(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W8FLGSM');

Bel ons voor advies of vragen op 0418 - 20 20 06

Sterren score 9,2
Sterren score 9,2

9,2 uit 351 klantbeoordelingen

Bezoek ons op: Donderdag 10.00 - 16.00 uur Vrijdag 10.00 - 16.00 uur Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Traprenovatie in de actie!

Ja, echt waar!

Momenteel kun je profiteren van ons scherpe aanbod. Op elke traprenovatie geven wij een tientje korting per trede. En geen kleine lettertjes of andere voorwaarden, maar alles inclusief montage!

Deze kans mag je echt niet missen.

Waarom een traprenovatie?

Na verloop van tijd gaat je trap slijtage vertonen. En afhankelijk van het gebruik, kan deze zelfs stuk gaan. Bij Bas bieden we je daarom de mogelijkheid om je trap te laten renoveren. Dat doen we met alle plezier. 

Is je trap versleten? Laat hem dan renoveren met zogeheten eikenhouten overzettreden.

Een opknapbeurt voor je trap, die ervoor zorgt dat deze niet meer van nieuw te onderscheiden is. Dat garanderen we je! Het grote voordeel van traprenovatie is dat je op deze manier elke gewenste bewerking op je nieuwe overzettreden los kunt laten. Oliën, kleuren, een anti-slipprofiel erop, ... Het kan allemaal!

actietraprenovatie1.jpg


Ook nemen wij van Bas graag de stootborden en zijwangen onder handen. Deze kunnen zowel van eikenhout of wit voorgelakt worden geleverd en gemonteerd. 

Daarnaast is het bij ons mogelijk om accessoires te laten aanbrengen. De trap is immers vaak een donkere ruimte. Als oplossing daarvoor is LED-verlichting helemaal van deze tijd! En voor de veiligheid is het ook raadzaam een leuning te laten plaatsen. Wij doen er alles voor om aan jouw wensen te voldoen. Bij Bas is alles mogelijk!

En momenteel dus ook nog eens extra voordelig! Op elke trede geven we een tientje korting. Geen kleine lettertjes, geen hele lijst met opdrachten die je eerst moet uitvoeren. Het enige wat je wel moet doen is ons laten weten dat jij heel graag een offerte wilt hebben voor je trap.

Offerte aanvragen?

Pssst. Wist je dat we bij Bas ook gespecialiseerd zijn in parketrenovatie?

actietraprenovatie2.jpg