besloten dat we deze trap graag wilden. Gisteren is dan 'Wij zijn Jan' op bezoek geweest. Heeft gisteren uiterst netjes en uiterst zorgvuldig onze trap gerenoveerd. 'Bas is een pietje precies' staat er op de website. Dat blijkt voor 'Wij zijn Jan' ook te gelden. Ik kan zelf erg kritisch zijn maar kon in het eindresultaat geen splintertje verkeerd ontdekken. Er is geen kier, geen krasje, geen vlekje of ander foutje te ontdekken. Absoluut puntgaaf en heel mooi. Erg leuk om zo'n vakman aan het werk te zien. Geachte 'Wij zijn Bas, Jan en Joyce'. Ik wil jullie hartelijk danken voor een erg mooie trap en een hele prettige behandeling. "Wij zijn zeer tevreden" Gr. Fam. Mulder, Den Bosch

21-1-'19: Eiken vloer schuren en blank oliën in Elshout9

Super, Bas zegt wat hij doet, en doet wat hij zegt. De vloer ziet er weer schitterend uit! Bas is een aanrader voor iedereen, goed, betrouwbaar en een uistekende prijs/kwaliteit. 

19-1-'18: Betonlook open- en dichte traprenovatie in Made10+

Het werk van de traprenovatie is zeer goed bevallen. Het werk is zeer vakkundig gedaan en alles is zeer goed uit en netjes afgewerkt. Kan echt zeggen het is vakwerk. Zal zeker iedereen aanbevelen dit door jullie te laten doen.

18-1-'19: Maple vloer schuren en vergrijzen10

Onze vergeelde Maple parketvloer is vakkundig geschuurd, voorzien van een ash grey olie en nieuwe plinten. We hebben van Joyce prima advies over de olie en de kleur gekregen in de showroom, de afspraken zijn goed nagekomen, en Bas heeft het werk schoon en snel uitgevoerd. We genieten weer elke dag van onze mooie vloer!

13-1-'19: Eiken traprenovatie met RVS-leuningen in Rosmalen10

De ontvangst en advisering in de zaak was al uitstekend. Vervolgens is er met groot vakmanschap en voortvarendheid aan de trappen en de leuningen gewerkt. Het resultaat is volledig naar wens. Complimenten!!!

20-12-'18: Eiken vloer schuren en in kleur oliën Sprang-Capelle9.5

Top. Vanaf de advisering wat de mogelijkheden zijn tot en met de afwerking! Niet te vergeten het kleuradvies in de winkel door Joyce. Ook de vlotte afhandeling van de offerte, gebruiksaanwijzing onderhoud en uitleg allemaal keurig in orde.

19-12-'18: Eiken traprenovatie met LED-strips in Schijndel10+

Wij zijn zeer tevreden over hoe de trap is geworden. Hij is nog mooier dan we gehoopt hadden. Vanaf het moment dat we bij jullie aan de deur kwamen tot dat de trap klaar was, is alles vlekkeloos verlopen. Een duidelijke uitleg en offerte. Een uitmuntende showroom en een vriendelijke en attente gastvrouw, die alles duidelijk liet zien en ons adviseerde. We kregen Jan als trappenlegger en die is een vakman pur sang. Alles keurig gemaakt en daarbij nog vriendelijk en super gezellig. Voor ons een lot uit de loterij; wij hebben nog nooit zo'n super gast over de vloer gehad. Alle lof voor de Firma van Genderen en hun personeel. Wij raden dan ook iedereen aan als jullie een traprenovatie willen, ga naar Nederhemert en overtuig jezelf. Wie bij ons wil komen kijken, is bij ons welkom. 

17-12-'18: Merbau visgraat vloer geschuurd en geolied10

We zijn dolblij met het werk dat Bas heeft afgeleverd. De vloer is echt prachtig geworden en het was erg prettig om Bas in huis te hebben. Hij is vrolijk en werkt nauwkeurig en schoon. Bas enorm bedankt voor je harde werk en het schitterende resultaat. Na 6 maanden verbouwen en met veel vaklieden te hebben samengewerkt is het werken met Bas een verademing: Vrolijk, doet niet moeilijk en voor alles is een oplossing.

03-12-'18: Eiken visgraat schuren en whitewashen in Zaltbommel10

Beter en mooier had het niet gekund.

30-11-'18: Betonlook traprenovatie10

Vol verwachting klopt ons hart, niet voor Sinterklaas en Zwarte Piet, maar voor Jan en Bas die onze trap komen renoveren en overloop en hal met hetzelfde laminaat komen leggen.

Exact om 07.15 uur arriveren zij bij onze woning in Arnhem en na het in parkeren van de aanhangwagen op onze inrit kan het werk beginnen. Om maar direct met de deur in huis te vallen, wij zijn uitermate tevreden met het resultaat en de wijze waarop Jan en Bas werken. Uiterst nauwkeurig en niet te beroerd om iets extra's te doen, wel moet worden opgemerkt dat met name Bas extra energie krijgt van een (extra) bakje koffie, waar Jan het op een glaasje water houdt. Na heel hard door werken is om ca. 16.15 uur het werk geklaard en zorgen zij voor het opruimen van al het (rest)materiaal en stof van het zagen op onze oprit.

Slotconclusie; zeer vriendelijke, aimabele, deskundige en betrokken mensen, die met hart en ziel voor hun werk de klant tevreden willen stellen. Er is dan ook geen betere reclame, dan "mond tot mond" reclame en iedereen die het maar horen wil wordt door ons geanimeerd de klus door jullie te laten doen.

30-11-'18: Whitewash eiken traprenovatie open trap10

24-11-'18: Robijn vloer schuren en in een andere kleur oliën 10

Onze Robijn houtenvloer is perfect geschuurd en een mooi nieuw kleurtje gegeven, top werk geleverd. Wij zijn erg blij met het eindresultaat.

22-11-'18 Parket- en traprenovatie met LED-strips in Beneden-Leeuwen10

Beste Joyce, Bas en Jan, 

Onze ervaringen met jullie bedrijf waren al erg goed toen we een bezoek brachten aan jullie showroom en vervolgens het door jullie laten behandelen van de houten vloer in de huiskamer. Nu is ook de traprenovatie achter de rug en het resultaat is ook nu weer geweldig. Jullie gastvrije ontvangst, duidelijke uitleg en informatie over de mogelijkheden, heldere offerte en vooral de zeer deskundig uitgevoerde werkzaamheden strekken tot aanbeveling.

Jan is drie dagen hier in huis geweest en heeft zijn vakkennis bewezen. Geen hoekje is te moeilijk en wat krom is maakt hij onzichtbaar. Bovendien is het een gezellig mens.

Wij laten met gepaste trots onze huiskamervloer en ‘nieuwe’ trap aan iedereen zien die hier binnenkomt.

Hartelijk bedankt en wellicht tot ziens.

Vriendelijke groeten uit Beneden-Leeuwen

08-11-'18: Leggen van eikenhouten vloer + eikenhouten traprenovatie 10

Super... echte vakmannen! Gezellige jongens, goed, snel maar zorgvuldig vakwerk. 

Direct weten wat jouw investering is? BEREKEN HIER