Tel: 0418 - 20 20 06

Openingstijden showroom: Vr (10:00 - 20:00) - Za (10:00 - 16:00)

Klanten aan het woord

29-10-'18: Parket- en traprenovatie bij familie Quik te Rossum9

Wij zijn zeer tevreden. Vakkundig personeel. Wij hebben een goede service ervaren

29-10-'18: Vergeelde eiken vloer geschuurd en gekleurd in Gameren10

Bas heeft zeer vakkundig en mooi werk afgeleverd. In een korte tijd heeft hij van een oude en verstelen vloer weer een mooie vernieuwende vloer gemaakt. Uiteraard een 10 voor de geleverde diensten.

Vloer schuren en oliën in Gorinchem10

Joyce en Bas,

Zojuist jullie rekening binnen gehad en om eerlijk te zijn houden wij net als, denken wij, veel mensen met ons niet zo van rekeningen en betalen, maar deze hebben we toch met een glimlach op ons gezicht meteen betaald.

Vanaf het eerste contact met Joyce en het bezoek aan jullie showroom, de snelle en servicegerichte antwoorden op onze vragen en verzoeken van Joyce tot de laatste handelingen aan de vloer van Bas is voor ons meer dan prettig verlopen en kunnen vele bedrijven een voorbeeld aan nemen.

De vloer is een waar plaatje geworden, de plint is prachtig en het meedenken van Bas hierin en het vakmanschap van hem, net als de kleine details waar hij op let, waren super en zijn erg blij met het eindresultaat.

Dank voor de service en geleverde werk, succes met jullie bedrijf, mochten we ooit nog iets met vloeren moeten doen weten we waar we zijn moeten.

Traprenovatie in Brakel9

Na zoeken op traprenovatie, terecht gekomen bij Bas van Genderen. Wij zijn op afspraak naar de showroom geweest waar we prettig werden ontvangen door Joyce met koffie. Goed advies gekregen en meteen afspraak gemaakt, Bas kwam bij ons thuis om de traptreden op te meten en kwam op de afgesproken datum. Na een dag werken hadden wij een mooi gerenoveerde trap. Wat een vakman, Bas werkt keurig en secuur en is prettig in omgang. Bedankt Bas.

Eiken houten vloer schuren en whitewashen in Aalst10

Na een maand lopen te dubben, toch besloten om eens bij Joyce binnen te stappen. En de keuze was reuze, maar uiteindelijk hadden wij onze keuze snel gemaakt! Onze vloer was geolied met zo’n gele gloed (een beetje oudbollig) nu na het schuren heeft Bas hem ingekleurd met de monocoat white wash, en het resultaat is echt SUPER! Bas hartstikke bedankt voor het resultaat en niet te vergeten voor de gezelligheid!

Houten vloer schuren en kleur in Kaatsheuvel10

Vorig jaar Bas en Joyce leren kennen. Onze vloer was dramatisch verpest door een aannemer die zei, naast het renoveren van onze keuken, de vloer ook wel mee te kunnen ‘nemen’. Het resultaat was afschuwelijk en dit alles maakte dat we, na 2 maanden boven gewoond te hebben, niet naar beneden konden. Bas was werkelijk onze redding. Ondanks zijn overvolle agenda maakte hij steeds een paar uurtjes vrij en kwam zelfs op zaterdag terug om alles voor ons in orde te maken. Resultaat was een prachtige vloer waar wij niet meer op durfden hopen. Echt vakwerk door een hele prettige persoonlijkheid! Joyce stond ons terzijde met het juiste advies en een warm onthaal! Een werkelijke aanrader!! Erik en Annemarie

Eiken houten vloer in kleur oliën in Sliedrecht9

Onze nieuwe vloer laten oliën door Bas. Super fijne mensen om mee te werken. Denken heel erg met je mee. En stoppen niet voordat het resultaat optimaal is. 

Groetjes Cees Jan en Nellianne

Opspannen, schuren en in kleur oliën eiken houten vloer9

Onze eiken houten vloer is weer als nieuw! We zijn erg blij met het resultaat. De vloer is opgespannen zodat nagenoeg alle kieren zijn verdwenen. Daarna is de vloer geschuurd en in de olie gezet. De kleur past precies bij de meubels. Dat is toch altijd even spannend… We zijn prima geadviseerd. Bas en Joyce denken met je mee en er wordt keurig werk afgeleverd. Van Genderen was ook de enige die dezelfde avond nog een offerte mailde op ons verzoek. Van andere bedrijven moeten we nu nog een offerte ontvangen! Als je vakwerk zoekt tegen een betaalbare prijs dan moet je bij Bas van Genderen zijn!  

