(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

Sterren score 9,2
Sterren score 9,2

9,2 uit 348 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

f6aa67e4a34fcc4853fe8741538e9c44.jpg

Het renoveren van een bordestrap

Trappen. Ik kan er echt uren over vertellen en dan vooral over de renovatie ervan. Iedere trap heeft zijn eigen voor- en nadelen en dat geldt ook zéker voor de bordestrap!

Hoeveel traprenovaties ik inmiddels al heb mogen doen? Eerlijk gezegd, geen idee! Maar ik denk wel dat ik bijna alle verschillende soorten trappen heb zien langskomen. Van open tot dicht, van draaiend tot recht: iedere trap heb ik al weleens een keer onder handen genomen.

De vakman in traprenovatie

En dat is ook het geval bij de ‘bordestrap’. Dat is een trap met halverwege een rustpunt – dat noemen we ook wel een plateau – óf een trap die boven en/of onder een afstapbordes heeft. Iedere trap vertoont op den duur slijtage, daar is de bordestrap geen uitzondering op. Dus is het goed om de trap dan door een vakman te laten renoveren (ik noem geen namen, maar het begint met een B en eindigt op as van Genderen  ;-) 

Voor welke looks ga jij?

Bij het renoveren van zo’n bordestrap heb je, net als bij andere soorten trappen, de keuze tussen de verschillende materialen. Je hebt eikenhouten overzettreden, maar ook overzettreden van kunststof. Dan gaat het om laminaat en vinyl. En het maakt niet uit voor welk materiaal je kiest, ik kan ze leveren in ontzettend veel verschillende tinten en looks. Wil je een trede die eruit ziet als marmer? Beton? Of juist van leer? Dan ben je bij mij aan het goeie adres!

Geen trap is te gek, geen uitdaging te groot!

Afhankelijk van hoe de bordestrap eruit ziet, zijn er ook nog allerlei verschillende dingen mogelijk. Heb je bijvoorbeeld een bordestrap met een balustrade, dan is dat een uitdaging, maar wel eentje waarvoor ik m’n hand inmiddels niet meer omdraai.

En wil je graag nog extra accessoires toevoegen zoals een trapleuning, verlichting of een antislip-laag? Ook dan help ik je daar graag mee verder. Geen vraag is te gek, dus neem gerust een keer contact met ons op. Ik leg je precies uit wat er mogelijk is en beantwoord al je vragen. Tot snel!”

Ik wil een nieuwe look voor mijn trap!