(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

9,2 uit 345 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

f6aa67e4a34fcc4853fe8741538e9c44.jpg

Bloktreden-trap

Oké, eerlijk is eerlijk; bij het woord ‘bloktreden’ denk je misschien niet gelijk aan een prachtige, stijlvolle uitstraling van je trap. Maar dit type treden geeft je trap toch echt een wow-factor!

Anders dan anders

Trappen zijn er in allerlei verschillende soorten, kleuren en maten. Er is eigenlijk geen soort trap die ik nog niet eerder onder handen heb genomen! De bloktreden-trap is daar ook een goed voorbeeld van. Bloktreden zijn nét even wat anders dan anders én geven je trap een strakke uitstraling.

Pietje precies

Wat wel belangrijk is; alleen van een dichte trap kun je een bloktreden-trap maken. Als je een open trap hebt en tóch een bloktreden-trap wil, kan ik de trap dicht maken. Dat is precisie-maatwerk en daardoor heeft het meer voeten in de aarde dan wanneer je me een ‘standaard’ traprenovatie laat doen.

Dat zit zo. Bij een ‘normale’ dichte trap zijn de trede en het stootbord aparte onderdelen die samen één geheel vormen. Bij bloktreden bestaat niet alleen de trede, maar ook het stootbord uit één stuk. Het loopvlak is ook kleiner omdat ik een stuk van de bestaande traptrede afzaag zodat je een ‘blok’ krijgt.

Unieke bloktreden-trap

Omdat ik gek ben op hout en het werken daarmee, gebruik ik altijd eikenhout om een bloktrap te maken. Je kunt dan kiezen tussen treden met of zonder antislip. En het allermooiste: de treden kunnen in maar liefst veertig verschillende kleuren olie worden afgewerkt! Zo kun je ervoor zorgen dat de trap echt compleet naar wens is, precies zoals jij het voor je zag toen je mij aan de traprenovatie liet beginnen!

Traponderdelen

Als de trap helemaal af is, kun je deze nog opleuken met heel veel verschillende traponderdelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van ingebouwde trapverlichting? Of een op maat gemaakte trapleuning? Dat maakt je strakke, unieke bloktreden-trap gegarandeerd he-le-maal af!

Heb je na dit alles te hebben gelezen ook zin gekregen om je trap om te laten bouwen tot een bloktreden-trap? Dat snap ik natuurlijk helemaal. Neem gerust even contact met me op, dan nemen we je wensen even door. Ik kom graag bij je langs!”

Een bloktreden trap, dat wil ik!