Eikenhouten traprenovatie 10

Ik was al een tijdje op zoek naar een bedrijf om mijn trap te renoveren. De showroom bezocht waar ik door Joyce met een kopje thee werd ontvangen. Na een gedegen advies meteen een bestelling geplaatst en een offerte ontvangen. Inderdaad er komt helemaal niets meer bij dan de prijs die op de site genoemd wordt. Door persoonlijke omstandigheden waar hij niets aan kon doen heeft hij de afspraak 2 keer moeten afzeggen. Zijn oplossing was om dan 2e pinksterdag te komen als ik het geen probleem vind. Ik vond dat prima. Als service en voor de overlast wegens het 2 keer verzetten van de afspraak had hij een mooi boeket bloemen mee. Dit had voor mij niet gehoeven omdat de reden van afzeggen echt door persoonlijke omstandigheden was veroorzaakt. Bas heeft mijn trap echt omgetoverd tot een plaatje! Ik ben er zo blij mee. Als ik ooit mijn houten vloer moet laten schuren weet ik wel door wie dat zal gebeuren. Joyce en Bas bedankt voor de goede service en het mooie resultaat. Jullie zijn jonge ondernemers maar met jullie mentaliteit heb ik er vertrouwen in dat het goed blijft lopen.

Eiken vloer weer opgeknapt door schuren en kleuren in Tilburg9

Onze vloer van 15 jaar oud laten schuren en olien in de kleur die we eerder hadden uitgezocht in de showroom. Resultaat boven verwachting omdat wij dachten dat de vloer niet meer mooi te krijgen was. Zelfs overwogen om er laminaat in te leggen ipv de houten vloer.
Gelukkig niet gedaan met als resultaat een mooie vloer.
Aardige, betrouwbare mensen de met liefde voor het bedrijf een prima prestatie neer zetten. Zeker de moeite waard om in ieder geval een offerte te laten maken.

Vloer schuren en in andere kleur oliën in Oosterhout10

Bas heeft vandaag bij ons de werkzaamheden afgerond. Vloer (12 jaar oud) schuren en vervolgens in de olie gezet. Bas is een echte vakman met liefde voor zijn vak! Het resultaat is nog mooier dan verwacht en prijs, kwaliteit is prima in evenwicht! Ook qua kleur zijn wij geweldig geholpen! Bedankt voor dit geweldige resultaat!

Parket schuren in Empel9

Na goed advies is ons parket in twee dagen weer als nieuw. Bas heeft prima werk geleverd. Hulde!

Eiken houten traprenovatie10

Via Google 'traprenovatie' terecht gekomen bij Bas van Genderen. Wij op zaterdag naar de showroom waar we prettig werden ontvangen door Joyce met koffie. Ik was sceptisch wat de prijs betreft, ik dacht er zit vast een addertje onder het gras, maar er kwam inderdaad niets bij. Meteen afspraak gemaakt. Bas kwam thuis om de traptredes op te meten en kwam op de afgesproken datum. Na een dag werken hadden wij een prachtige trap. Wat een vakman, Bas werkt keurig en secuur en is prettig in omgang. Onze volgende trap laten we zeker doen door Bas van Genderen.

 

Traprenovatie in Veenendaal10

In contact gekomen met Bas van Genderen voor het renoveren van onze trap. Prettig contact via de mail met Joyce en gastvrije ontvangst in de showroom. Blij verrast met de offerte, er kwamen geen extra kosten bij de bedragen die op marktplaats werden genoemd. Het was zelfs iets goedkoper, omdat onze stootborden nog prima waren. Afgelopen week heeft Bas de trap gerenoveerd en wij zijn erg blij met het eindresultaat! De trap is strak afgewerkt en helemaal naar wens. Als onze houten vloer toe is aan een renovatie, dan zullen wij zeker contact met jullie opnemen.

Dank!
Groetjes, Vivian & Gerard

Traprenovatie in Den Bosch10

Het contact met Joyce en Bas, het vakkundige werk, en het uiteindelijke eindresultaat is in één woord te beschrijven: Fantastisch! Niet meer verder zoeken: Bas van Genderen boeken!

Direct weten wat jouw investering is? BEREKEN HIER