Tel: 0418 - 20 20 06

Openingstijden showroom: Vr (10:00 - 20:00) - Za (10:00 - 16:00)

Klanten aan het woord

30-11-'18: Whitewash eiken traprenovatie open trap10

24-11-'18: Robijn vloer schuren en in een andere kleur oliën 10

Onze Robijn houtenvloer is perfect geschuurd en een mooi nieuw kleurtje gegeven, top werk geleverd. Wij zijn erg blij met het eindresultaat.

22-11-'18 Parket- en traprenovatie met LED-strips in Beneden-Leeuwen10

Beste Joyce, Bas en Jan, 

Onze ervaringen met jullie bedrijf waren al erg goed toen we een bezoek brachten aan jullie showroom en vervolgens het door jullie laten behandelen van de houten vloer in de huiskamer. Nu is ook de traprenovatie achter de rug en het resultaat is ook nu weer geweldig. Jullie gastvrije ontvangst, duidelijke uitleg en informatie over de mogelijkheden, heldere offerte en vooral de zeer deskundig uitgevoerde werkzaamheden strekken tot aanbeveling.

Jan is drie dagen hier in huis geweest en heeft zijn vakkennis bewezen. Geen hoekje is te moeilijk en wat krom is maakt hij onzichtbaar. Bovendien is het een gezellig mens.

Wij laten met gepaste trots onze huiskamervloer en ‘nieuwe’ trap aan iedereen zien die hier binnenkomt.

Hartelijk bedankt en wellicht tot ziens.

Vriendelijke groeten uit Beneden-Leeuwen

08-11-'18: Leggen van eikenhouten vloer + eikenhouten traprenovatie 10

Super... echte vakmannen! Gezellige jongens, goed, snel maar zorgvuldig vakwerk. 

6-11-'18: Eikenhouten visgraatvloer schuren en naturel oliën te Oosterhout9

Van een oubollige gelige visgraatparket zijn we naar een prachtige eigentijdse vloer gegaan. Heel blij mee, chapeau Bas!

31-10-'18: Eikenhouten traprenovatie in Culemborg10

Trap gerenoveerd door Jan. Super werk gedaan. Prachtig afgewerkt door een echte vakman. Wij zijn zeer tevreden!! Echt een aanrader! Familie Pothuizen.

29-10-'18: Parket- en traprenovatie in Almere9

Zeer goed!

30-10-'18: Vergrijsd eikenhouten traprenovatie in Tuil9

Bij ons heeft de firma Bas van Genderen de trap gerenoveerd. Dit is super gedaan! Echt vakwerk, mooi afgewerkt. Bedankt team Bas van Genderen! Gr. Ariën en Iwona

29-10-'18: Vergeelde eiken vloer geschuurd en gekleurd in Gameren10

Bas heeft zeer vakkundig en mooi werk afgeleverd. In een korte tijd heeft hij van een oude en verstelen vloer weer een mooie vernieuwende vloer gemaakt. Uiteraard een 10 voor de geleverde diensten.

29-10-'18: Parket- en traprenovatie bij familie Quik te Rossum9

Wij zijn zeer tevreden. Vakkundig personeel. Wij hebben een goede service ervaren

Vloer schuren en oliën in Gorinchem10

Joyce en Bas,

Zojuist jullie rekening binnen gehad en om eerlijk te zijn houden wij net als, denken wij, veel mensen met ons niet zo van rekeningen en betalen, maar deze hebben we toch met een glimlach op ons gezicht meteen betaald.

Vanaf het eerste contact met Joyce en het bezoek aan jullie showroom, de snelle en servicegerichte antwoorden op onze vragen en verzoeken van Joyce tot de laatste handelingen aan de vloer van Bas is voor ons meer dan prettig verlopen en kunnen vele bedrijven een voorbeeld aan nemen.

De vloer is een waar plaatje geworden, de plint is prachtig en het meedenken van Bas hierin en het vakmanschap van hem, net als de kleine details waar hij op let, waren super en zijn erg blij met het eindresultaat.

Dank voor de service en geleverde werk, succes met jullie bedrijf, mochten we ooit nog iets met vloeren moeten doen weten we waar we zijn moeten.

Traprenovatie in Brakel9

Na zoeken op traprenovatie, terecht gekomen bij Bas van Genderen. Wij zijn op afspraak naar de showroom geweest waar we prettig werden ontvangen door Joyce met koffie. Goed advies gekregen en meteen afspraak gemaakt, Bas kwam bij ons thuis om de traptreden op te meten en kwam op de afgesproken datum. Na een dag werken hadden wij een mooi gerenoveerde trap. Wat een vakman, Bas werkt keurig en secuur en is prettig in omgang. Bedankt Bas.

Eiken houten vloer schuren en whitewashen in Aalst10

Na een maand lopen te dubben, toch besloten om eens bij Joyce binnen te stappen. En de keuze was reuze, maar uiteindelijk hadden wij onze keuze snel gemaakt! Onze vloer was geolied met zo’n gele gloed (een beetje oudbollig) nu na het schuren heeft Bas hem ingekleurd met de monocoat white wash, en het resultaat is echt SUPER! Bas hartstikke bedankt voor het resultaat en niet te vergeten voor de gezelligheid!

Houten vloer schuren en kleur in Kaatsheuvel10

Vorig jaar Bas en Joyce leren kennen. Onze vloer was dramatisch verpest door een aannemer die zei, naast het renoveren van onze keuken, de vloer ook wel mee te kunnen ‘nemen’. Het resultaat was afschuwelijk en dit alles maakte dat we, na 2 maanden boven gewoond te hebben, niet naar beneden konden. Bas was werkelijk onze redding. Ondanks zijn overvolle agenda maakte hij steeds een paar uurtjes vrij en kwam zelfs op zaterdag terug om alles voor ons in orde te maken. Resultaat was een prachtige vloer waar wij niet meer op durfden hopen. Echt vakwerk door een hele prettige persoonlijkheid! Joyce stond ons terzijde met het juiste advies en een warm onthaal! Een werkelijke aanrader!! Erik en Annemarie

Eiken houten vloer in kleur oliën in Sliedrecht9

Onze nieuwe vloer laten oliën door Bas. Super fijne mensen om mee te werken. Denken heel erg met je mee. En stoppen niet voordat het resultaat optimaal is. 

Groetjes Cees Jan en Nellianne

Direct weten wat jouw investering is? BEREKEN HIER