Tel: 0418 - 20 20 06

Openingstijden showroom: Vr (10:00 - 20:00) - Za (10:00 - 16:00)

Klanten aan het woord

18-10-'19: Eiken traprenovatie in Kaatsheuvel9

Uitstekend. Jan is een echte vakman. Hij heeft de trappen mooi gerenoveerd . Ben blij met het mooie resultaat. De foto's staan op de site. 

06-10-'19: Parketrenovatie in Den Bosch10

Onze prachtige houtenvloer was een gevalletje waterschade, waarbij de planken van 2 cm dik krom zijn getrokken. De beschadigde planken zijn verwijderd en heeft Bas op vakkundige wijze nieuwe op maat gemaakte planken keurig teruggelegd. Daarna is de gehele vloer geschuurd, gefreesd en in de olie (kleur Mist) gezet. We zijn superblij met het eindresultaat, complimenten!!!

06-10-'19: Parketrenovatie in Den Bosch

28-09-'19: Traprenovatie met laminaat in Utrecht10

We zijn ontzettend blij met onze gerenoveerde trappen. Ze zijn zeer klantvriendelijk en dachten gedurende het hele proces met ons mee. Ook tijdens de renovatie werd zeer goed naar onze wensen geluisterd voor een perfect eindresultaat. Uitmuntende prijs/kwaliteitsverhouding!

27-09-'19: Parketrenovatie in Dodewaard10

Het werk is uitstekend bevallen! Het is precies gegaan zoals van tevoren was besproken. Het werk is zeer deskundig gedaan, het resultaat is helemaal super!

26-09-'19: Parketrenovatie in Tilburg9

Keurige service, prettige communicatie en prachtig eindresultaat na het opknappen van bestaande eikenhouten vloer. Vloer ziet er weer als nieuw uit. Zou Bas zo nog een opdracht laten doen!

26-09-'19: Parketrenovatie in Tilburg

25-09-'19: Eiken traprenovatie in Sprang-Capelle10

Het begint al bij een eerste bezoek aan de showroom: vriendelijk ontvangst door Joyce en zeer kundig geholpen/geadviseerd. Al heel snel besloten dat dit de mensen zijn die onze trap gaan verfraaien. Een kort inmeetbezoek door Bas (maar meer blijkt achteraf ook echt niet nodig, want wat goed is gaat snel) en vervolgens de echte renovatie door Jan. Een 100% vakman!! (laat daarnaast alles netjes achter en heeft ook nog een plint vastgeplakt die toevallig in de woonkamer was los gelaten) Dit bedrijf is een echte aanrader!!

25-09-'19: Eiken traprenovatie in Sprang-Capelle

25-09-'19: Robijn vloer schuren en kleuren in Nijmegen10

Onze Robinia parketvloer is compleet door Bas gerenoveerd. Het eindresultaat is overweldigend mooi! We zijn meer dan tevreden over Bas zijn werkzaamheden en bevelen jullie bedrijf van harte aan. Dank je wel Bas!     

04-09-'19: Eiken vloer schuren en oliën in de kleur Walnut10

Nadat we via e-mail enkele vragen hebben gesteld, zijn we in de showroom een kijkje gaan nemen om de perfecte kleur olie voor onze vloer te kiezen. Joyce heeft goed meegedacht, en veel advies en tips gegeven. Zowel tijdens ons bezoek, als ook later nog via e-mail. Bij onze verbouwing bleken er wat kleine punten bij te komen - geen probleem voor Bas; de beschadigingen werden gestopt, een stukje plank kon worden vervangen en de plinten in de juiste kleur werden netjes bevestigd. Alsnog allemaal binnen de afgesproken tijd! De vloer ziet er weer als nieuw uit, de kleur is prachtig en warm en alles is netjes afgewerkt. Wij zijn erg blij dat we de tip kregen om contact met Bas en Joyce op te nemen voor de parketrenovatie en zullen dit ook zeker doorgeven aan anderen!

02-09-'19: Grenen vloer schuren en oliën in Den Bosch8

Uitstekend!

02-08-'19: Zwart geoliede eiken traprenovatie in Gorinchem10

Helemaal super, alles was duidelijk en goed gecommuniceerd. Twijfel niet en laat je trap door BG doen, elke cent was het waard. We hebben 2 trappen met leuning laten doen en ze zien er fantastich uit!

27-07-'19: Verkleurde eiken vloer geschuurd en afgewerkt met een lichte vloerolie10

Afgelopen week door Bas het parket laten schuren en weer mooi in de was laten zetten. We twijfelde nog over de kleur. Bas bracht grote eikenhouten kleurstalen mee zodat we samen met hem tot een beslissing konden komen. Met zijn zeer professionele apparatuur heeft hij er iets moois van gemaakt. Wij durven hem bij iedereen die van plan is zijn parket te renoveren aan te raden. We geven hem een dikke voldoende.

27-07-'19: Betonlook traprenovatie in Uden9

Na het ontvangen van een scherpe offerte hebben we besloten een bezoek te plegen aan de showroom en ons te laten informeren over de mogelijkheden. Vanwege de persoonlijke aanpak was er geen twijfel mogelijk en zijn we met dit familiebedrijf in zee gegaan. Binnen 3 weken werd de trap al gerenoveerd. Keurig gewerkt met oog voor detail en dat heeft geresulteerd in een strak afgewerkte trap. Mijn complimenten voor jullie werkzaamheden en we raden jullie ten zeerte aan bij andere geïnteresseerden. Bedankt! Gr. Kevin & Nicole

22-07-'19: Vlek verwijderen in Vught10

Na een geslaagde parketrenovatie door Bas van Genderen kreeg ik helaas een vlek op mijn vloer door eigen toedoen. Heb hen direct gebeld wat te doen met die vlek. Dezelfde dag nog antwoord, dezelfde week zijn ze langs gekomen om delen van de vloer opnieuw te schuren en lakken. Waar vind je deze service nog? Wederom een vloer zo goed als nieuw. Geweldig.

22-07-'19: Betonlook traprenovatie met eiken leuningen in Drunen10

Vanaf het moment dat we naar iemand zochten die onze trap kon renoveren via de website, tot aan de oplevering een top kwaliteit! Joyce communiceert ontzettend fijn en er is veel mogelijk. Ook denken ze goed mee. Jan heeft bij ons de trap gerenoveerd en weet wat kwaliteit is. Ik kan iedereen Bas van Genderen aanbevelen!

21-07-'19: Eiken vloer schuren en blank oliën in Zaltbommel10

Bas heeft bij ons zeer professioneel de 20 jaar oude eiken parketvloer geschuurd en in de olie gezet. Het resultaat is prachtig en de vloer is zo goed als nieuw. Alle communicatie met zowel Bas als Joyce is zeer prettig en vriendelijke, ze geven goed deskundig advies. We zijn zeer tevreden en kunnen het iedereen aanraden.

Direct weten wat jouw investering is? BEREKEN HIER