(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

Sterren score 9,2
Sterren score 9,2

9,2 uit 348 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

f6aa67e4a34fcc4853fe8741538e9c44.jpg

Oktobermaand? Woonmaand!

Het omgaan met het milieu. Het is iets waar we niet meer omheen kunnen. Je kunt geen krant meer openslaan, of je leest er iets over. Tegenwoordig wordt duurzaamheid steeds belangrijker. En ja, dat merk ik zelf ook, want ook mensen die hun interieur de komende tijd een andere uitstraling willen geven, denken daar steeds vaker over na en dat horen we dan ook vaak terug in de showroom.

Woontrends 2020

Kleuren die je in 2020 bijvoorbeeld veel tegen gaat komen zijn pure, natuurlijke kleuren. Zoals bruin/rode, aarde- en poedertinten. Maar ook verschillende tinten groen zijn volgend jaar helemaal ‘in’. Dat komt omdat we ons meer bewust zijn van de natuur. Er komen steeds meer natuurlijke elementen terug, zoals fluweel, riet, jute, marmer en leer.

In dat rijtje natuurlijke materialen mag hout natuurlijk zeker niet ontbreken! Houten wanden bijvoorbeeld, maar ook houten vloeren en trappen. En laat dat nou nét zijn waar ik iedere dag weer mee bezig ben. Ik weet maar al te goed dat hout er in heel veel verschillende soorten is, maar hout moet wel écht op hout blijven lijken. Wil je je houten vloer toch een andere, wat lichtere uitstraling geven? Dan kun je kiezen voor de onbehandelde look. Óf een vleugje whitewash.

Kleur in je interieur

Heb je juist geen idee waar je moet beginnen? Of twijfel je aan het toevoegen van een kleur in je interieur? Maar wil je wel tegelijkertijd een goede basis? Dan zijn warme, donkerdere kleuren vaak een hele goede keuze. In het geval van een traprenovatie blijft naast hout of een ‘hout-look’ ook de betonlook populair, net als de leer- en marmer-look.

Heb je een eikenhouten vloer? En wil je van je trap een echte eyecatcher maken? kies dan voor een ander materiaal in een andere kleur. Of andersom: ligt er een strakke gietvloer in de woonkamer of hal? Ga dan voor een warme tegenhanger, zoals eikenhout geolied, in een warme, natuurlijke kleur.

Kortom; ook in 2020 is er weer genoeg te kiezen op het gebied van trappen en vloeren. En ik kan nu al niet wachten om ermee aan de slag te gaan! Jij ook niet?

Een hartelijke groet,
Joyce

Kom langs in de showroom!