Tel: 0418 - 20 20 06

Openingstijden showroom: Vr (10:00 - 20:00) - Za (10:00 - 16:00)

Klanten aan het woord

08-03-'19: Grenen vloer schuren en oliën in Tilburg8

Het werk is prima bevallen. Alles zoals beloofd. De vloer ziet er uit als nieuw. Aanrader!

08-03-'19: Schuren en olien eiken vloer + het plaatsen van nieuwe plinten te Vleuten9

De werkzaamheden aan onze vloer zijn vorige week zeer netjes door jullie uitgevoerd; zowel het schuren en kleuren van de vloer, als ook het plaatsen van plinten langs de muur! Het was daardoor voor ons extra fijn thuiskomen van een weekje vakantie. De communicatie met jullie liep de afgelopen tijd perfect en ook de service in jullie showroom was top! Bedankt nogmaals.

01-03-'19: Versleten en verkleurde eiken multiplank geschuurd en geolied in Rosmalen9.5

Wij zijn meer dan tevreden over het werk dat Bas, Lars en Jan bij ons geleverd hebben én over het advies dat Joyce ons gegeven heeft. Een waar top-team als je het ons vraagt. Er is met ons meegedacht, het resultaat is geweldig en de service is hartelijk en kundig. Jan heeft antislipstrips ingefreesd en plinten geplaatst, Bas en Lars hebben de bestaande houten vloer geschuurd en geolied. Er is super netjes gewerkt, alles wordt keurig opgeruimd. Joyce zorgt ervoor dat de gemaakte afspraken tot in de puntjes worden nagekomen. Kortom: wij raden Bas van Genderen parket- en traprenovatie van harte aan!

28-02-'19: Eiken vloer schuren en in kleur oliën in Drunen9.5

Hartstikke goed! Wij zijn zeer tevreden over onze vloer. Bas heeft uitstekend werk geleverd.

26-02-'19: Parketrenovatie in Schaijk9

Het werk is erg netjes afgeleverd. Ik ben heel blij met de vloer.

24-2-'19: Eiken vloer schuren en whitewashen in Gameren9

Wij zijn zeer tevreden over Joyce en Bas van Genderen, Joyce is vriendelijk en denkt met de klant mee en ze weet waar ze het over heeft zeer vakkundig. Over Bas en zijn werknemer zijn we ook zeer tevreden ze werken allebei erg netjes en vlot. Het eindresultaat mag er zijn wij raden dan Bas van Genderen zeer aan bij de mensen.

19-02-'19: Nieuwe vloer leggen + bestaande vloer schuren en oliën in Kerkdriel9

Bas heeft onze bestaande parketvloer gerenoveerd (geschuurd en geolied) en Jan heeft in de slaapkamers beneden en op de hele eerste verdieping een nieuwe houten vloer gelegd. We zijn erg blij met het resultaat, zowel van de bestaande vloer, als de nieuwe vloer. De twee vloeren sluiten erg mooi op elkaar aan en er is amper verschil te zien. We kregen een duidelijke uitleg over onderhoud aan de vloer en bijbehorend schoonmaakmiddel, zodat we zo lang mogelijk kunnen genieten van onze vloer. Het contact met Joyce was erg prettig, zowel in de showroom als via de mail over de voortgang van het werk. Ook het contact met Bas en Jan was erg goed. Dat vonden wij zelf erg fijn, dat maakt de communicatie makkelijker en de dagen dat de mannen over de vloer zijn gezellig. Wij zijn erg blij met het resultaat, we vinden het een goede prijs-kwaliteit verhouding en zouden anderen Bas van Genderen zeker aanraden!

13-02-'19: Traprenovatie in Wijk en Aalburg10

We zijn erg tevreden wat jullie gedaan hebben, ook jullie medewerker Jan is een hele fijne man om over de vloer te hebben en hij heeft keurig gewerkt! Ik zou jullie iedereen aanbevelen. Hartelijk bedankt.

