Tel: 0418 - 20 20 06

Showroom (op afspraak): Vr (10.00-20.00) - Za (10.00-16.00)  

Traphekjes

Bas kan toveren met hout! Hij is dan ook je man als je trap wel een opknapbeurt kan gebruiken. En wat je niet wilt, is dat de aanblik van zo’n ‘dertien in een dozijn’-traphekje, je trap ontsiert. Nee, Bas doet dat anders!

Traphekje op maat

Hij maakt een traphekje op maat, in dezelfde stijl als je nieuwe trap. Een houten deurhekje in dezelfde houtsoort als je trap is een fantastische toevoeging. En wil je het frame van hout en de spijlen van metaal of smeedijzer, dan kan dat natuurlijk ook!

Bij Bas adviseren we je graag als het gaat om de keuze voor eikenhout in combinatie met metaal en natuurlijk ook over het ontwerp, waarbij we uiteraard rekening houden met de jongste bewoners in huis, die maar wat graag op onderzoek uit gaan. Zo kun je bijvoorbeeld beter kiezen voor een traphekje met (af)geronde spijlen zodat kids zich minder snel bezeren. En bij de afwerking van het traphekje let Bas er goed op dat er geen haaltjes meer aan het hout zitten waar ze achter kunnen blijven hangen. Veiligheid voorop!

Een traphekje van Bas begint laag bij de grond zodat er niet stiekem een verstekeling onderdoor kan kruipen en is met één hand te openen. Dat is wel zo handig wanneer je maar één hand vrij hebt!

Zoals je hebt kunnen lezen houdt bij Bas een traprenovatie niet op bij alleen de treden. Een traphekje, balustrade, verlichting; het hoort allemaal bij een complete traprenovatie. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn en niet onbelangrijk, wat de investering is van een complete traprenovatie? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. De koffie staat klaar!

Ik wil graag een offerte!

Direct weten wat jouw investering is? BEREKEN HIER