Tel: 0418 - 20 20 06

Openingstijden showroom: Vr (10:00 - 20:00) - Za (10:00 - 16:00)

Klanten aan het woord

23-06-'19: Leggen van nieuwe eiken multiplank in Zaltbommel9.5

Jan heeft bij ons een nieuwe vloer gelegd. Dit heeft hij met veel passie en vakkundigheid gedaan. Ook het plaatsen van de plinten is met de uiterste zorg uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat en zullen jullie zeker aanbevelen.

22-06-'19: Eiken vloer schuren en lichtgrijs oliën in Vught9

Heel goed. Duidelijke informatie en prachtig eindresultaat. 

21-06-'19: Parketvloer schuren en donkerder oliën in Sleeuwijk10

In twee dagen tijd een nieuwe parketvloer! De afgelopen 2 dagen heeft ons vloer (inmiddels bijna 30 jaar oud) een renovatie ondergaan. De vakkundige aanpak en de precisie waarmee Bas het werk heeft aangepakt heeft geleid tot een fantastisch resultaat. De vloer heeft daarnaast ook nog eens een andere kleur gekregen waardoor alle plinten werden verwijderd (daarna geschuurd en geolied) en opnieuw zijn bevestigd. De nette manier van werken en het aanwezige vakmanschap heeft geleid tot een geweldig resultaat. 21 juni 2019,  Hans de Ruijter

20-06-'19: Eiken vloer schuren en natural oliën in Rosmalen9

We zijn zeer tevreden over het geleverde werk. Zowel het advies over de vloerkleur en de snelle offerte als het werk bij ons thuis was tot in de puntjes verzorgd. 

18-06-'19: Eiken vloer schuren en donkergrijs oliën in IJsselstein9.5

Bas heeft een maand geleden bij ons de vloer geschuurd en opnieuw gekleurd. We zijn hier nog steeds erg blij mee. Onze vloer was erg slecht met veel vlekken, diepe krassen en gaten. Voorafgaand aan de afspraak zijn we in de showroom geweest, waar Joyce ons vriendelijk en goed heeft geholpen in het maken van keuzes. Bas werkt super netjes, is vriendelijk en de afwerking is perfect. Alle plinten zitten er met precisie werk op. Wij wilden de kabels onder de plint door, maar bovenlangs is gebruikelijk wat wij niet wisten. Toen wij dit zagen is dit zonder probleem netjes verwijderd (zonder schade aan de pas geverfde muur) en aangepast. Ik raad Bas aan voor iedereen die zijn parket wilt laten renoveren!

17-06-'19: Parketrenovatie in Vught10

Zeer goed. Kundig advies, flexibel qua inplanning, helder over het proces. Afspraken nakomen. Wat ik opvallend vond is het nette werken; oude vloerdelen worden meegenomen, er wordt niet in de kamer gezaagd maar in de bus. En een prachtige vloer!

14-06-'19: Eiken traprenovatie in Tilburg10

Wat is dit bedrijf een superteam! Echt vanaf de prachtige showroom, tot het eindresultaat wordt er alles aan gedaan om voor jou het mooiste mogelijk te maken. Het begint al bij de perfecte communicatie van Joyce. Zij beantwoordde zeer snel en correct alle vragen die wij hadden. Ook de planning van de werkzaamheden communiceerde zijn nauwgezet. Bas kwam bij ons de trap opmeten. Een aantal dingen die wij uiteindelijk toch direct met de trap mee wilden laten nemen, werd dezelfde dag nog per email door Joyce aan ons bevestigd. Uiteindelijk kwam Jan bij ons de trap renoveren. Echt een vakman, die heel netjes werk met veel oog voor detail, maar ook gewoon een fijn persoon is om de hele dag mee 'opgescheept' te zitten. Het mag duidelijk zijn dat wij dik tevreden zijn. Bedankt Bas, Joyce en natuurlijk Jan! 

11-06-'19: Eiken planken vloer geschuurd en gewhitewashed in Wagenberg10

Bas heeft onze vloer zeer mooi gerenoveerd. Zeer vakkundig en super mooie kleur geworden, Bas en zijn team zou ik zeker iedereen aanbevelen!

08-06-'19: Zwart geoliede eiken traprenovatie in Waspik10++++

Jan is een vakman. Het is heel mooi en vakkundig gemaakt. Jullie zijn erg klantvriendelijk en wij voelden ons gelijk op onze gemak bij jullie. TOPPERS!

03-06-'19: Eiken vloer schuren en in een lichtere kleur oliën in Utrecht10

Lars en Bas hebben vakwerk afgeleverd! Nadat Lars een aantal planken in onze massieve eikenhouten vloer heeft bijgelegd, heeft Bas de gehele vloer geschuurd en opnieuw in de olie gezet. De donkere vloer lijkt opnieuw gelegd en heeft precies de kleur waar we op hadden gehoopt. Daarnaast verliep het contact met Joyce erg snel en was de algehele service super, fijn ook dat we in de showroom de kleuren konden zien, advies kregen en een goede keuze hebben gemaakt (kleur: smoke). Lars, Joyce en Bas, enorm bedankt! Ik raad Bas van Genderen Parket- en Traprenovatie absoluut aan.

28-05-'19: Eiken vloer schuren en laminaat leggen in Kaatsheuvel10

Wij zochten voor de renovatie van onze eiken parketvloer een betrouwbaar bedrijf. Via internet zijn we bij Bas van Genderen terecht gekomen. We hadden er meteen een goed gevoel bij en een afspraak was zo gemaakt. Samen met Joyce hebben we gekeken naar de mogelijkheden en ze heeft ons prima geadviseerd met de kleurkeuze. Tevens hebben we laminaat besteld voor de eerste verdieping. Volgens afspraak heeft Bas vooraf onze plinten opgehaald en deze in de werkplaats al voorbereid. Op de dag zelf waren Bas en Jan keurig op tijd aanwezig. In één dag tijd netjes de vloer geschuurd, in de olie gezet, de plinten terug geplaatst en het laminaat op de eerste etage gelegd. Keurig netjes en schoon gewerkt en vakwerk afgeleverd. Wij zijn er helemaal happy mee, we denken nog even na over een mogelijke trap renovatie...

27-05-'19: Eiken vloer schuren en whitewashen in Rosmalen10

Wat zijn wij weer ontzettend blij met onze 15 jaar oude eikenhouten vloer die weer als nieuw is. Het is veel mooier geworden dan wij tevoren hadden gedacht en wij genieten er iedere dag met volle teugen van. De nieuwe hoge plinten maken het helemaal af. Hartelijk bedankt, Joyce, Bas en Lars voor het meedenken, het advies en het perfecte werk. Jullie zijn echte vakmensen!! Nogmaals hartelijk dank voor alles!

27-05-'19: Eiken planken vloer schuren en oliën in Leusden8

De datum aan onze wensen aangepast, prima geregeld! Plankenvloer mooi opgeknapt! Harde werkers!

26-05-'19: Betonlook traprenovatie in Den Bosch9

We zijn hartstikke tevreden met de traprenovatie. Het ziet er prachtig uit. Jan heeft zijn werk goed en netjes gedaan.

24-05-'19: Eiken traprenovatie in Giessenburg9

Onze trap is mooi gerenoveerd .Jan is een echte vakman zeker een aanrader.

Direct weten wat jouw investering is? BEREKEN HIER