Tel: 0418 - 20 20 06

KONINGSDAG GESLOTEN

Openingstijden showroom: Vr (10:00 - 20:00) - Za (10:00 - 16:00)

Klanten aan het woord

Houten vloer schuren en oliën in Alphen aan den Rijn9

We laten even weten dat we heel erg blij zijn met onze ” nieuwe” vloer. Jullie hebben er alles aan gedaan ons helemaal tevreden te stellen met je werk. Alle hulp bij de kleurkeuze maar zeker ook de aanpak van het werk is werkelijk top. Het resultaat is boven verwachting mooi. Extra zichtbaar nu onze nieuwe bank gekomen is. 

Wij zijn ervaren en best kritische consumenten maar hier geldt alleen maar meer dan tevredenheid. De extra nieuwe plinten die we kregen in combinatie met het advies de groeven opnieuw aan te brengen geven de vloer inderdaad de nieuwe uitstraling die Bas verwachtte.

Wij zullen zoeken naar klanten voor jullie. Nogmaals bedankt voor het mooie werk.

Aanhelen, schuren en kleuren in Den Bosch10

Bas heeft onze houten vloer heel mooi opgeknapt. Ook heeft hij een stuk vloer bijgelegd omdat we een open haard hadden verwijderd. We zijn heel erg tevreden over het resultaat! 

Parketrenovatie in Leersum9

Top! in 1 woord. Kwaliteit en service uitstekend. Bas is een harde en eerlijke werker, geeft duidelijke adviezen, ook betreft de nazorg. Wij zijn bij Joyce geweest betreft de kleur van de olie. Wij wilden de kleur met eigen ogen zien, ook hier een goede en uitstekende uitleg. Zelf heb ik een klusbedrijf en weet dan ook als geen ander hoe het werkt als kleine zelfstandige. Mijn klanten zal ik zeker adviseren hun vloer te laten behandelen door van Genderen vloeren.

Opknapbeurt eiken houten vloer 's-Hertogenbosch10

Onze vloer was nodig toe aan een opknapbeurt. Na het bezoek aan de nieuwe fraaie showroom in Nederhemert hebben we besloten onze vloer te laten verouderen. Het resultaat is verbluffend. Mooie matte 2K whiteolie maken de vloer echt oud, voorzien van mooie plinten. De begeleiding, adviezen en administratieve afhandeling zijn prima en het resultaat getuigt van echt ouderwets vakmanschap. Hartelijk bedankt, Joyce en Bas voor de geleverde dienst voor en prima prijs!

Eiken vloer schuren en oliën 9

Bas heeft onze eikenhouten vloer geschuurd en geolied, vloer ligt er al 20 jaar in en was nog nooit behandeld maar Bas heeft er een hele nieuwe vloer van gemaakt! We zijn er stil van, zo mooi. Er moesten ook wat reparaties worden uitgevoerd en dat ziet er perfect uit! Binnenkort mag hij ook aan de slag bij mijn dochter die pas een huis heeft gekocht. Bas is een topper en ik raad hem iedereen aan. Ook het contact met Joyce was zeer prettig.

Parketrenovatie in Wageningen9

Heel goede communicatie, zowel mailverkeer met Joyce als in persoon met Bas. Vloer is zeer professioneel gedaan. Niets dan lof, zeker een aanrader!

Parketrenovatie in Cuijk9

Bas heeft bij ons de vloer in de kamer en de serre geschuurd en in de olie gezet. De vloer is echt geweldig mooi geworden. Bas is echt een vakman die oog heeft voor detail. De vloer heeft hij een aantal keren geschuurd waarbij het stof werd opgevangen. Hij heeft ook de plinten netjes gemonteerd en geholpen met het maken van de juiste keuze voor de kleur. Ook het emailverkeer met Joyce hebben we als zeer prettig ervaren. Ik kan Bas en Joyce van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een goed en betrouwbaar adres voor een nieuwe vloer.