01-02-'19: Whitewash eiken traprenovatie met witte stootborden in Den Bosch 10

"Wij zijn Bas". Dat stond er op de website. Dat gaf direct al een gezellig gevoel wat werd bevestigd toen we 'Wij zijn Joyce' spraken in de showroom in het rustieke Nederhemert. Eindelijk een showroom waar je de trap in volle glorie kon zien en een eenvoudig en duidelijk prijsmodel zonder (kan ik nu oprecht zeggen) verrassingen achteraf. Binnen enkele uren besloten dat we deze trap graag wilden. Gisteren is dan 'Wij zijn Jan' op bezoek geweest. Heeft gisteren uiterst netjes en uiterst zorgvuldig onze trap gerenoveerd. 'Bas is een pietje precies' staat er op de website. Dat blijkt voor 'Wij zijn Jan' ook te gelden. Ik kan zelf erg kritisch zijn maar kon in het eindresultaat geen splintertje verkeerd ontdekken. Er is geen kier, geen krasje, geen vlekje of ander foutje te ontdekken. Absoluut puntgaaf en heel mooi. Erg leuk om zo'n vakman aan het werk te zien. Geachte 'Wij zijn Bas, Jan en Joyce'. Ik wil jullie hartelijk danken voor een erg mooie trap en een hele prettige behandeling. "Wij zijn zeer tevreden" Gr. Fam. Mulder, Den Bosch

21-1-'19: Eiken vloer schuren en blank oliën in Elshout9

Super, Bas zegt wat hij doet, en doet wat hij zegt. De vloer ziet er weer schitterend uit! Bas is een aanrader voor iedereen, goed, betrouwbaar en een uistekende prijs/kwaliteit. 

19-1-'18: Betonlook open- en dichte traprenovatie in Made10+

Het werk van de traprenovatie is zeer goed bevallen. Het werk is zeer vakkundig gedaan en alles is zeer goed uit en netjes afgewerkt. Kan echt zeggen het is vakwerk. Zal zeker iedereen aanbevelen dit door jullie te laten doen.

18-1-'19: Maple vloer schuren en vergrijzen10

Onze vergeelde Maple parketvloer is vakkundig geschuurd, voorzien van een ash grey olie en nieuwe plinten. We hebben van Joyce prima advies over de olie en de kleur gekregen in de showroom, de afspraken zijn goed nagekomen, en Bas heeft het werk schoon en snel uitgevoerd. We genieten weer elke dag van onze mooie vloer!

13-1-'19: Eiken traprenovatie met RVS-leuningen in Rosmalen10

De ontvangst en advisering in de zaak was al uitstekend. Vervolgens is er met groot vakmanschap en voortvarendheid aan de trappen en de leuningen gewerkt. Het resultaat is volledig naar wens. Complimenten!!!

20-12-'18: Eiken vloer schuren en in kleur oliën Sprang-Capelle9.5

Top. Vanaf de advisering wat de mogelijkheden zijn tot en met de afwerking! Niet te vergeten het kleuradvies in de winkel door Joyce. Ook de vlotte afhandeling van de offerte, gebruiksaanwijzing onderhoud en uitleg allemaal keurig in orde.

19-12-'18: Eiken traprenovatie met LED-strips in Schijndel10+

Wij zijn zeer tevreden over hoe de trap is geworden. Hij is nog mooier dan we gehoopt hadden. Vanaf het moment dat we bij jullie aan de deur kwamen tot dat de trap klaar was, is alles vlekkeloos verlopen. Een duidelijke uitleg en offerte. Een uitmuntende showroom en een vriendelijke en attente gastvrouw, die alles duidelijk liet zien en ons adviseerde. We kregen Jan als trappenlegger en die is een vakman pur sang. Alles keurig gemaakt en daarbij nog vriendelijk en super gezellig. Voor ons een lot uit de loterij; wij hebben nog nooit zo'n super gast over de vloer gehad. Alle lof voor de Firma van Genderen en hun personeel. Wij raden dan ook iedereen aan als jullie een traprenovatie willen, ga naar Nederhemert en overtuig jezelf. Wie bij ons wil komen kijken, is bij ons welkom. 

Direct weten wat jouw investering is? BEREKEN HIER