(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

9,2 uit 345 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

alonzekleurenbanner.jpg

Al onze kleuren

Combineer je vloer met je meubels
De keuze voor een nieuwe afwerking is niet alleen bepalend voor de sfeer in huis, maar ook voor de verdere inrichting. De nieuwe afwerking zal in lengte van jaren een groot deel van de uitstraling van je interieur bepalen. Het is daarom erg belangrijk dat je een weloverwogen keuze maakt.

Om zowel je vloer als je meubilair goed tot zijn recht te laten komen, is het verstandig er voor te zorgen dat de kleur van je vloer minimaal twee tinten lichter of twee tinten donkerder is dan de kleur van je meubelen. Een blanke, eiken houten vloer past zowel bij meubilair van een donker houtsoort, zoals wengé of noten. Maar ook bleke, witgelakte meubels komen hierbij uitstekend tot hun recht.

Kies je voor een vloer en meubilair in dezelfde kleur dan raden wij u aan een vloerkleed in een contrasterend kleur op de vloer te leggen. 

De kleuren, die op onze website worden getoond, zijn indicatief. Het beeldscherm geeft niet altijd de werkelijke kleur weer. Kom daarom langs in onze showroom en vraag Bas om advies. De koffie staat klaar. We staan te popelen om te helpen!

Waar vind ik jullie showroom?

alonzekleuren1.jpg
alonzekleuren2.jpg