Hardhouten padoek vloer schuren en oliën in Den Bosch9

Ik heb een ambachtelijk gelegde padoek vloer die geschuurd moest worden. Omdat dit een kostbare vloer is heb ik lang gezocht naar een betrouwbaar bedrijf om deze klus te klaren. Uit de diverse offertes uiteindelijk voor Bas gekozen. Gelukkig was het de juiste keus. Bas heeft me goed geadviseerd, mijn vloer is weer als nieuw voor een nette prijs. Ook de plinten zijn door Bas geleverd en netjes gemonteerd. Bas werkt met professioneel gereedschap waardoor weinig stof, komt zijn afspreken na en kijkt niet op een uurtje als dit het werk ten goede komt. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

Parketrenovatie in Rosmalen10

Klus: mijn 20 jarige oude parket in woonkamer en hal schuren en lakken Bas is voor deze klus gisteren en vanmorgen tot 1 uur  geweest, hij is zojuist vertrokken. Ik ben absoluut een zeer tevreden klant! Bas is betrouwbaar, deskundig plus een harde werker, alleen maar lof! Het mailverkeer met Joyce heb ik ook als zeer prettig ervaren, dezelfde dag altijd antwoord! Bas van Genderen zou ik echt aanraden! Verhouding prijs en kwaliteit is een absolute aanrader!

Vloer schuren en kleuren in Rosmalen10

Op 26 okt. heeft Bas bij ons de vloer geschuurd en in de kleurolie gezet. Helemaal tevreden. Prima en nette werker. Ook het mailverkeer met Joyce was keurig en duidelijk en meteen antwoord. Bas was de zeep vergeten, maar de volgende dag werd het al opgestuurd. Zeer betrouwbare jonge mensen, ga zo door!

Eiken houten vloer schuren in Oosterhout9

We hebben Bas onze boenvloer laten schuren en oliën. Het resultaat is geweldig. Bas werkt erg secuur, zorgvuldig en netjes. Hij houdt zich aan afspraken en is prettig in de omgang. Na drie dagen hard werken hebben wij dankzij Bas een super vloer waar wij heel blij mee zijn. Verhouding prijs/kwaliteit is een echte aanrader.

Parket schuren en whitewashen in Doetinchem9

Afgelopen woensdag is Bas bij ons geweest. Hij heeft onze vloer met Super White olie bewerkt en geschuurd! Maar het is zooooo mooi geworden! We zijn er zo blij mee! Bas werkt erg hard en super netjes! Ik ben zeer tevreden en mijn partner ook! Wij raden Bas van Genderen echt aan! Succes met alles jullie zijn een top bedrijf!

Parketrenovatie in Opijnen10

Bas heeft in april onze vloer geschuurd. Op zijn advies hebben we de vloer met 2 componenten olie behandeld en het resultaat is fantastisch. Daarnaast heeft hij plinten gemonteerd en de afwerking was ook perfect. Wij zijn vanwege onze kleine kinderen twee dagen het huis uitgeweest en Bas heeft het huis zeer netjes. Over een paar weken komt Bas laminaat leggen op de tweede verdieping, het is hem zeer gegund!

Schuren en oliën eikenhouten vloer in Ede9

Vorige week heeft Bas bij ons 55 m2 eikenvloer geschuurd, gefreesd, geolied. Dit heeft hij naar onze volle tevredenheid en professioneel gedaan.
Wij zijn zeer tevreden. Harde werkers.
Ook het emailverkeer met Joyce was goed. Zeer duidelijke offerte en nota.
Echt een bedrijf die zijn verplichtingen nakomt.
Wij hebben dit bedrijf dan ook aanbevolen bij onze buren die ook hun vloer geschuurd en geolied wilden hebben.

Aanhelen, schuren, oliën en plinten plaatsen in Spakenburg10

Bas en Joyce super bedankt. Jullie zijn nog erg jong, maar dat is absoluut niet te merken aan jullie adviezen, hard werken en vakmanschap. Bas is een super aardige, rustige en harde werker. Bij ons moest een stuk aangelegd worden i.v.m. erker, vloer in zijn geheel geschuurd en toen opnieuw in de olie en overal plinten. Het is supermooi geworden en je ziet helemaal niks van het stuk wat is aangelegd. Zijn prijs was ook nog eens de beste bij ons in de buurt. Veel succes verder met jullie bedrijf

Direct weten wat jouw investering is? BEREKEN HIER