Tel: 0418 - 20 20 06

VRIJDAG 8 MAART GESLOTEN

Openingstijden showroom: Vr (10:00 - 20:00) - Za (10:00 - 16:00)

Klanten aan het woord

Parketrenovatie in Gameren10

De vloer bij ons is erg mooi geworden. Bas heeft hem geschuurd, geborsteld, gerookt en daarna geolied. Wij zijn ZEER tevreden. Voor zowel prijs als kwaliteit. Hij is ten alle tijd bereid om te komen.

Grenen vloer schuren en oliën in Vught10

Vorige week heeft Bas mijn grenen vloer geschuurd en in de olie gezet. Het hele proces van informatie opvragen tot en met de vloer renovatie was in een woord TOP!
Joyce heeft mij met engelengeduld voorzien van alle informatie en advies, ik kon ten alle tijden terecht met vragen en ik kreeg altijd snel antwoord. Ze dacht met me mee en had waardevolle adviezen. Bas is een TOP vakman en heeft van mijn lelijke vloer weer iets super moois gemaakt. Hij maakt zich er niet gemakkelijk vanaf, hij is secuur, kritisch op zijn eigen werk en let niet op de tijd. Ik ben heel erg blij met mijn vloer, het ziet er prachtig uit! Zo heeft hij er nog niet eerder uitgezien. Ook het leggen van de plinten, een paar dagen later, heeft hij uitstekend gedaan. En dit alles voor een zeer aantrekkelijke prijs! Ik zal iedereen die het horen wil Bas en Joyce aanraden wat het renoveren van houten vloeren betreft. Twee sympathieke vakmensen die deze beoordeling verdienen!

Eiken multiplank leggen in Engelen 10

Bas heeft enkele weken geleden bij ons boven en beneden een houtenvloer gelegd en een bijpassende tafel gemaakt. Graag schrijven wij deze beoordeling voor Bas, omdat hij in alle opzichten onze verwachtingen heeft overtroffen. Hij is een op en top vakman, heeft oog voor detail, goede prijs, en werkt daarbij ook nog eens super netjes. Kortom: Een aanrader!

Vloer schuren en oliën 10

Bas heeft mijn vloer opnieuw geschuurd en in de olie gezet. De oude vloer was met hardwax behandeld door een ander bedrijf en daar waren we erg ontevreden over.
Het resultaat is fantastisch. De vloer is schitterend geworden. Bas werkt erg hard door, maakt lange dagen en is zeer kritisch op zijn werk.

Parketrenovatie in Tiel 10

Afgelopen week heeft Bas mijn vloer onder handen genomen. Het werd een dag van 7:15 tot 21:15. Complimenten voor de vakman. Super werk en zeer tevreden. Ik kan een ieder Bas ten volle aanbevelen. Hij komt afspraken na en werkt zeer zorgvuldig. Ook de samenwerking met Joyce was naar volle tevredenheid.

Bas en Joyce, bedankt en ik weet jullie te vinden mocht het weer nodig zijn.  

Laminaat leggen in Zaltbommel10

Superwerk! Harde en nette werker. Hij komt zijn afspraken volledig na. Wij kunnen hem aan iedereen aanraden.

Direct weten wat jouw investering is? BEREKEN HIER