Tel: 0418 - 20 20 06 

Openingstijden showroom: vrijdag 10.00-19.00uur + zaterdag 10.00-16.00uur    

 

Wegens groot succes hebben wij onze jubileumactie verlengd!

12,5-jaar Bas en dat betekent korting voor jou!

Al 12,5 jaar houden wij ons dagelijks bezig met het renoveren van houten vloeren en trappen. Daarom profiteer je deze maand van onze jubileumactie en krijg je van ons 12,5% korting op je parketrenovatie en op je traprenovatie krijg je € 12,50 korting per trede. En zonder kleine lettertjes of andere voorwaarden.

De tijd vliegt!

Wat twaalf en een half jaar geleden begon als ‘we gaan het proberen met voor onszelf beginnen’ is uitgegroeid tot een prachtig bedrijf en zijn we iedere dag bezig met datgeen waar wij het meest van houden: hout.

Bas is een Pietje precies. Houdt ervan om snel resultaat te zien. En maakt het liefst mensen blij. Op een ochtend een huis binnen lopen met een trap of vloer waar duidelijk op geleefd is en dat ’s avonds dan weer als nieuw achterlaten. Dat is zijn lust en zijn leven.

Na wat Bas-magie is jouw parketvloer weer als nieuw

Na jaren van intensief gebruik is het niet zo gek dat je houten vloer of trap slijtage vertoont. Niet meer straalt als in het allereerste begin. Dat is het moment voor Bas om in actie te komen! Hij neemt je trap of vloer onder handen en laat er Bas-magie op los, waarna je er weer jarenlang plezier van hebt. Nee, niet letterlijk 'magie' natuurlijk. Maar dat Bas houdt van hout en ermee kan toveren, dat is geen geheim. 

Bij Bas is alles mogelijk

Parketrenovatie begint met het stofvrij schuren en polijsten van de vloer om deze daarna in de door jou gewenste kleur in de olie te zetten. Rubio Monocoat is de olie die Bas voor de afwerklaag gebruikt. En die is er in maar liefst veertig verschillende kleuren: van licht tot donker en alles daar tussen in. Keuze genoeg dus! Daarom staat Joyce voor je klaar in onze gloedje nieuwe showroom waar je alle kleurstalen in het echt kunt bekijken.

Bas-tastisch!

Ontzettend blij zijn we met de mooie reacties van onze klanten als we bij ze langs zijn geweest voor een parket- of traprenovatie. Dat is waar we het voor doen. Ben je nou benieuwd hoe onze klanten ons werk ervaren? Kijk zelf maar!

Deze kans mag je niet missen!

Met de tijdelijke jubileumkorting wordt het wel heel interessant om je houten vloer of trap door Bas onder handen te laten nemen! Omdat wij ons 12,5-jarig jubileum vieren, krijg je alleen de maand september van ons 12,5% korting op je complete parketrenovatie en op parketrenovatie krijg je € 12,50 korting per trede

Geen kleine lettertjes, geen waslijst met voorwaarden of opdrachten die je eerst moet uitvoeren. Het enige wat je wel moet doen is ons laten weten dat jij heel graag een offerte wilt hebben voor de renovatie van je parketvloer of trap.

Dus kan je vloer of trap wel wat Bas-magie gebruiken? Aarzel geen minuut langer en vraag nu een offerte aan.

Offerte aanvragen

ps we hebben toch één klein lettertje gevonden: de korting geldt alleen op nieuwe offertes.

Direct weten wat jouw investering is? BEREKEN HIER